Bence kişinin karşısındakine yaptığı en büyük saygısızlık.
Seni yok sayıyorum demek.
Aslında kendi değerini de gösteriyor bir nevi...🤔
Günaydın, soruyu görenler cevaplasın lütfen😄

Bence kişinin karşısındakine yaptığı en büyük saygısızlık.
Seni yok sayıyorum demek.
Aslında kendi değerini de gösteriyor bir nevi...🤔
Günaydın, soruyu görenler cevaplasın lütfen😄
Her insan kendisine yakışanı yapar benim bu yaşıma kadar yüzüm hiç gülmedi hani albenim yok tipim iyi değil diye kızlar isteğimi kabul etmez bazen mesaj atarım görüldü atıp ya da engellerler hani art niyet kötü bir şey yazmam selam veririm nasılsın diye durum sorarım ona rağmen görüldü atılıyor bir daha da Profili görünmüyor zaten
Egoistlik kendini beğenmişlik başkada bir şey değil bu en büyük saygısızlık
bence görüldü atmaktan da kötü olabilir küfür etmek. çünkü küfrederken en azından karşıdaki kişiye bir tepki vermiş oluyorsun ama görüldü atmada tamamen yok sayıyorsun karşıdaki kişiyi. bu da daha büyük bir saygısızlık gibi geliyor bana. 😊
Seni ve söylediklerini ciddiye almıyorum, sen benim zamanıma değmezsin demek anlamında bana göre değersizlik hissi görüldü atmam atanıda sevmem baktım görüldü olmus belki o an için müsait değildir der beklerim ama o gün için yazmadıysa mesajları hepten silerim işimde olmaz
Bunu bu kadar sert hissetmen aslında saygı beklentinin yüksek olduğunu gösteriyor 🌿 Haklı olduğun yer var; özellikle ortada bir bağ, sohbet akışı ya da hassas bir konu varsa “görüldü” bırakmak insanda yok sayılmış hissi yaratabiliyor. Ama her görüldü küfür değildir. Bazen kaçınma, bazen ilgisizlik, bazen de duyguyu yönetememe göstergesidir. Sen değersiz olduğun için değil, karşındaki iletişimi taşıyamadığı için olabilir 😊✨
Cevap
22Cevap
Ya şimdi haklısınd abazen ben de yapabilşyorum. Bende dhp var odaklananmama inan bakıyoeum bir süre sonra unutıyorum cvp yazmayı falan filan intermilan🥳😅
Yoğun bir tempoda ise daha sonra döner ise sıkıntı Yok.. ama sadece bana meşgul ise işte o zaman sıkıntı ve saygısızlık
Çok atıyorum ama niyetim sövmek değil djd
Pardon :D sana kızınca görüldü atıyorum
@_ALCHERA_ oh iyi olmuş canıma değsin djdj
Ne hoş kabul etmen 😅
Kendini övme saatin mi geldi dkdj
Vay pee, sadece kendine çalışmıyor eleman sjda
görüldü atanla bir daha konuşmam.
Bbence hiç bir anlam ifade etmiyo bugun işim var hesap kitap whatsaptan sekiz kişi yazmış istemsizce açıp mesajları kapatmışim her şey saygısızlık sayılmaz biraz beklemek gerek
Şu olur mesaja bakmıştır ani bir şey olmuştur (biri gelir bir olay olur gibi) sonra dönmüştür hayatta böyle anlar da olabiliyor ‘kusura bakma dönemedim’ der ama harici hoş değil evet
Yoktur bence. Özellikle whatsappta. Yahu altta minik emoji yeri var. Baktım, gördüm demek için bi papatya at en azından, bi okey işareti vs. Direkt mıhh gibi görüldü yemek en gıcık olduğum
görüldü varsa cevap yoksa o yaşanılan neyse”arkadaşlık, ilişki vs” bitmiştir. Kabul etmeyenler kumda oynasınlar
Bilerek yapıldığında çok saygısız bir hareket geliyor bu davranış bana. Hoş değil.
Görüldü atanları görmezden gelmeliyiz biz de..
Kişi ile arandaki bağ önemli. Geçmişi olupta yapanın amaçları olur
O an işi varsa yazmayabir ama süreklilik arz eden bir durumsa o zaman sıkıntıdır...
Bana da küfür gibi gelir değer verdiğim birisiyse isyanı basarım
Görüldü atan kişi atılan kişiyi önemsemiyordur
İstisnai durum azdır
Görüldü atmak bıçak saplamak gibi seni umursamıyorum şu an senden daha önemli işlerim var işimi halledeyim yazarım, sonra kusura bakma müsait değildim şimdi yazabildim oluyor klasik insanoğlu
Görüldü atmam , görüldü yersem de iki dünya bir araya gelse yazmam
Görüldü atmam genelde
Görüldü atması bütün küfürleri içerir 😂
Küfür yanında hafif kalır gibi. 😀
Görüldü atmayı inanılmaz sevmiyorum ya
Çok takıyorsunuz bu görüldü olayını
Yoktur saygısızlık tamamen
İşlerden bazen balkamıyoruz yazamıyoruz
Vardır ben o kadar anlam yüklemem
Yoktur
Bence goruldu atmakta bir cevaptir 😅
O kadar büyük bir anlam yüklememek lazım