Annem bana narsist misin dedi ama ben çok iyi biriyim ne bileyim
3 ay
Annem bana narsist misin dedi ama ben çok iyi biriyim ne bileyim
Cevap
7Cevap
İnternette gördüğünüz her şey başınıza çevrenize gelmez
Psikopattır sosyopattır narsisttir çoğunuzun hayatında böyle insanlar yok
Annende internette bir kelime öğrenmiş konuşuyor bence
Mantıklı
Narsistsinix zaten
Sen narsistsin seni biliyorum yok kilolu kızların egosu vs diye bir soru sormuşsun sanane bundsn çirkin halinle insanları eleştiriyorsun
Bu ne ego böyle yalnız siz kimsiniz kadınların hepsi çok güzel ve sizin gibi got kafalılar tipsiz olmasına rağmen kadınları sınıflandırıyor ya aşırı komik oluyor
Ay aman böyle diyince çok havalı olup laf soktun aynen defol git Allah aşkına spora gidiyor diye kendini bir bmk sanmış
Şişko değilim bu arada ama sen kimsin yinede benim hafif kilom var ama yüzüm çok güzel fiziğim de beğeniliyor baştan aşağı begeniliyorum en dikkat çeken benim
Boş yapma annem haklı falan değil zoruma gitmiyor bana narsist denmesi istediğini söyle yalandan yapma. yalanini yesinlee
Narsistler kendini çok iyi görür zaten
Ama cidden iyiyim herkeste çok iyi birisin der
Belkide annen narsisttir
Narsist bence artık çok yoruldum
gizli narsistlerden kaldımı la
Ben çok iyi bir insan olduğumu düşünüyorum kimseye zararım olmadı
karanlık yüzünü görmemiz lazım bide kendini avutma fazla xd
Karanlık yüzümü kimseye göstermem
görselerde bişey değişmez
Neden
Sadece kendi çıkarını mı düşünüyorsun
Evet
Başkasını neden düşüneyim sen söyle
Valla sırf ileride lazım olur diye insanlara yardım ediyorum ya da bilerek mahcup olduklarını görmek hoşuma gidiyor bir şey başardım sizi geçtim
İnan değmez tek amacım iyi görünmek o kadar ama içimden herkesten nefret ediyorum
İntikam alacağım herkesten yavaş yavaş
Artık hiç bir şey yapmıyorum ya da herkesin canını sıkmak için türlü türlü şeyler yapıyorum ve onlar bundan rahatsiz olduğu için zevk alıyorum
Bilmiyorum hiç geçmiyor bu his
Bu bir anda oldu eskiden böyle değildim ki eskiden s. laktim
Yok rol yapıyorum işte herjesi nasıl hayatımda tutmam gerektiğini iyi biliyorum ailemi önemsemiyorum da diğer insanlara iyi gösteriyorum kendimi beni aşırı saf masum diye bilirler şimdi uyanık değilim
Açık versemde emin ol isteyerek veririm ya da toplarım sonunda
Evett
Değişmez iyi biriyim zaten merhametliyim
Kusur değil yalnız olması gereken
Teşekkür
Neden
Saygılı bir insanım ben kimseye saygısız davranmam ama sanırım hayat beni bu hale getirdi hepsi annemin suçu hakkımı helal etmiyorum kimseye
Olabilir ama unutmak istemem
Olabilir kendine iyidir sonucta
Yani ama çok iyi bir insanın narsist olduğunu düşünmüyorum
Olabilir bu arada
Olmaz bence
Gizli narsist
Bence hiç narsist değilim ya bilmiyorum çok iyi bir insanım kimseye zararım olmaz
Derken
Düzgün söyleyin bir lafı içinizden konuşmayın
Narsistlik önümw çıktı ve bende işte nişanlımda bu var mı diye araştırdım neyse bu annemin telefonunda da çıktı ve annemde baktı sonra eski nişanlımın narsistik davranışlarını açıklarken annemde dedi ki yoksa sende mi narsistsin
Olabilir işte değilim ondan sorguladım narsist biri bunu kusur görür sorgulamaz bu arada
Zannetmiyorum
Olabilir evet
Çok saçma ya
Herkes aynı olacak diye bir kaide yokki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Annenin bunu söylemesi seni şaşırtmış gibi duruyor 🌿 Ama şunu bil, “iyi olmak” ile narsistik özellikler taşımak birbirini tamamen dışlayan şeyler değil. Narsisizm herkesde belli dozlarda olabilir; önemli olan empati kurup kuramadığın, hata yaptığında sorumluluk alıp alamadığın. Sen başkalarının duygularını önemsiyor ve kendini sorguluyorsan bu bile güçlü bir farkındalık göstergesi 💛 Kendine dürüstçe bakman zaten sağlıklı bir işaret ✨