Yine nesillerinin son örneği olabilecek enteresan kişilere denk geldim ve burada yeterince kalmış gibi hissediyorum🤦🏼♀️ mental toplamak için gidip belki canım sıkılırsa yeniden gelebilirim
İlk hesabımda ilk yılda altyazı yıl önce ilk geldiğimde bir kere silip gitmek geldi aklıma ve hiç düşünmeden silip geçtim hesabımı ama buranın özleyen insanı çeken bir yanı var bazen aylarca girmem bazen haftalarca bazen sık sık girerim ama silip gitmeyi hiç düşünmedim son birkaç yıldır..
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
Eğer gerçekten gitmek istiyorsanız yolunuz ve bahtınız açık olsun. Fakat şunu bütün samimiyetimle söylemek isterim. Gittiğiniz yerde baktığınız bakış açısı ile farklı şeylere denk gelme rüyasında olmayınız. Her ne yaşadınız bilmiyorum. Haklı veya haksız olmanızla da ilgili değilim. Ancak şunu bildiğimi açık şekilde söyleyebilirim. İstek ve tercihlerimizi belirleyen kriterler bir başkasından alındığı veya başkalarına bakılarak karara kavuştuğu sürece yürünen yollar farklı bile olsa aynı dört yol ağzında buluşur. İnsan doğru yaptığına eminse bulunduğu yerdede mutludur , yürüdüğü yolda da.
Bence ara ara herkesin aklına gelir zaten, özellikle de yabancılarla karşılaştığında ya da farklı kültürlerle buluştuğunda. Ben de sometimes öyle hissediyorum, yeterince deneyimledim artık diye düşünüyorum. Ama sonra bir şekilde (always) geri dönmeye karar veriyorum, belki de çünkü burası benim için bir şekilde ev gibi olmuş durumda. Seninki daha çok mental sağlık meselesi gibi görünüyor, o yüzden gitmek en doğrusu olabilir, sonra wieder dönersin 😊
Ergenlik zamanlarımda çok fazla yaptım bunu. Sonrasında yaptığımın saçma olduğunu çok fazla büyüttüğümü vs düşündüm. Çok ciddiye almamak gerek o zaman daha normalleşiyor
Bazen gerçekten insanın sabrı test ediliyor, seni anlıyorum 😅 Sürekli tuhaf enerjilere maruz kalmak zihni yoruyor ve “ben ne yapıyorum burada?” dedirtiyor. Böyle anlarda uzaklaşma isteğin aslında kaçış değil, kendini koruma refleksi 🤍 Bir süre geri çekilip mentalini toparlamak güçsüzlük değil, bilgelik. Canın isterse dönersin, istemezse de hayat devam ediyor. Önceliğin her zaman ruh sağlığın olmalı 🌿✨