Tabiki kadınlar daha başarılı. Biz daha detaylandırıp gerçekçi hale getirebiliyoruz, daha mantıklı düşünebiliyoruz ve çoğu zaman erkeklerin bunun aksini kanıtlamak adına peşine düştüğü, araştırma yaptığı olmaz. Erkek yalan söylediğinde ise safım anlaşılmadığını zanneder ama anında anlarız. Tavrından şüpheleniriz, hislerimiz doğru çıkar, sonra da stalkın dibine vurup gerçeği gün yüzüne çıkarırız. Hoş adam da bu gerçekleri yüzüne vurduğumuzda hazırlıklı olmadığı için bilmiyorum gibi saçma sapan cevaplar verir. Doyurucu cevap alamazsın. Benim sevgilimde sürekli yalan söyler. Hepsini anlıyorum.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yalan söylemeyi başarı olarak görmek doğru değil aslında fakat açığa çıkmamasının zeka gerektirdiği kesin. Kadınlar daha başarılı. Erkekler genelde ne söylediklerini unuturlar. 😄
22 Yorumla
+1 yılSen neden yine benimle ilgilenmek yerine ota boka soru soruyorsun?
238 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Bana sormadı valla - +1 yıl
Bana iyi yalancı demek istiyo galiba bende anlamadım 😂😂
- +1 yıl
Ay ne tatlı bi nick😂😂
- +1 yıl
Eski sevgilim benim de nickim güzel dimi 😂😂
- +1 yıl
Geçiştirdi resmen 🤦♂️
- +1 yıl
Hep citirim diye her şey yakışıyor 😂😂
- +1 yıl
Öküz diye ayrıldık hep zaten 😂
- +1 yıl
İnkar da etmiyor zaten 😂
- +1 yıl
Aaayyyy canım eski sevgilim benim kepçe kulaklım öküzüm bufolam 😂😂
- +1 yıl
Dedi ve gitti. 1 saat sonra gelir artık 🤦♂️
- +1 yıl
Sana dedi Kominik 😂😂
- +1 yıl
Görüyorsun bak hep kısa cümleler 🤦♂️
- +1 yıl
Şimdi küfür ederim kominik gazlama 😂😂
- +1 yıl
Aşırı mantıklı. Artık @Öyleli ve beni de muallakta bırakmayın 🤦♂️
- +1 yıl
Aşık değil ki yazsın 😂😂
- +1 yıl
Sen sanki aşıksın da sjgh
- +1 yıl
Kominik sen hesabını kapat kapat djjdjd
- +1 yıl
Ya bu kıza güvenipte duvar falan yapma ben sana diyim 🤦♂️😂
- +1 yıl
Hiii yüce rabbim insani kuru iftiradan korusun 😂😂
- +1 yıl
Tecrübe edildi onaylandı suss🤦♂️😂
- +1 yıl
Seni paralarım 😱😂
- +1 yıl
Parayı duyunca geldi bak...
- +1 yıl
Para bizde şöhret bizde tabi 💃💃😂
+1 yılBen safım valla kendimi çabuk ele veriyorum 😀
14 Yorumla- +1 yıl
Aynı ben 😂
- +1 yıl
Kimse inanmıyor ama öyleyiz biz 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Kadınlar daha başarılı ama erkekler daha çok yalan söyler..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBilimsel araştırma sonuçları, kadınların sadece çok önemli konularda, özellikle başkasını üzmemek için ve ‘’gerçeği söylemek acı verdiğinde’’ yalan söylediklerini, erkeklerin ise yalanı nefes alırmış kadar doğal söylediklerini ortaya koydu.
Erkekler kadınlardan çok daha fazla yalan söylüyor. Erkekler yalanlarını göz kırparcasına rahat söyleyebiliyor, yaşamlarını zahmetsiz kolay kılmak adına bunu yapıyorlar.
Kadınlar çoğunlukla korkudan, bir başkasını korumak adına, ya da gerçeğin çok daha fazla acı vereceğine inandıklarında yalana başvuruyorlar.
Yalan söyleme konusunda kadınlar daha başarılı olan taraf bence...10 Yorumla Evde aşırı baskı ile büyüyen tüm bireyler yalan ve yalana bağımlılık konusunda çok ileri seviyedeler.
Kadınlar çocukluktan itibaren her yerde daha fazla baskı altındalar, daha fazla şeyi gizlemek zorundalar bu yüzden sanki daha yalan konusunda iyiylermiş gibi geliyor fakat sadece çok fazla çocuk baskı ile büyüyor.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadinlar daha basarilidir. Renk vermez
https://youtu.be/81zxTuF3e7c
Erkekler biraz ustlerine gidince hemen belli ediyolar bide cidden soruya soruyla cvp veriyolarmis 🤦🏻♀️ Özet iste:15 Yorumla- +1 yıl
Tabi bide masters degree 😄😏
- +1 yıl
Yalan konusunda? Ani kurtarmak icin yalanlarim vardir tabikisi
Şimdi adımız çıkmış 9 a ama harbiden sanki biz biraz daha iyi kıvırıyoruz birazda beynimizin çok yönlü fılfır fılfır çalışmasından bence biz daha iyi yalan söyleyebiliyoruz en azından yalana inandırabiliyoruz erkeklerinde en büyük yalanı seni seviyorum 😂 artık bunlarıda yemiyoruz
11 Yorumla
+1 yılKadınlar daha başarılı.
Neden dersen çocukluktan beri baskılarla, kısıtlamalarla büyüyn kız çocukları taktik geliştirme ve yalan konusunda resmen kusursuz hale geliyorlar.11 Yorumla- +1 yıl
Evet buna inanıyorum
+1 yıl😂Aklımda ki düşünceleri yazınca her türlü kadınları gömmüş oluyorum.
Yalan söylemek kötüdür sjsjsjs11 YorumlaErkekler çok yalan söyler kadınlar az yalan söyler ama yalanları başarılıdır erkeklerin yalanları cok sırıtıyor yaratıcı değiller😁
13 Yorumla
+1 yılBence her iki cinste de profesyoneller var tabi ama kadınlar daha başarılı diye düşünüyorum.. Keyifli günler..
#smellsmoke12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.. :)
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadınlar daha alışkın
Aklıma Cem Yılmaz geldi 😂 "Kadınlar ikna etmek için yaratılmıştır" ksjcjdjssj21 YorumlaYemin ediyorum erkekler dkdkkd uzamnlar uzmann djsjsj
15 YorumlaBence kadınlar, sebebide şu erkekler genel olarak kaba taslak düşünür ve söyledikleri yalanlarda detayları atlayabilirler ve o şekilde yalanları kadınlar oturup düşünürse şak diye anlarlar ve ortaya çıkarırlar fakat kadınlar öyle detaycı kişiliğe sahiptirler ki yalan söylicekleri zaman en ince ayrıntısına bile dikkat ederler
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin yalanı bir şekilde ortaya çıkıyor ama kadın ciddi bir anlamda yalan söylediyse doğrusunu bilene bile unutturur bence. Üstelik erkekler daha çok yalan söylüyor 😂bu da böyle bir bilgi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna şimdi ne desem bilemedim.
Bilirsin beni 😀24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Etipufflezzetli açık etmeyeydin iyiydi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılTemize çıktım artik ama utandım şimdi en iyisi gizlenmek 🤭🤪
+1 yılkadınlar yalan söyleme konusunda iyi olabilir
ama erkekler daha yalancıdır!
yalana en çok erkekler ihtiyaç duyar çünkü.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalan konusunda çok uzman olanlar var hayatta anlayamazsiniz gözümün içine baka baka yalan söylüyor ispatli birde yemin ediyor.
10 Yorumla Kadınlar hazır cevaplar çok şahit oldum erkekler ise söyledikleri yalana kendinileri inanarak konuşur gerçekmiş gibi kurar kafasında
10 YorumlaYalancının mumu yatsıya kadar yanar, kim söylerse söylesin
20 Yorumla
+1 yılBence kadınlar erkekler yalanda hemen elle veriyor ama kadınlar varya
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılValla şahsen genel olarak demiyorum ama kadının eline su dökemem bu konuda 🙄🙏
20 Yorumla Erkek yalan söylemez ki, kadınlar Master's Degree bu konuda diye boşuna dememiş Cem Yilmaz :D
10 Yorumla
+1 yılEğer durumu kurtarma konusunda ise erkekler çok kötü hemen belli ediyorlar
10 Yorumla
+1 yılErkekler daha çok yalan söyler çünkü en çok onlar yakalanır. :)
10 Yorumla
+1 yılBiz kadınlar söyleriz ama başarı konusunda erkekler daha iyi sanki
10 YorumlaKadınlar daha başarılırdır ama bi o kadar da söylenen her yalana inanırlar
10 Yorumla
+1 yılÇevreme bakıyorum da erkeği de işin uzmanı kadını da..
10 Yorumla
+1 yılBen yalancılık yapan herkesten inkâr edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda ayrım yapamam. Her iki cinste söyleyebilir fıtrat meselesi.
10 Yorumla Yalan söyleyen kişinin vicdanı ile problemi vardır. Henüz insan değildir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar. Erkekler beceremez yalanı, kadın hisleriyle anlıyor hemen zaten.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşarılı mı bilmem de sanırım kadınlar daha orjinal. Erkeklerin söylediği yalanlara bi tek kendileri inanıyor. Onların öyle bir topa hiç ihtiyaçları yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgenelleme yapmak istemem ama birini tanıyodum erkek her lafı mı yalan olur bi insanın adı dışında herşeyi yalandı
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlar erkeğin ruhu duymaz. 😂 kadınlarda 6. his var hep suç üstü 😏
11 YorumlaErkekler tabiki
Her erkek değil, bir seçim yapmam gerekti sadece11 Yorumla
+1 yılyalan cinsiyet degil karakter meselesidir...
20 YorumlaKadınlar yalan söylerse kimse anlayamaz.🤷♀️
23 Yorumla- +1 yıl
Aferin
- +1 yıl
Doğru diyor
Şöyle diyeyim erkler Yanımda adam bildigin senaryo yazdı bende inandım telefonda bir başkasına anlatıyordu bende öyle mi dedim yok ya ona öyle dedim dedi ama adam bildiginn yalanı yaşadı😏
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz daha başarılıyız ama erkekler daha çok yalan söyler
10 YorumlaKadınlar başarılıdır kesinlikle 😅erkek garibim yalan düşünürken kapsamlı düşünmüyor ki bir sürü açık bırakıyor kadın öyle mi film senaryosu yazıyor ufacık yalana bile
10 Yorumla
+1 yılBunu gelcekten sordunmu tabiki kadınlar erkeklerin yalanı beli oluyo hemen
00 YorumlaKadınlr sanırım ya erkekler belli ediyo yalan söylediklerini
10 YorumlaAslında bu değişir. Çünkü çok önemli bir konu olduğunda hemen hızlıca yalanlar uydurabiliyoruz hepimiz. Bu yüzden pek bilemedim :D
10 Yorumla
+1 yılBunun kadın erkek ayrımı yok erkekte yeterince yalan söyleyebilir kadında bence insan olan tüm varlıklar mutlaka ağzından yalan çıkar...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. kadınlarla asık atılmaz o konuda, onların dogal ruttinlerinden
10 YorumlaBence bunu tartışmak doğru olmaz. Sizi bilmem ama Müslüman olduğum için ben yalanı sevmem.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle kadınlar erkekler beceremez eline yüzüne bulaştırır 😂
10 Yorumla
+1 yılErkekler daha başarılıdır. Kadınların erkeklerden daha zeki olduğu olgusu da tam bir safsatadır.
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bence. Cinsiyetçi sorulardan vazgeçin.
10 YorumlaCem Yılmaz'ın gösterisi vardi bununla ilgili. Kadınlar mi yalancıdır erkekler mi? Diye
10 Yorumla
+1 yılİnsanoğlu komple uzman bu konuda
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınların yalanı gözlerinden anlıyorsun ama erkeklerinki zor birazKesinlikle erkekler daha başarılı bu konuda.
10 Yorumla
+1 yılKadınların eline su dökemeyiz bu konuda..
20 Yorumla
+1 yılKarakteri sağlam olmayan…
20 Yorumla
+1 yılAynaya bakar,
kadınlar der
ve susarım20 Yorumla
+1 yılBunun kadını erkeği mi varmış sldkkdjx
20 Yorumla
+1 yılKadınlari yalan konusunda hiçbir erkek geçemez.
20 Yorumla
+1 yılKadınlar çok başarılı.
20 YorumlaTabiki de siz erkekler.
10 Yorumla
+1 yılKadinlar bit de cocuklar
10 Yorumla
+1 yılErkekler daha başırılı maşallah.
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri