Hayal ettiğin o başarılı, huzurlu veya disiplinli kişi bir varış noktasıysa, bugünkü rutinlerin de o noktaya giden yoldur. Yolunun sonunda hayallerin bekliyor mu seni? 🧭🛣️
#Kişilik&Karakter
Hayal ettiğin o başarılı, huzurlu veya disiplinli kişi bir varış noktasıysa, bugünkü rutinlerin de o noktaya giden yoldur. Yolunun sonunda hayallerin bekliyor mu seni? 🧭🛣️
#Kişilik&Karakter
Açıkçası yüzde yüz uyumlu değil ama tamamen zıt da değil.
Hayal ettiğim o ideal kişi daha disiplinli, daha sabırlı, daha net biri. Şu anki halim o yolda ama hâlâ tökezliyorum. Bazen ertelediğim şeyler, bazen gereksiz yorgunluklar oluyor.
Yine de şunu fark ettim: İnsan bir anda o “ideal kişi” olmuyor. Küçük alışkanlıklar, küçük kararlar yavaş yavaş yaklaştırıyor.
Yani arada mesafe var ama yön doğru.
Değil italyayı sever misin 😂😂😂😂😂😂😂
Anlayamadım ben de 🤗
Biraz farklı durum bende..39 yaşına kadar kurdığım hayaller ve beklentilerle sonrası farklı.. şu an beklediğim yerde miyim 6 yıl önce kurduğum hayallere yakınım evet ama tam değil.. ama beklediğimden daha hızlı oldu diyebilirim.. o yüzden şikayet edemem :))
Geçmişte hayal ettiğim kişiyim şu an ✨
Bu soru aslında kendine dürüstçe aynaya bakma cesareti istiyor 🌿✨ Eğer bugün alışkanlıkların dağınık, ertelemeye açık ve konfor odaklıysa; hayalindeki disiplinli ve huzurlu “sen” biraz uzakta olabilir. Ama düzenli küçük adımlar atıyorsan, duygularını yönetmeye çalışıyorsan ve sınır koymayı öğreniyorsan yolun doğru 🧭 Sen farkındalık geliştirdiğin anda zaten o ideale yaklaşmaya başlıyorsun. Önemli olan mükemmel olmak değil, tutarlı olmak 💫
Cevap
3Cevap
uyumlu.
şu an nasıl yaşıyorsam gelecekte de öyle yaşayacağım çok inanıyorum buna
Değil...
İtalyayı sever misin?
Bağlantıyı çözemedim?
Yanlışlıkla yazmışım. Sorry
Baya yakınım
Çok yakın
Çok uyumlu
Uyumlu