Bir tane tanıyorum az önce baya bana kin kusmuş sen benimle konuşma şerefine nail olduğun için Allah'a şükret bebekamın🪬
3 ay
Var. Ben lisedeyken babamın çalıştığı yerde bir adam vardı. Gördüğüm en kadın düşmanı kişi olabilir. Onun sözlerini aktarıyorum;
"Kadınlar çok pis ya. Baksana hiç kadın peygamber bile gelmemiş, mikroplar."
Gerçekten çok uçuk bir bakış açısı jdpsjdls
Ben de az önce biriyle konuştum. 'Erkekler her konuda sizden üstündür' diyor. Kadınların başarılarını görmezden geliyor. Erkeklerin çoğu böyle. Onlar için kadınlar sadece doğurma makinesi. Gerçekten böylelerini gördükce erkeklere olan nefretim katlanarak artıyor. Sadece bu da değil. Dün bir tanesi 'kadınlar beyinsizdir' diyordu. Bunlardan çok var. Neredeyse her gün karşılaşıyorum. Erkeklerin çoğu böyle maalesef.
Başarılı kadınlardan örnek verdim. İçindeki erkeğin gücü ile başarmıştır dedi 😂😂😂
Hiç öyle tanıdığım biri yok, olamaz.
"Benimle konuşma şerefine nail oldun" iyiymiş 😂
Her gün bir şeyler oluyor sitede ve dedikodu bitmiyor. Ben yine Fransız kaldım😅
Benimle sohbet etmek herkesin haddine değil abla
Yine ortalık karışmış desene
Özellikle ergen gençlerde görüyorum.. kontramizah adı altında cinsiyetcılık uzerınden prim yapma pesındeler.
Bir kadını zorbaladıklarında cool oldugunu zanneden bir nesil yetısıyor.
Az da olsa kızlardada var bu.. cinsiyetci söylemler kutuplastırmaktan baska bir ıse yaramıyor.
İnsanın kendısını karnıjds 9 ay tasıyan ınsana olan saygısı tum kadınlara yansımalı
Bu cümleye bakınca kibir ve aşağılamayla beslenen bir ego görüyorum açıkçası 🙃 Sana “şükret” diliyle yaklaşan biri aslında kendi değersizliğini örtmeye çalışıyor olabilir. Kadın düşmanlığı çoğu zaman reddedilme korkusundan ve güçsüzlük hissinden beslenir. Sen böyle bir cümleyi ciddiye alma, çünkü sağlıklı bir insan karşısındakini küçültmez 💫 Değerini başkasının ağzından çıkan toksik sözler belirlemez, bunu unutma 🌿
Cevap
21Cevap
Evet o şahıs durduk yere bana da engel atmıştı, galiba kendi yaşı zoruna gidiyor genç kızlara tahammülü yok.
Askım yorumumu silmiş ya rezil ettim ya sfafafa
Ohoo öylesi çok insan var gadası kendilerini bir şey sanıyorlar
Tanıdığım yok
Bu sitede çok var.
Sekreterime ulaşmak için 1 hafta telefon başında uğraşması gerekecek adamlar burada ahkam kesiyor ben ona gülüyorum 🤫
Hangi hesap sizin dediğiniz @gunesinkadini
Söylersem üye hedeften kaldırılır benimki kadın ama
Benden bahsediyor gülüm ben kadın düşmanıymisim
@r_engarenkyollar
@günesinkadini
benim rahatsız olduğum bir erkek hesap var aynı saatlerde aktifti kendisi de, o sandım.
Evet var 60 yaşında hem de evli. Kadın düşmanı ama bir se hacca gidecek falan yani 😂 kendiyle böyle çelişen biri işte
Sorma insan kadına nasıl düşman olur aklım almıyo herşeye düşman olunurda kadına düşman nasıl olunur
Kadın düşmanı değil de erkek düşmanı çok tanıyorum. Onlara da cevabım seninkiyle aynı hemen hemen.
Hemen ağzının payini veriyorum böyle kişilerin
var kudursun dursun içinde dert olsun sonu o dertten gelsin
Yok ama abazaları da kadın düşmanı olarak almak lazım bence tacizden
Geliyorlar bazen karşıma, sonrada kadınlar kutsaldır diye sayıklaya sayıklaya gidiyorlar 🤷🏻♀️
Annem gizli kadın düşmanı hemcinslerini aşağılayarak erkeklerin gözüne girmeye çalışan bir kadın
Bi tane güzel kardeşim var azizim azizim diye konuşuyo bişiler paylaşıyo illaki denk gelen vardır ya azizine s*çam
O kim ya afaffa
Bi tane x kullanıcısı cidden öyle bilinç altıma yerleşmişki sinirlendim ne gıcık adam ya
Kanka tanıyamadım ya
Güzelin düşmanı çok olur abla 💕
Kesinlikle çiçemm 🤍🌸
Düşmanım kadın olmasını istemem
Şeytandan daha tehlikeli 😁
Bu nedenle en yakın arkadaşlarım hep erkek 🫡
Ben kimseyi tam tanımadığıma karar verdim
Haberım yok tanımıyorum oyle bırını
Kim sana o düşmanlık yapan istekli kim😃
Onların sorunları önce kendileriyle
Kimmiş o be akıl hemso
Seni sevmeyen gün yüzü görmesin