Biliyorsunuz ki küçük alametler bitti ve geriye 5 büyük alamet kaldı manevi duygularınız ne bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar ben de okuduğumdan izlediğimden konusulandan bilgi sahibiyim o yüzden soruyorum şu ana kadar görünen 5 büyük alamet kalmış olması farklı bi bilgisi olan varsa söylesin Herşeyi Allah bilir tabiki
Ben ne hissetiginizi sordum Ayrıca bir kaç hocadan dinledim onların yalancısıyım ama dün dünya da görünen mesihin habercisi olan son küçük alamet gerçekleşti Çok yüzünde dunyamizdan geçen ve birdaha da geçmeyeceği kesin olarak kanıtlanan bir yildiz yeşilimsi ışık saçan ve geceyi aydınlatacak kadar gökyüzünü yaran parlaklıkta kuyruğu olan yıldız da dunyamizdan geçti buda kuranda bir ayette açıkça belirtilmiş
Küçük alametler 1 şubatta yeşil renkte gökyüzünü yaracak kadar ışık saçak yıldızla beraber bitti diye biliyorum geriye 5 büyük alametler kaldı -mesihin gelişi -yecuc mecuc -deccal Dabbetul arz Ve güneşin batıdan doğup doğudan batmasi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnsanlar gün geçtikçe deliriyor, ekonomik kriz, ardı arkası tükenmeyen hastalıklar... Kıyamet kopsa daha hayırlı olacak.
Neye dayanarak soyluyprsun kucuk alametlerin bittigini
Bitmediğini söyleyen bir kaynak ya da bir bilgin var mı senin peki
Soruyu soran sensin qydinlat detay ver bize
Ben ne hissetiginizi sordum
Ayrıca bir kaç hocadan dinledim onların yalancısıyım ama dün dünya da görünen mesihin habercisi olan son küçük alamet gerçekleşti
Çok yüzünde dunyamizdan geçen ve birdaha da geçmeyeceği kesin olarak kanıtlanan bir yildiz yeşilimsi ışık saçan ve geceyi aydınlatacak kadar gökyüzünü yaran parlaklıkta kuyruğu olan yıldız da dunyamizdan geçti buda kuranda bir ayette açıkça belirtilmiş
ben korkmuyorum ama 5 büyük alamet nedir bi de tüm küçük alametler bitti mi
Küçük alametler 1 şubatta yeşil renkte gökyüzünü yaracak kadar ışık saçak yıldızla beraber bitti diye biliyorum geriye 5 büyük alametler kaldı -mesihin gelişi
-yecuc mecuc
-deccal
Dabbetul arz
Ve güneşin batıdan doğup doğudan batmasi
incilde boyle bisey yazmiyor
Benim kitabım kuran ben incilde ne yazıyor bilmem kitabımda ne yazdıysa tek tek çıktı ve daha da çıkmaya devam edecek onu bilirim birtek
Koparsa kopsun ya iyi olur
Zaten kurtuluş olacak bence
hayırlısı ney ise o olsun
Kesin bilgiyse elden ele yayalim
Herşeyin hayırlısı
Valla bende kafayı yedim iyice
Yaprağı yedik
Hakkımızds hayırlısı
Eyvah eyvah diyorum
Bekliyorum heycanla