Daha beteri hem tanıştırıp hemde aralarını bozmaya çalışanlar bile var. Hayır yarın öbür gün benimde başıma gelir ben ne yapıyorum diye düşünmez mi, vicdanın sızlamaz mı ya. Sizinde bu ve buna benzer bir durum yaşadınız mı ya da duydunuz mu?
Tee ortaokul zamanında bir çocuk vardı beni seviyordu 8 sene aynı sınıftaydık sürekli kulağıma geliyordu beni görünce seninki falan bi ara teyzesi mi ne söylemişti seni seviyor diye dmndnd nası korkmuştum ln çocuk aklı işte bunu seven bir kız vardı ben bunların arasinı yapmaya çalıştım olmadi kızla aynı liseye düstük mk salagi bir nefret etmiş benden anlatamam abi şok olmuştum
Aşkım olmadığı halde kıskanan arkadaşım var 😂 benden başka kızla konuşmayacaksın diyerek kıskançlığını alenen dile getiriyor 😅 yahu diyorum kankayız, kardeş gibiyiz, nasıl başka kızla konuşamam? Evet diyor öyleyiz benden başka birisiyle kardeş olamazsın diyor 🤷♂️
Ancak bütün bunları dalgaya vuruyor. Ciddiyet payı da var evet, hayatıma giren hemen hemen herkesi sorgular kimdir nedir tanımak ister. Hayatım boyunca kimseden bu kadar değer görmedim, tek istediği benim üzülmemem. Bunu yaparken muazzam bir deneyle yapıyor. Hiç kimseyle arama girmez, asla falanı hayatından çıkar demez. Birine güvenmiyorsa uyarır, bu seni üzecek bak der, dediği gibi olursa da ben sana demiştim der. Lakin desteğini hiç bir zaman eksik etmez. Üçüncü kız kardeşim oldu. Böyle arkadaşta herkese nasip olmaz. Bu anlamda çok şanslıyım.
Ancak olsa da olmasa da; erkek arkadaşımın arkadaşlarıma karışmasına izin vermediğim gibi, arkadaşlarımında erkek arkadaşıma karışmasına izin vermem.
Herkesle aramda gerekli kişisel sınır bariyeri muhakkak vardır. Sınırı aşan saygısızlık etmiş olur ve saygısızlık ikili ilişkilerde tahammül edemediğim tek şeydir.
Ben buna benzer şeyler yaşadım. Ve kendi kanı'mca vardığım bir yargı kadınlar kadınların düşmanı oluyor. Ne kadar olmaz desem de oldu. Bu yüzden arkadaşlık ilişkilerimde çok temkinliyim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yok böyle bir şey olmadı ama kullanıldığını sanan daha doğrusu bana da söyleyen dolaylı yoldan ima eden bir kişi olmuştu ben ona benim hakkımda böyle düşünebilir mi sorusunu sorduğum için günlerce kendime kızmıştım..