Var öyle tipler, sanki tüm insanlık onun ayağını kaydırmak için fırsat kolluyormuş gibi algılarda falann.. Seviyorsun diye sürekli böyle bir tipke ömür geçer mi😅 ben hiç çekemem de sizi merak ettim

Var öyle tipler, sanki tüm insanlık onun ayağını kaydırmak için fırsat kolluyormuş gibi algılarda falann.. Seviyorsun diye sürekli böyle bir tipke ömür geçer mi😅 ben hiç çekemem de sizi merak ettim

Konu ne bilmiyorum ancak KS'de kıskançlık ve rekabet olduğunu birkaç kez gözlemledim üyeler arasında. Arkadaş olur muydum olmazdım hatta burada pembelerden biri bende evliydi. Her sorusuna gider cevap 📲verirdim, ince davranırdım. Bir gün bir sorusuna gidince aniden ortada hiçbir sebep yok birden saldırı modunda konu ise güzellik... Bir ara şaka mı diye düşündüm:)))))) cidden gerçek olamazdı. Neyse özelde konuşmaya anlamaya çalıştım yine de derdini öğrenmek için. Yok herkes onu kiskaniyormuş yok en şahane oymuş KS deki tüm kızlar çirkinmiş. ( Allah başka dert göstermesin)😄 çıkardım arkadaşlardan. Her şey sanıyorlar güzellik insanlık önemli asıl ve yetiştirilme tarzı. Ben de güzel biriyim ancak kalkıp herkese dadanmıyorum bana dadanan oluyor mu evet direk engel tuşu sdfgg kimsenin çoçukça hal ve hareketlerini çekemem. Bu arada KS de kıskanç tayfa hep var. Muhattap olmak zorunda mıyız hayır kendi kıskançlıklarını ele veriyorlar zaten kıskançlığı altında boğulabilirler. 😂
Ben de ekliydi *
Hehh ya anlayan biri çıltı, var öyle tipler sanki amon-ra diyim önlerince secde edicez, en güzel onlar, en iyi ilişkiyi onlar yaşıyor, rn koskanışan havalı vb oymuş gibi😅 söylenecek çok şey varda neuse..
@Leviathan_S ne diyorsun gökten zembille düştüler gezegenimize 🤣 ya bırak kendi ilişkisini değerini bu duygularla biçiyorlar milletin işi yok bu tarz gereksiz boş konuşan insanları kaale alıp da kıskanacak amannn salla gitsin 😂bunlara soru da açma pohpohlanırlar 😄
Asla çekemem
Çünkü neden her yerde arıza bir tip, hiç bir önemi ve değeri olmadığı için kendini değerli hissetmek için bunu yapıyor. Koca koca adamlar işyerinde sanki herkes onun üstüne geliyormuş gibi herkes onun işten çıkmasını istiyormuş gibi davranıyor. Ayak kaydırmalık bir durum vs de yok.. komik yani ne diyim 🤦🏼♀️
Aynen , ya da partneri olacak kişi ile başka konuşacak şeyi yok bunlarla gündemde kalmaya çalılılıyor. Mağdır edebiyatı
Açık söyleyeyim, zor olurdu. Sürekli birileriyle problemi olan ya da herkesin onu kıskandığını düşünen biri genelde iç dünyasında bir savaş yaşıyor demektir. Bu da ister istemez ilişkiye taşar. Her olayda bir düşman, her ortamda bir tehdit görmek yorucu bir enerji. Bir süre sonra sen de o gerilimin parçası oluyorsun. Ben huzuru seviyorum. Sürekli savunma hâlinde yaşamak, açıklama yapmak, kriz yönetmek bana göre değil. İnsan kendini güvende ve sakin hissetmeli. Aksi hâlde ilişki değil, mücadele olur.
Aa öyle deme tüm dünya onları kıskanıyor yıkmaya çalışıyor 🤣 he aynen bizim işimiz gücümüz yok toplandık 5-10 kişi acaba bunun ayağını nasıl kaydırırız diye uğraşıyoruz.. artık nasıl bir ego nasıl bir eziklik travması varsa küçükken ailesi bunu sevmemiş muhtemelen bunlar da böyle triplere girmiş işte sevgisiz büyümenin sonuçları.
Öyle valla bende brkaç kişi var işte uzaktan izliyorum merak etrim tahammül edemeuen ben miyim insnalar ne düşümüyor😅🤷♀️
Bu anlattığın tiplerle ben de uzun vadede asla yapamam, dürüst olayım 😅 Sürekli herkesle derdi olan, her şeyi “bana takıyorlar, beni kıskanıyorlar”a bağlayan insan ciddi anlamda yorar. İlk başta “duygusal, hassas” geliyor ama sonra fark ediyorsun ki hayatı drama merkezi 😌 İlişkide güven, huzur, biraz da kafa rahatlığı şart; sevgi, paranoyayı uzun süre taşıyamıyor maalesef 🎭💔
Cevap
32Cevap
Haha 😂 gerçekten var öyle insanlar hayır olmak istemezdim ben onların paranoyak olduğunu düşünüyorum 😂
Bipolar insanlar, iki kelem edemezsin he rgün yeni bir gündem, küm uğraşacak valla
Aynen öyle 👍 aman bizden uzak Allah'a yakın olsunlar kafi
Hayır olmazdım. Sürekli herkesi kendine düşman sanan biriyle ilişki yorar insanı. Güven olmayan yerde ne huzur olur ne sağlıklı bağ. Empati ve gerçekçilik yoksa sevgi tek başına yetmez.
Arkadaş ise mesafeli dururum sevgilimse işim Zor olurdu
Benimle de derdi vardır onun, olamam
😅
Hiçbir şey olamam öyle insanlarla
Hayır öyle bir ruh hastası ile yapamam..
Yok canım çekilmiyor gerçekten çekilmezde.. yaşadım ve tecrübeyde sabit gerçekten çekilmiyorlar.. hele belli bir aşamadan sonra insanın tahammül sınırları zorlanıyor gerçekten ki Ben çok sabırlı bir insanım ben bile zorlandıysam diğerlerini düşünemiyorum...
Bir nevi narsizm gibi bir şey. Büyük konuşmamayım ama hayır. Eş konusunda ama bunu bilemeyiz. Kendini gizleyen o kadar kişi görüyoruz ki sırf travmaları gün yüzüne çıkmasın diye.
Ayynen işte böyle böyle çıkıyor küçğk detaylar büyük resmi ele veriyot
ömür geçer mi demişsin de böyle biriyle insanın ömrü mü olur ki. ömrünü yer bitirir zaten. Alsın anası babası çeksin ben çekemem.
Çok iyi ya🥳
Ben insanlara usten bakan.. kaba.. nezaketsiz insanlarla bile 1 dakika gecirmiyorum.. kaldi ki bu dediğin gibi insanlarla gecireyim :))
Senin level çok bsşka, ben sitede gözlwmledim bir iki baktım merak ettim millet ne düşinüyor
Off hiçç çekilmez o tipler.
Sevdiğim insanın o triplerde olup başkasıyla sürekli didişmesi yorar beni.
Huzur istiyorum ben dhdhhd
Sen çok değerli nadidesin. Düşündümd eben kıymetini bilmeme şimdi diyip ilk fırsatta şutingen yapardım ben😅🥳
Neyini anlamadın yahu, kırmadan üzülmeden şutlama modu😅
Bu insanı değiştirecek hiç bir şey yok. Abes ama kendi b**inda bogulacak bir tip dolayısıyla öyle insandan uzak durmak en iyisidir. Çünkü kendisi deki sorunu anlamadigi sürece hayatı pislik çukuru gibi olamya devam eder.
Sürekli başkalarıyla problemler yaşayan kişilerle de ilişki kuruyoruz ama uzun vadedeki sonuçları bizi de ciddi şekilde yıpratıyor. Ne tür bir ilişki olursa olsun huzur mutlak alan olmalı bence; o da psikolojik olgunlukla mümkün diyelim.
Ay aman mumkunse benden uzak dursun o tipler 😏
Bendende
Hayır olmazdım. Dünyayı kendi etrafında dönüyor sanan insanlardan pek haz etmem.
Bencede kimse çekemez
Takıntılı tiplerle tüp kuyruğuna bile girmem.
Tüp kuyruğu mu kaldı
Yok uçuyoruz millet olarak
Net söylüyorum olmazdım ula hiç çekilmez ve sağlıklı inan bana ilişki yaşamak mümkün değil
Yaw siz erkekler ne anlarsınızki bundan. Çakmazsınız mevsuyu, gelir iki yanında bebekçede konulurlar o bunu yaptı şunu dedi falan 😅 siz erkekler naz yapıyor sanıyorsunuz. Merak etriğim bir ömür çekermisiniz bu tipleri
Bu tür egosit ve kendini beğenmiş insanlar ile konuşmuyorum artık.
Ego herkeste var artık ama işte ülkemizde anşamı çok farklı
Geçmez sürekli anlatırlar yok o beni çekmiyor şu beni çekemiyor diye kafa paket olur
Aynen ya, düşğnsene iki güzel romantik kelam edicen bu bebekçe konulup ama o beana şunu drdi faşan😅🥳 valla gördümde sordum soruyu var bu tipler şaka gibi
😅🥳
Bu tür insanların hiçbir vasfı yokken böyle içi boş öz güvene sahip oluyor zaten kendini bilen insan kendi halinde takılır bu tip seviyesizce sözler ve hareketler sergilemez. Asla olmam
Olmam öyle insan biriktirmiyorum zaten egolu kasıntı çok bilmis ukala insan sevmem daha sicak kanlı samimi insanlari alyirim hayatıma birdada reeldede aksi yorar insanı: ))
yaptım o hatayı Allah korusun tekrarından kıskanılmazlar, kıskanıyorlar hem de hastalık derecesinde.
Hayır ya çok baş ağrıtır kendini beğenmiş herkese yüksekten bakan kuruntulu birinden dost olmaz zaten
Takıntılı insan bunlar ya mümkün olduğunca onlarla vakit geçirmemeye çalışıyorum normal hayatta da hayatı verem derler
Var öyle insanlar gerçekten. Çok yorucu.
Kelimeler yetmiyor onlara izahta bulunmaya.
Milletin işi gücü yok tek derdi onu kıskanmak nazar etmek. Böylesi düşman başına
Hayır olmam. Takıntı haline gelmiştir insana kafayı yedirir
Böyle insanlara asla selam bile verilmez bırak sevgili olmayı
Etrafımda hiç öyle insanlar yok, demekki olmuyormuşum
Yok yok benden uzak olsunlar gelemem öyle tiplere 😅😅
Yalnız olduğum gerçeği her şeyi ortaya koyduğunu düşünüyorum.
Her yerde var öyle tipler hiç bir sey olmaz onlarla 😀
Düşününce bile sinirlerim bozuldu ya hep etrafımızdalar zaten herkes onları kıskanıyor ha bir de herkes onların mağaradan fırlamış kocalarını kıskanıyor 😅😅😅😅
Ay ömür törpüsü verem eder beni
Srekli herkesin ona yürüdüğünü düşünen, sanki dünyanın bulunmaz hint kumaşıymış havaları falan😅 sen bana çok fazlasın değerinü bilmem senin diyip postalamak lazı
Kesinlikle 😀
Bu tanıma birebir uyan arkadaşımla tamamen iletişimi kestim çünkü tahammül edilebilir gibi değildi ezilmiş egosu.
Öyleleri kendini vazgeçilmez zannede dursun; 1 dk. bile dayanmaz elin yabancısı, ben de tahammül etmem.
Burada bile var o dediğinizde. Öykkk 😤 ... Ben çekemem evrenin kendi etrafında döndüğünü sanan asalakları. 😅
Yarın gelir seni de suçlar 🤪. Aman kalsın.
Yoo ya biri benim hakkımda soru açıyor, görüyorsun değilmi mutlu olmamı istemiyorlar falan modu takılır😅🥳 valla tanımam etmemde göeünce bir sorasım geldi eğlence olsun
Genel anlamda seni kelimesini kullandım. Görmedim onu 😹.
Bir sürü her yerdeler koz o sebeple genel konuştum.
En ufak sezdiğim an laf sokmalara başlıyorum, zaten kendini tanımayan insana katlanamam ben
En sevmediğim varlık türü tam amip beyinliler uzak dursunlar sorunlu oluyorlar gerçek anlamda
Manyak olduklarını düşünüyorum onların. Uzak durulmalı yoruyorlar
Büyük konuşmak istemiyorum ama yok yani kusura bakmasın ama bu düpedüz narsistliktir
İşim olmaz
Fakat mükemmel olanlar kiskanilir
Davasinda hakliysa sorun olmaz bence
Sürekli serum fotosu atıp nazara geldik diyorlar bir de 😅
Yok uzak durmak lazım ben istemem
Hayır olamam öyle insanlara zerre tahammülüm yok
Öyle sorunlu insanlar hiç çekilmez
Ben olmam ya ugraşamam öyle tiplerle
ay yok uzak dursun abla
Olmazdım. Olsam benimle de derdi olurdu 😄
Olmam efendim..
Olunmazki zaten adamı sinir hastası eder çünkü😅