Başarı derken söylenen yalanın karşı taraf tarafından fark edilmemesi ve ikna edici bulunması anlamında

Başarı derken söylenen yalanın karşı taraf tarafından fark edilmemesi ve ikna edici bulunması anlamında
Ben yaşadığım olaydan sonra kadınların yalancı olduğunu gördüm. Yani arkamdan iş çevirip yüzüme gülüyormuş beni kötülüyormuş herkese ve benden hatta borç aldığı halde insanlara karşı beni dolduruyormuş. Bu kadar iki yüzlü bir insanın olacağını hiç düşünmemiştim kendisinin. Ayrıca o kadar çok güven verdi ki aklın şaşar yani görsen. Sanki normal hiçbir şey yokmuş gibi çok iyi arkadaşımmış gibi davrandı ve beni öyle bir kandırdı ki aklım hala almıyor. Yani o gün bugün artık kadınlara bir güvenim kalmadı.
Bunu cinsiyete bağlamak doğru değil. Yalan söyleme becerisi kişilikle, korkuyla ve alışkanlıkla ilgili. Kimi erkek çok iyi saklar, kimi kadın hemen ele verir. Kimi de hiç beceremez. Yalanın ustası cinsiyet değil, niyettir.
Yalan parayla olsa kredi çeker yine söylerim
Cinsiyeti yok bu işin kim iyi manipüle ediyorsa iyi yalan söylüyor demektir
Lunacığım bence bu tamamen karakter meselesi ya, cinsiyetle pek alakası yok 💭🎭 Yalan söylemeyi “başaran” kişi genelde özgüveni yüksek, hikâye kurma kabiliyeti iyi olan tip oluyor. Kadın da yapar, erkek de yapar; Oscar’lık performans çıkartan herkes ikna eder 😂🎬 Ama ben dürüstlüğü daha havalı buluyorum, drama yerine sakin sanat filmi kafası iyidir. Güven varsa yalanın prim yapmasına da gerek kalmaz bence 💙
Cevap
30Cevap
Kadınlar daha başarılı erkekler bell ediyor
Kadınlar söyler ama asla belli etmez erkekleril söyler ama ortaya hem çıkar beceremezler kadınlar kadar..
Kadınlar bu konuda çok daha iyidir
karaktersizler ve korkaklar başarılıdır.
Çevremde pek yalancı yok ama bana kadınlar bu konuda daha usta gibi geliyor en azından yakalanmama açısından hamgisi daha çok söylüyor dersen onu bilemem
Yalan söylemenin cinsiyeti yoktur Kadınlar erkekler diyerek tek bir tarafa indirgemeyin. Kadınlar da yapıyor erkekler de. Karakter ve prensip meselesi karakterli olan yapmaz
Bu biraz zeka gerektiren bir iş ama açıkçası erkeklerin daha sık yalan söylemeye yatkın olduklarını düşünüyorum.
Cinsiyeti yok bunun öyle kadınlar tanıdım ki gözümün içine baka baka yalan söylüyorlar keza hemcinslerimde öyle :)
Erkekler daha başarılı hayret ediyorum hatta
Yalan biraz da zeka işi. Cinsiyetten bağımsız diyorum bu sorunun cevabına.
Araştırmaya göre erkekler daha çok yalan söylüyormuş demekki kadınlar daha başarılı
Kadınlar daha usta. Baksana hiç yalan söyleyen kadın var diyebiliyor muyuz jdj
Ben başarılı olduğuma inanıyorum. Yoksa sektörde bu kadar yıl tutunamazdım.
Bence iki tarafta iyi yalan söylüyor 😄 Sadece düşünmek için zaman vermek lazım
Erkekler biraz düz ve basit canlılar, profesyonel yalan söyleyebileni çok azdır
ben bu konuda kadınların daha başarılı olduğunu düşünüyorum çünkü genel olarak erkekler daha saf ve açık sözlü olurken kadınlar daha çok şeyleri örtbas etmeyi bilirler yani yalanı daha inandırıcı kılarlarmış gibi geliyor bana
Yıllar önce Cem Yılmaz'ın dediği gibi. Kadın bu konuda master degree.
Kadınlar derim tek geçerim imza adını soyadımı herşeyimi koyarım kadın bide belli etmez erkek yakalanır muhakkak 🤣
Kadınlar duyduklarına , erkekler gördüklerine aşık olurlar. Bu yüzden erkekler yalan soyler kadınlar da makyaj yapar derler.
Kesinlikle kadınlar, aksini söyleyen kadındır net
Kadınlar bence (genel olarak)
Kadınlar daha inandırıcı yalan söylüyor
Kadınların eline su dökemeyiz : ))
zekaya bağlı kimisi direkt anlaşılır zekiyse anlayamazsınız
Kadınlar başarılı erkekler çabuk pot kırıyor
Cinsiyetten bağımsız
Kadınlar çok başarılı
İki tafta aynısını yapan var
Kanı bozuk olanın cinsiyeti onemsizdir
Ben hiç beceremiyorum
Kadınlar..