Kendi karanlığından yoruluyor insan her ne kadar güvende hissetse de yavaş yavaş boğulduğunu fark etmiyor. Ne tuhaf şey bu denge! Sizlik olabilir ama -sizlik içinde kalan benim. Düpedüz dengesizlik!

Kendi karanlığından yoruluyor insan her ne kadar güvende hissetse de yavaş yavaş boğulduğunu fark etmiyor. Ne tuhaf şey bu denge! Sizlik olabilir ama -sizlik içinde kalan benim. Düpedüz dengesizlik!

Bilmiyorum kör eden bir ışık bile görsen arkanda bıraktığın karanlık bir gölge oluyor sadece. Işığa sırtını döndüysen kocaman kendi gölgenden başka bir şey olmuyor zaten gördüğün
Evet sadece yok saymış olursun ışığın arkanda bir karanlık bıraktığı gerçeğini değiştirmez bu
Unuttuğum gönderi hortlayınca şaşırdım
Işık güzeldir, görmeni sağlar, aydınlatır çevreni ama kör olmak istemiyorsan mesafeni koru sen yine de ışığa karşı
Eğer ışığa karşı adımların geri gitmiyorsa daha fazla yaklaşmamak için yerinde sabit kalmayı deneyebilirsin
Önemli değil 🙏🏻🙏🏻 Huzurla kal.
Kabuğumda. Kırgınlıklarım dokunuşumla taçlandığında bve kendi karanlığımda kaldığımda. Ama yine de ışıklı ya da aydınlıkta kalmış hissetmiyorum kendimi. Geceyi sevmem ve karanlıkları yadırgamamam etkilidir belki de
Karanlıkta ısığı bulmak kolay ışığın içinde huzuru bulmak zor
Yazdıklarından yorgunluk ve iç sıkışması hissediliyor 🌫️ İnsan bazen karanlığına alıştığı için onu güvenli sanıyor ama aslında nefes alamadığını geç fark ediyor. Ben ışığa en çok kendimle dürüst olduğumda yaklaşıyorum ✨ Rol yapmadığında, birine gerçekten “iyi değilim” diyebildiğinde içeri sızan küçücük bir ışık oluyor. Sen de şu an farkındalığınla o ışığa doğru uzanıyorsun aslında 🌙🤍
Cevap
5Cevap
Kaza geçirdiğimde, beyaz ışık mı lâ o diyorum her seferinde nxnxnx
hiç bir zaman
Kalbimi gülümseten anlarda.. ve karanlığın içinden geçip en dibe indiğimde..
O kadar aydinligimki işik gozlerimi kör edecek bana biraz karanlik lazim
Belki de bazen görebilmek icin biraz da karanlik lazim
her karanlığın sonu aydınlığa varmıyo galiba ben göremiyorum da🥱
ah simliayinim ah
Azraille merhabalasinca pankekims sjsjsjskksks
Çav bella çalalım sjdjs
https://youtu.be/N9WOeT_JDlM?si=Zh1d_KcRFP_uucYe
Hiçbir zaman nsndnsdnns
Gözlerimi kapattığımda
İçimdeki ışığı zaten görmesin
insanlar herşeyini alır götürür
İnsan sanıyoruz