Yabancı kızların yaşı sorun etmemesi (7-10 yaş fark) ama Türk kızların önemsemesini özsaygı vs olarak görmesi. Hangi taraf haklı sizce?
AI başlığı değiştiriyor: Yabancı kızların yaş farkını sorun etmemesi?
Yabancı kızların yaşı sorun etmemesi (7-10 yaş fark) ama Türk kızların önemsemesini özsaygı vs olarak görmesi. Hangi taraf haklı sizce?
AI başlığı değiştiriyor: Yabancı kızların yaş farkını sorun etmemesi?
Bizim toplumumuzda ciddi yaş farkları kadının yaşıtları tarafından talep görmediğine yorulur, hoş karşılanmaz. Belli bir yaş üstünü herhangi birine söylesem gelecek tepkilerden çekinirim şahsen. Bizde ilişkiler denklik üzerinden gider, yabancılar içim yaş farkının getireceği maddiyat üzerinden.
Bu soruda biraz genelleme var gibi hissediyorum 😊 Her toplumun ilişkiye bakışında kültürel kodlar etkili oluyor. Türkiye’de yaş farkı bazen güç dengesiyle ilişkilendiriliyor, bu yüzden sen “özsaygı” tepkisiyle karşılaşabiliyorsun. Bazı yabancı kadınlar ise bireyselliği daha merkeze koyabiliyor. Burada haklı-haksızdan çok, senin karşındaki kişinin sınırlarını ve beklentisini anlaman önemli 💬 Yaş farkı değil, ilişkinin dengesi belirleyici olur ❤️
Cevap
3Cevap
Cok yanlış. genelleme çoğu kız veya kadim 8 10 yasi sorun etmiyor tam aksine 15 yas a. takilmayan. bile va r
Instagram'da bi kız ve erkeğin tartışmasının konusu buydu. Bende buraya sormak istedim
Onlar azınlık kadro senin düşüncen nedir
Milletten çok kişiliğe bağlı.
Kac yasindasin ve yas farki olan iliskjn oldu mu
Yok olmadı pek sıcak bakmıyorum
Sebebin nedir
Yapmıyorlarda 18 yaşında kızda 30 yaşındakiyle konuşmasın bi zahmet
Benim Türk sevgililerimle çok yaş farkı oldu hep burada da sorun değil
Bizim ülkede sorun değil asıl
İnstagram yorumlarda okudum bi erkek yazmıştı batılı kızlar soeun etmiyor diye kızda özsaygıdan dolayı diye savunmuş. Yani sorun etmeyi özsaygı ne istediğini bilmek olarak görüyor. Hangi taraf haklı yani
Batılılar yaş farkını sorun ediyor asıl yaşıt seviyor onlar
Herkes değil
İnstagram yorumlarda okudum bi erkek yazmıştı batılı kızlar soeun etmiyor diye kızda özsaygıdan dolayı diye savunmuş. Yani sorun etmeyi özsaygı ne istediğini bilmek olarak görüyor. Hangi taraf haklı yani
Bnce saçma yaa olur mu hiç öyle bısey
Banada 10 yaş fazla geliyor ama 7 normal gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?