Güncellemeler
+1 yıl
Saçma sapan cevaplar vermeyin adam gibi soru sorduk cevaplayın komik bişey yok dalga geçilicek bişey yok insan gibi sizden akıl istiyorum
Bu işlem ne Allah aşkına biri bana cevap versin düzelttirmek istesem ne kadar ister bi kuaför

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanlış bilgilendirmek istemem ama ombre ya da sombre değil bu. Ombre saçtaki keskin geçiş sarı- kahverengi gibi sombre de ombreye göre daha yumuşak renklerle geçiş koyu kestane- açık kestane gibi ama bunlar tel tel değil de daha bütün yani. sizin bu belki ışıltı olabilir. fiyat olarak da çok fark ediyor kuaförlerde ama 500 den başlar tahminimce
Maalesef bende bu saçma şeye 500 TL verdim ve kuaför ince ince attı rengi inanın çok canım sıkılıyor renk o kadar kötüki oysa ben açık kahve bi sombre istemiştim tamam olur demişti maalesef dip rengime kahve yapmış aralarada garip bi renk attı oysa kendi saçım siyahtı
Bence kendiniz harekete geçmeden önce eğer maddi durumunuz el veriyorsa şöyle işin ehli bi kuaföre gidip bunu nasıl çevirebiliriz diye konuşun. eğer saç yıprandıysa Allah muhafaza kopabilir yani. O yüzden tedbirli olun
Yıprandı evet aşırı ya of mahvettim hiç yaptırmicaktim gitti 500 TL keşke keratin yaptırsaydim o paraya
Önceden dolaşmazdi şimdi yıkarken hem sert hem dolaşıyor ama kadın başta bana dedi ben kaliteli oryal kullanıyorum hatta iyi bi marka araştıradabilirsin dedi onunla istersen 800 yaparım öbür türlü 500 oda uygun fiyatlı olan dedi 800 veremem diye 500 e anlaştım 😔
şimdi daha fazla para gidecek galiba kötü olmuş. Ama saçlarınız yana da bilirdi allahtan yanmamış. Buna da şükür. Çünkü benim gittiğim kuaför annemin saçını maşa ile yaktı. Allah korumuş anlayacağınız
Yok yanmadı neyseki ama renk hiç hoşuma gitmiyor maalesef neyse bulucam bi çaresini bakalım
geçmiş olsun tekrardan
Ombre uçların sarı olmasi değil mi
Bu ombre değil zaten ne olduğunu bilmediğim garip bişey ben ombre istemedim keşke ombre isteseydimde böyle olmasaydı
Sombre diye anlaşmıştık sağolsun kuaför s*cti
Bu sombre gibi de değil
Maalesef kuaför napti bilmiyorum inan kendi kendine arayıp düzeltte diyemem işim düşücek mahalle kuaförü tanıdık tartışmada cikaramam dicek o gün beğendim dedin
Yikadikca böyle oldu yapıldığı gün hoş bi küllülük vardı ve beğenmişti
Gıdı o
Komik değil.. akılsız
:))
Yaşlı gibimi duruyor cidden sizce çok kötü hissediyorum artık kendimi boşu boşuna param gitti saçımın berbat olduğuyla kaldım
Çok iyi olmamış ama üzülecek kadar kötüde değil
İnan cok kötü
En az 35 yaş
Ciddiyim ben neden bilmiyosanız cevap vemiyosunhz
Yaşlanma efekti
Komik değil? Kuaför böyle bişey yaptı ne olduğunu soruyorum
O kuaförün...
Düzelirmi ne kadar tutar
Bi boya al evde düzelt
Ama açıldı tekrar boya vurursam yanar diye korkuyorum 2 saat bekledi nerdeyse orada saç
Abartma sıkıntı olmaz
Altlar nasıl duruyo sence
Alttaki aradaki renkler üst taraftakiler can sıkıcı onun farkındayım
Kanka çok kötü harbiden neyi merak ediyorsun git de güzel bir şeye boya o kuaföre de gitme bir daha
İnsanın moralini neden düşürüyorsun kardeşim aradaki renkler yine bi nebze iyimi diye merak ediyorum.
Olmadığını bizde biliyoruz renk insan içine cikamicak kadarmı kötü
Bk gibi sordun söyledim
At seninkinide görelim.
Fazla gelir
Gsbcvcbcbhb tamam