😠 Kin tutmak
🧠 Fazla sorgulamak
😒 Kıskançlık
🧊 Umursamaz görünmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazı şeyleri fazla düşünüyorum ya. İnsanlar dengesiz olduğum için kararsızlık yaşıyorum sanıyor, oysaki her şeyi enine boyuna düşünüyorum 😂
Peki bu kadar çok fazla düşünmek enine boyuna seni çok yormuyor mu 🙂 aslında mantıklı olan bu Her şeyi enine boyuna düşünmek de insanı biraz yorar ya zihin olarak
İnsan zamanla kendini törpülüyor değil mi?
Çünkü ne kadar ince düşünürsen düşün en ufak bir şey de modun inanılmaz düşüyor o yüzden bazen düşünmeden yapmak iyidir 😂😂
Tabii öyle. Şimdi şöyle düşün ince elediğin sorduğun soruşturdun en ufak bir şey de diyeceksin ki bu kadar yaptım ettim ama yine istediğim gibi olmadı modun düşecek 🙂 diğer çeşitte aman deyip yapacaksın olumsuz olsa da zaten çok fazla düşünmemiştim diyeceksin. Aslında bir nevi psikolojik olarak kendini rahatlatmak ya da avutmak mı desek 😂😂
İşte yaşamamak için çok fazla düşünmemek lazım niye biliyor musun insan çok fazla düşündüğü zaman sanıyor ki kesinlikle bir aksilik çıkmayacak niye çok ince düşündü. Ama maalesef hayat böyle değil ki 🙂
O yüzden bazen hayatı akışıyla yaşamak gerekiyor.
İşte bu kadar aslında hayat bu kadar basit. Mutlu olman için mükemmel olmana gerek yok.
Uygulamaya çalışmak en azından bir başlangıçtır hani çalışıyorum dersin en azından daha sonra emin ol uygulayabilirsin. Bir yerden başlamak lazım 🙂😉
😂 bence oldu bile
Sana ne kadar güvendiğimi gör 😂😂
😂😂 o zaman kendime kahve yapıp bu haberi kutluyorum
Teşekkür ederim 😂😂
Rica ederim 🙂
Aşırı kinci olmak.
Benim karanlık yanım 🧠 fazla sorgulamak. İnsan psikolojisi okumuş biri olarak bazen olayları gereğinden derin analiz edebiliyorsun, ben de ediyorum. Bir bakmışsın küçücük bir cümleden ton, mimik, niyet çözmeye çalışıyorum 😅 Bu iyi bir sezgi gücü katıyor ama bazen zihni gereksiz yoruyor. Sen 42 yaşında biri olarak muhtemelen deneyimle törpülemişsindir bazı yanlarını, ama içindeki gölgeyi tanımak cesaret ister 🔥
Fazla sorguluyorum ben de tabii bu da insanı birazcık yoruyor
Cevap
1Cevap
Aşırı düzenbaz ve yalanciyim yalanı o kadar iyi söylerim ki kurtulmak için herşeyi yaoarim.
Peki bu durumdan hiç kurtulmayı denedin mi yoksa ben bu şekilde mutluyum mu diyorsun?
Denemedim hiçte mutlu olmadım ama geçmişte yaşadığım durumlar vardı hep yalan söyleyerek kurtuldum
Bir nevi öyle yapmak zorunda kaldın hani hoşuna gitmese de. Peki şimdi durum nasıl?
Durum hala aynı maalesef, bı kere girdik yalana çıkamadım hiç. ve en önemlisi narsist olduğumu düşünüyorum
Aslında bunun nedeni bence geçmişte yaşadığımız psikolojik travma ölümlee falan diye düşünüyorum
Hayat bazen bizi istemediğimiz bir davranışı sürükleyebiliyor maalesef ve daha sonra bu davranışı değiştirmek de bizim için çok zor olabiliyor. Aslında yaptın da güzel bir şey kendindeki hatanın ya da yanlışın farkındasın ama bunu düzeltmek için bir şeyler yapabilirsin bence. Asla amacım seni yargılamak değil sonuç olarak geçmişini yaşadığını bilmiyorum belki de gerçekten çok kötü şeylerdi
Yani kötü şeyler evet sağolun namaz kılarım belki iyi gelebilir
Her şey gönlünce olsun umarım iyi gelir 🙏
Biraz kin tutarım yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar