Erkekler de kız seçimlerinde diyeyim 😂 harbiden Merve'ye bakıyorum da erkek seçimleri aşırı kötüydü gel bi sarılalım demek istedim ben de öyle hatta ben daha kötü özellikle biz kızlar doğru seçim hiç yapamıyoruz
3 ay
Erkekler de kız seçimlerinde diyeyim 😂 harbiden Merve'ye bakıyorum da erkek seçimleri aşırı kötüydü gel bi sarılalım demek istedim ben de öyle hatta ben daha kötü özellikle biz kızlar doğru seçim hiç yapamıyoruz
Merve boluğur kimmiş kötü seçimler konusunda ben varken elime kimse su dökemez ne münasebet bu işin ehli ustası piri benim ben seçtiysem b*ktandır beni seveni ben sevmem benim sevdiğim pşt olur o yüzden böyle arafta kaldık Rabbim izin verirse haftaya cuma ezandan sonra pştun oradaki camide lokum dagittiricam Allah kurtardı yazdırıp
Ay beni anlattın resmen, sen bensin ben senim 😂
Demek tek enayi ben değilim ne kadar sevindim bilemezsin 😅
🙏😂
Kendine bu kadar yüklenmen çok tatlı ama biraz haksızlık ediyorsun bence 😊 İnsan bazen kalbiyle seçiyor, bazen eksik yanını tamamlasın diye yanlış kişiye yöneliyor. Bu “kötü seçim” değil, deneyim aslında. Sen şimdi geriye dönüp fark edebiliyorsan zaten gelişmişsin demektir. 💫 Doğru kişi çoğu zaman doğru zamanda geliyor. Önemli olan artık kırmızı bayrakları görüp görmezden gelmemen 😉🚩
Cevap
3Cevap
Siz seçmiyorsunuz ki, sizi seçen erkeklerle takıldığınız için böyle oluyor 🤣🤣
Seçmiyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?