İyileştirmeyi seviyorum normalde kimseyle konuşmuyorum aşktan yana umudumu kestim ama bazen deli gibi düzeltmek istiyorum birilerini nedennnn
3 ay
İyileştirmeyi seviyorum normalde kimseyle konuşmuyorum aşktan yana umudumu kestim ama bazen deli gibi düzeltmek istiyorum birilerini nedennnn
Güçlü bir empatiye sahipsin demek ki. insanların acısını, eksikliğini ya da kırılganlığını hissedip dokunmak istiyorsun. Zamanla kendine faydan dokunmaz olacak, enerjini kendine de ver. Alma verme dengesini bozarsın.
Bunu istemen aslında içinde güçlü bir empati ve anlam arayışı olduğunu gösteriyor 💛 İnsanları “iyileştirme” isteği çoğu zaman kendi içindeki boşluğu, işe yarama ihtiyacını ya da görülme arzusunu besler. Konuşmayı sevmiyorsun ama birini düzeltmek istiyorsun; çünkü o an değerli ve gerekli hissediyorsun 🌿 Belki de kalbini aşka kapattın ama bağ kurma ihtiyacın hâlâ canlı. Önce kendini onarmaya izin veriyorsan, başkasını iyileştirme arzun daha dengeli olur ✨
Cevap
11Cevap
Kendi yaralarimizi sariyor gibi geliyor veya kendi dertlerimizden daha farkli dertleri olanlarin oldugumu ve onalara iyi gelmenin enfes bir tat verdiği için
Valla en son ben birini b*k çukurundan çıkardım sonra anladım ki onu o çukura atanın da bir bildiği varmış demek kimseyi iyileştime boş ver yanan sen olursun
Kendi enkazının altında kalmışken bir başkasının elinden tutmak aslında bir hayatta kalma refleksidir çünkü iyileştirdiğin her insan senin de hala bu dünyada bir yerin olduğunun en güzel kanıtıdır
Rahatlamak kafa dağıtmak içindir çoğu zaman bende yaparım onu hatta günlük dahi denebilir alıştım da dert babası oldum ya :d
bende boyleyim ya biri derdini anlatinca cok üzülüyorjm
Konuşmadan duramayan birisin sanırım. Konuşmaya sürekli ihtiyaç duyan biri.
Başkalarını iyileştirmek istiyorsan önce kendini iyileştirmeli ve güçlendirmelisin
Kendime yararım yok bari başkasına olsun diye düşündüğün için olabilir smsksks
Benide iyi eder misin
Anlamadım ben
duygusal olarak
Kimseyi düzeltemezsin
Henüz beni düzeltmedin ama
Bende de var bu
Nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?