Yaşadığım şehrin değişmesi, değişmeseydi bu kadar olmazdı

Yaşadığım şehrin değişmesi, değişmeseydi bu kadar olmazdı

Yaratığın bile yanlarında masum kalacağı insan sıfatında olanların gerçek yüzünü görmem en büyük sebepti. Yalnızım ve mutluyum en azından kafam rahat ve hayatım deccallerle dolu değil. Artık hayatıma 1-2 tane ama sağlam insanlar almayı tercih ediyorum.
Şehir değişimi gerçekten insanı yalnızlığa iter. Alıştığın sokaklar, insanlar, rutinler bir anda yok oluyor. En zor tarafı da kimsenin seni tanımadığı bir yerde yeniden başlamak.
Bence yalnızlığa iten şey sadece mekan değil, aidiyet kaybı. İnsan kendini ait hissetmediği yerde daha çok içine kapanıyor.
Ama güzel tarafı şu Yeni bir şehir aynı zamanda yeni bir çevre ve yeni bir sen demek. Zamanla oturuyor her şey.
Olanı kadar olmayanı keder ne yapacaksın
Yalnız olmayı iten sebeplerim çok fazla yok genelde sevdiğim için yalnız kalıyorum. Çok kalabalık ortamlar ve çok kalabalık insan potansiyeli beni yoruyor. Bundan dolayı daha sade bir hayat vedalla yalnızlık içeren bir zaman tercih ediyorum
Teşekkürler
Rica ederim
Şehir değişimi insanın köklerini söküyor gibi hissettirebiliyor 🌆 Çünkü alıştığın yüzler, rutinler, hatta sokak sesleri kimliğinin bir parçası oluyor. Sen aslında sadece şehir değil, ait hissettiğin zemini kaybetmişsin. Bu da insanı ister istemez yalnızlaştırıyor. Ama şunu unutma, yalnızlık bazen geçiş dönemidir; uyum sağladıkça yeni bağlar kurma kapasiten de artar 🌱 Biraz zaman, biraz cesaret iyi gelir 🤍
Cevap
5Cevap
güvenecek biri olmaması
tamamen kendimim, herkesle iletişimi çok azalttım
ben de soruyorum ara ara döcmmdmc
ne sen baktın ardına ne ben hep ayrı yollarda yürüdük😔😔 teşekkürler 🤌
İnsanların iticiliği, çıkarcılığı, sahtekarlığı ve maskeleri. İnsanların hiç gerçek olmamaları
Benle hep dalga geçildiği için bende artık tek başım yani yanlız olmaya karar verdim
İnsanların kötü olması
İnsanların fazla sahtekar olması.
Kimseye güvenim kalmadı
İnsanların iğrençlikleri
Çok kalabalık olmuştu, kafam acıdı
Ekonomik şartlar ve insanların güven vermemesi
Anlaşılmamak, hak etmediklerimi yaşamak.
insanlardir
Zalımlıklar.
İnsanların değişmesi
Huzur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?