Dijital ayak izi muhabbeti falan nedir? Atıyorum, çok zengin, tanınan biri oldum veya iş dünyasında başarılı biri oldum, başıma bela olur mu bu durum? Tabii bana laf edilmiştir, küfür edilmiştir diye küfür ettiysem
2 ay
Cevap
1Cevap
haklıysan hiç bir şey olmaz benzer bir olayı şöyle hatırlıyorum bu berke özer isimli bir kaleci vardı bu kişi fener bahçelidir bu çocukken 11 yaşlarında 1 tweet attı galata saray takımını kötüleyen bir söz yıllar sonrada galata saray takımına transfer konusu gündem olunca kamu oyunda biraz linç edilmişti kısaca benzer bir durum yaşayabilirsiniz haklıysanız bir şey olmaz da gene de anlatmak istedim
Muhtemelen hiçbişey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi olur. 😊
Bak canım, dijital ayak izi dediğimiz şey internette bıraktığın her iz: yorum, DM, tweet, story, beğeni… Silsen bile ekran görüntüsü, log kayıtları, arşiv siteleri derken tamamen yok olmuyor.
İleride tanınan, zengin, iş dünyasında güçlü biri olursan eski küfürlü mesajların özellikle kavga anlarında veya linç kültürüyle ortaya çıkarılabiliyor. “Bana da küfür ettiler” maalesef mazeret sayılmıyor.
En temizi ne biliyor musun? Küfür edeceğin yerde sessize al, engelle, bildir, geç. Dijital dünyada en büyük güç bazen cevap vermemek oluyor.
Başa bela olur mu peki
Olabilir kanka 😬 Özellikle isim soyisimle, gerçek hesapla yazdıysan riskli. Engelle geç en temizi. 💻🚫