Bazen birinin gözlerine bakınca rengi değil, içindeki duygu kalır aklımızda. Işık vurdukça değişen tonlar gibi insanın ruhu da gözlerine yansır. Kimimiz halinden memnun, kimimiz başka bir ihtimali merak eder. Gözleriniz ne renk ve başka bir renk olmasını ister miydiniz?
benim gözlerim aslında maviye yakın bir yeşilden oluşuyor sanırım başka bir renk olmasını ister miydim bilemiyorum ama belki de koyu kahverengi olmak güzel olurdu çünkü öyle bir göz rengi sanki insanı daha derinden anlatıyor gibi geliyor bana
ailede tek benim kahverengi onun dışında herkesin full yesil ve sarisinlar, bilmem kaç kusaktan beri. bende bir bozulma olmus umarım hastanede karismamisimdir😅🙄
Benim gözlerim ela; ışığa göre yeşile ya da bal tonuna çalıyor ✨ Bu değişkenlik hoşuma gidiyor çünkü ruh hâlin de biraz öyle, sabit değil. Başka bir renk ister miydim diye düşününce hayır diyorum; insan en çok kendi tonuyla özgüvenli duruyor 😊 Sen de kendi rengini gerçekten kabullendiğinde, bakışların zaten daha etkileyici oluyor 💫