Kişilik & Karakter Bu hayatı yaşıyor musunuz izlemeye mi gelenlerdensiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İğrenç bir hayatım var yaşım 24 Güncellemeler+1 yıl Yav hiçbirimiz yaşamıyosak yaşayanlae kim Bu hayatı yaşıyor musunuz izlemeye mi gelenlerdensiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 326 cevap paylaştı. Hayatın tadını çıkartıyorum 2 aydır tatildeyim ve tatilde tatil planı yapıyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Paran çok demek ki Yorumla Milanns +1 yıl Almanya’da şirketlerim çalışıyor durumum iyi evet Yorumla Soran +1 yıl E sen yaşamıycan kim yaşıyacak Yorumla Milanns +1 yıl Durum olsun olmasın hayatın tadını çıkarmak gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Durum olmayınca tatile nasıl gidicen Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. 33 yaşına kadar hayatı izledim hâlâ izliyorum hiç yaşayamıyorum maalesef 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İzlemeye geldim ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayatın tadını çıkartıyorum 2 aydır tatildeyim ve tatilde tatil planı yapıyorum
Paran çok demek ki
Almanya’da şirketlerim çalışıyor durumum iyi evet
E sen yaşamıycan kim yaşıyacak
Durum olsun olmasın hayatın tadını çıkarmak gerekiyor
Durum olmayınca tatile nasıl gidicen
33 yaşına kadar hayatı izledim hâlâ izliyorum hiç yaşayamıyorum maalesef
Yaşadık çok şükür.
Beklemeye gelenlerden
birçok insan senin gibidir diye düşünüyorum.
İzliyoruz
elimde çekirdek izliyorum öyle
İzlemeye geldim ben
Ortasındayım bunların
Neden iğrenç