Güncellemeler
+1 yıl
Kadınları küçük görüyorsunuz ama kendini geliştirmiş bir kadın , bir erkeğin yarısı kadar zeki olabilir.
Ben bu kadın düşmanlarını anlamıyorum ya. Sırf erkekler kadar zeki efektif çalışkan hoşgörülü değiller diye kadınları hor görmenin aşağılamanın ne anlamı var? Tamam belki beyinleri erkek beyninin %30u kadar çalışıyor ama onlar da insanlarmış gibi davranılmayı hak ediyorlar. Onları düşük görmek , erkeklerin bile yapmaması gereken bir şey. Lütfen kadınlara yardımcı olalım. Hastanelere gidelim yoğun bakımda yatan kadınlar rahat rahat uyusunlar diye o "dit dit dit" ses yapan makinelerin fişini çekelim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet tum erkekler akili isinde gucunde tam isabet. Akilli ve ya zeki olmamin cinsiyyetle bir alakasi mi var? Ne erkek ne kadin taraftariyim, her iki taraftan da zeki ve aptal kisiler cikabiliyor. Bir tek erkekler akili demekle olmuyor o isler. Bu kadar tembel issiz gucsuz erkek ne peki? Cok zeki olmanin sonucu mu? Ayni sekilde paraya tapan para goz kadinlar var bir tek hayati para olan.
Sen gerçekten kendini geliştirmiş birisin. Sen bir kadının eğer isterse bir erkeğin yarısı kadar bile olabileceğinin ispatısın.
Benimle dalga gecip gecmedigini soyleyemem, ama ben kendimi ne akili ne de zeki sayan biriyim. Evet zeki ve cok akilli insanlar var ama bence bunun cinsiyyetle alakasi yok. Erkeklerin bu konuda cok olmasinin nedeni erkekler kadinlara nazaran daha cok mantigini kullaniyor olmasi tabii kadinlarin icinde de mantigini kullanip ust seviyelere gelenler var. Yani soylemek istedigim bunun cinsiyyetle bir alakasi yok kisi gelisime aciksa tembel ve yobaz degilse bir de ileri seviyye bir beyine sahipse cogu seyi tereyagindan bal ceker gibi halledebilir.
Bir erkekten ya da bir kadından nefret edebilirsin bunun cinsiyeti yok benim gözümde sonuçta herkes melek değil ama bunu genelleme yaparak (iki taraf içinde konuşuyorum) düşman olmak çok anlamsız ve çocukça böyle erkekler ya da kadınlar bana aşırı ez*ik geliyor kim üzdüde bunu böyle düşman oldu diyorum ya da özgüvensiz diyorum
O kadar güzel yazmışsın ki neredeyse bir erkeğin yazdığından şüpheleniyordum. Gerçekten kendini bir erkek çoban seviyesine kadar getirmişsin daha bu küçük yaşında.
Yok baya gerçek bir kadınım