Yeni bir insan tanımak artık bana zor geliyor, ya yaşlanıyorum ya da başka bir durum var ama ne shhsh
Var mı böyle olan?

Yeni bir insan tanımak artık bana zor geliyor, ya yaşlanıyorum ya da başka bir durum var ama ne shhsh
Var mı böyle olan?

Belli bir yaştan sonra tanışmak biraz daha zor geliyor çünkü insanın sabrı azalıyor, beklentisi netleşiyor. Gençken akışa bırakıyorsun, sonrasında filtreden geçiriyorsun. Ama zor demek imkânsız demek değil. Doğru insanla sohbet hâlâ kolay ve doğal akabiliyor. İnsanı yoran yaş değil, yanlış kişiler oluyor.
Benim konuşma ve tanışma konusunda hiç yüzüm gülmedi 32 yaşındayım ne bir sevgilim oldu nede kız eli tuttum bu yaşa kadar şimdi kızlar tipe önem verdiği için sadece beğendiği erkeklere şans tanıyorlar zaten en baştan elendiğim için konuşma şansım olmuyor
Bana hep zor geldi bir kızın dikkatini çekecek bir tipim boy pos olmayınca sonra maddiyat vucut yok çirkinim hani albenim yok bir kızın dikkatini çekmiyorum hoşlanmıyor ilgi göstermiyor ondan dolayı hep zor geliyor
Diğer arkadaşlara başarılar diliyorum bende olmuyor
Bu arada seçici falan değilim güzel kızlar ile hiç eklemiyorum zaten eklesem bile kabul edilmiyorum çirkin benim gibi kızlara hep deniyorum şansımı onlar da aynı ego belki daha fazla çok bir şey istemiyorum beğenen biri çıksın evleneyim
Heves kalmıyor insanda her şey çok saçma olmuş durumda mesaja anında yanıt vermek elde edildin manasına geliyor karşı tarafın heyecanı sönüyor misal her şey taktik olmuş bir halde duygularını insanlar milim milim veriyor. Yalan desen gırla herkes en az beş kişiyle flört ediyor üç kişiyle sevgili olma yolunda. Yoruldum açıkçası midem bulandı falan yetti bana aşk
Artık yeni bir insanla tanışmak bana da çok zor geliyor. Kendini anlat o sana kendini anlatsın, gerçekten çok yorucu. Ayrıca yeni insan tanımaya hevesim de yok..
30 yaş, insanın filtresinin netleştiği bir dönem 😉 Artık herkesle konuşmak istemiyorsun çünkü zamanın ve enerjin daha değerli. Bu yaşlanmak değil, seçici olmayı öğrenmek. Eskiden merak ağır basıyordu, şimdi kalite. Eğer zor geliyorsa belki de fazla analiz ediyorsun ya da hayal kırıklığı yaşamamak için temkinlisin. Bu aslında bilinçli bir savunma 💭✨
Cevap
12Cevap
Henüz o yaşlara gelmedim sanırım djdjd enerjimin uyduğu insan ile tanışırım çokçada keyif alırım. Zaten kendimi öyle çok bi insanada tanıtmadım, tanışmadım tam anlamı ile o yüzden heyecanda olur bende ehehe
Akışa bırakırım bu arada yoksa öyle ben buyum ben şuyum diyemem. Kendiside keşfetsin bende yardımcı olurum jfjd
İnsanları tanıyoesumda ondan. Bir numara çkmaz budannaynıdır dersin nir heyean yok. Ama öyle düşünme ezberkerizan br çacaktır karşına
Zor değil de sıkıcı günümüz insanları güzel sohbetten pek anlamıyor gibi..
Görsel ve etkisi ben. 👀
Tam iyi diyorsun birine bakıyorsun şapkadan tavşan çıkıyor. Bir kaç yıldır böyle kafam rahat ve çoğu kişiyi de zaten çıkardım her şeyden. Menfaatine çalışanı artık affetmiyorum. Üniversite arkadaşlarıma bile rest çektim. Çoğu mevkide olan kişilere de. 😀 Şimdi arıyorlar ama canım isterse bakıyorum telefona.
Değer verenler hep önceliğim artık hayatta. Ne isterlerse yapıyorum.
Hee valla fazlasıyla zor geliyor kimseyi taniyasım yok
Herkes kırdığı incittiği yerden kırılıp incinsin kopsun hatta 😏
Valla tutar benim beddualar 🤲
Bende de öyle yaş arttıkça o heves azalıyor sanırsam
Evet daha zor geliyor ama geçmişte ayırdığımız zamanı değeri hakketmeyenler yüzünden suçu gelecekteki kişilere yükleyemeyiz, bence farkedilmeyen şey,
bu aslında kendimize ceza...
Zor değil de uğraşası gelmiyor bence insanın
Evet biraz öyle oluyor hele 30lu yaşlarda özellikle
Evet zor... Hele belli bir yaştan sonra çok zor oluyor.. (Senin yaşın daha çok gençç daha dur)
Evetttt. Gençken heyecanlı heyecanlı anlatırdık. Şimdi pöfff modundayım
yaşla pek alakası yok bazen insan sadece yeni biriyle tanışmayı veya sohbet etmeyi zor bulabiliyor
Yaşım ne olursa olsun kimseyle konuşmak tanışmak istemiyorum ne gerek var
Bir yaştan sonra heves kalmıyor pek
O insanlar asla eksilmez ki :D
19 yaşında olduğum halde bana bile yorucu geliyo
Yaşla alakası da kalmadı hevesimi kırıyorlar
Zor gelmiyor da sıkıyor. Ne gerek var amane
bazen bana bile zor geliyor
Bu tamamen kişinin kendisiyle ilgili olan bir psikoloji.
Yaş ilerledikçe o eski enerji azaliyor
E ben hep öyleyim 😅
Aşırı zor kafa kaldırmıyor hiç
Sohbet etmeyi oldum olası sevmem.
Ayyy çok zor valla djdhdh
Tanışabileceğimiz kitle kısırlı ya
kısıtlı*
Evet yorucu geliyor
He ya ole valla
yoruyor
Kafa ütülüyor çoğu
Bana gelmiyor