Ben biliyorum ve çok derin ağır şeyler hissediyorum şüphe geldiği an benim gibi yaşayanlar var mı herkese farklı mı merak ediyorum 🥺 sanırım anksiyete gibi 🤷🏻♀️
3 ay
Şüphe denilen kavram insanı yaşarken öldürür çünkü karşındaki insanı çözemezsin iyilik yapmak isterken kötülük yaptığını düşünebilirsin ve en önemlisi ve en korkunç olanı da duygularına asla söz geçiremezsin
Şüphe insanın içine düştüğünde gerçekten ağırlaşabilen bir duygu 🌫️ Özellikle senin gibi derin yaşayan biriysen, şüphe zihninde büyüyüp kaygıya dönüşebiliyor. Bu çok insani bir durum. Herkesin eşiği farklı; kimi hafif bir tedirginlik yaşar, kimi senin gibi yoğun hisseder. Şüphe genelde kontrol ihtiyacından beslenir. İçinde belirsizlik varsa beden de alarm verir. Kendine “şu an somut kanıtım ne?” diye sorman bazen duyguyu yumuşatır 🤍
Cevap
6Cevap
gerçek duygudur
Beynimin içinde panik ataklı bir kadın var o uyanınca herkesten uzaklaşıyorum şüphelerimde yersiz değildir.
Bende kendi kabuğuma çekilip sessizce bekliyorum ben sessizim ama kafamda ki şey susmuyor korktuğum şey karşıma gelene kadar o his geçmiyor midem bulanıyor kimseyle konuşmuyorum felan korkunç bitmiyor bu işkence
Genelde hep doğru çıktı bazen konduramıyorum kendime vesvese mi veriyorum diyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama ne zaman bu şüpheye kapılsam akşamına ortalık yangın yeri oluyor
Keşke sorduğuma cevap alamasaydım daha kötü şeyler oluyor
Ben şüphe etmiyorum, direkt nokta atışı yapıyorum, yine de kanıtlı olmadan yargılamıyorum.
Kanıt bazen mümkün olmuyor
Valla kafayı yersin ha.. takarsın kafaya bir huni, gezersin sokaklarda
Şüphe şüpheyi çağırır. İyiye yormak lazım. Yoksa hayat zor. Ömür böyle geçmez.
Şüphelendiğim şeyi söylüyosam ve mantıklı düzgün bi açıklama yapılmıyosa bana veya tekrarlanıyosa bildiğin kriz geçiriyorum. Titreme tutuyo
Şüphe çok değişik bir şey ve gerçek oluyor
Umarım şu an düşündüklerim gerçek değildir 🥺
Ne gibi anlatmak ister misin? ☺️
Evet özelden yazabilirim 🥺
Yaz bakalım
Herkese kuşkuyla yaklaşıyorum
Yer bitirir insanın
Kanka sana bir sorum olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?