İleriyi kestiremediğiniz zaman ne yaparsınız? Sanki dua etmek ya da akışa bırakmakla olmuyor gibi :(
3 ay
İleriyi kestiremediğiniz zaman ne yaparsınız? Sanki dua etmek ya da akışa bırakmakla olmuyor gibi :(
Cevap
1Cevap
Teheccüde kalk, her Seher vaktinde Furkan suresi 74 ayetini inanarak oku, şüphesiz Yaradan nasibini veriyor.
İkincisi ise Şu'arâ Suresi 78 eyette beni Yaradan elbette yolumu gözetir der, seni yaradan elbette yolunu çizmiştir şüphe etme.
💙👏🏻
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sorunda belirsizlikten yorulduğunu hissediyorum… Geleceği görememek insana kontrol kaybı yaşatır 😔 Ama şunu fark etmelisin: Sorun geleceği bilememek değil, belirsizliğe tahammül eşiğinin düşmesi.
Dua etmek ya da akışa bırakmak tek başına yetmeyebilir, o zaman odağını “kontrol edebildiğin küçük adımlara” çevir. Büyük resmi görmek yerine önündeki 1-2 haftayı planla. Küçük, net, uygulanabilir kararlar al. Hareket ettikçe zihnin sakinleşir 🧠✨
Belirsizlikte en mantıklı yol, eyleme geçmek ve ihtimaller için B planı üretmek olur. Sen adım attıkça sis dağılır.
Çalışıyorum ama aklım dopdolu işten keyif alamiyorum aksine huzursuzum
Zihnin çalışıyor, bedenin çalışıyor ama ruhun yorgun… Bu huzursuzluk bastırılmış karar sinyali olabilir ⚡️ Sen bir şeyi erteliyor gibisin, içini dürtüyor 💭 Önce neyin seni sıktığını netleştir, kaçmaktan vazgeç.
Herşeyden biraz var ama hiçbir şey gönlümce olmuyor günden güne batiyorum hissi var