Mantığıma uymayan bir şey varsa bir yerden patlak veriyor mutlaka
3 ay
Bazen evet. İçimde küçük bir his olur, mantıkla açıklayamasam da bir şeylerin yolunda gitmediğini sezerim. Ama her şüphe doğru çıkmaz. Bazen geçmiş tecrübeler gereğinden fazla alarm verir. O yüzden artık sadece hisse değil, somut duruma da bakmaya çalışıyorum. Şüphe uyarı olabilir ama karar tek başına onunla verilmez.
Hislere dayalı hareket eden biri olmadım sadece gözlemlerime daha çok güveniyorum. Genelde gözlem ve analiz yaptığım konularda çok nadir yanılırım.
O konuda birazcık yeteneksiz olduğumu düşünüyorum 😂😂
Vay dürüst yorum 😂
😂 Çünkü biliyorum ki Bu sorunun altına herkes methiyeler düzeceitir
Hiç şaşmaz 😂
😂 olduğun gibi görünmek güzeldir 😉
Tabi 😂
Teşekkür ederim 😉
Rica ederim. Dürüstlüğün için 😂
😂😂 karşındaki insan dürüst olunca benim de dürüstlüğüm işe yarıyor.
🥹🥹
Yengeç burcuyum 🦀 şüpheci ve detaycı biriyim burcumuzun. Özelliği zaten , hislerimiz bbu. Konuda çok etkililidir birşeyden şüphe duyarsak ya da bir insan ya da konu kafamızda soru işareti oluşturursa o işte mutlaka bir şey çıkar ve bu hiç şaşmaz
Bence sende sezgiler baya güçlü 😊 Mantığına uymayan şeylere takılman aslında kendini koruma şeklin. Ama her şüphe de doğru çıkmak zorunda değil; bazen geçmiş tecrübelerimiz kuşku eşiğimizi yükseltiyor. Yine de “bir gariplik var” hissi sık sık doğruya götürüyorsa, onu yok sayma ama kanıt aramayı da ihmal etme 🧠✨
Cevap
56Cevap
Evet şüphelenirisem bir şey var demektir genelde haklı çıkıyorum aöa haklı ol ak da istemem açıkcası
Sezgimlerim hissetiriyor, tam düşündüğüm şey değilde ona benzer şeyler oluyor.
Evet genellikle haklı çıkarım.
Genelde çıkarım, hislerim kuvvetli
Hep çıktı ilk arkadaşımdan aynı zaman da akrabamdan şüphelendim sonra eşi olacak kişiden o zamanlar ilk sınavdan beri kızdan şüphelendim hep doğru çıktı sonra kuzenden şüphelendim 2. tuzak da zaten sınavlar olmuştuk kurtarıldım kurtuldum sonra baya sene sonra yardakçısından şüphelendim kuzenden şüphelendim çünkü eski anıyı gösterdi epifiz bezi 4. yol kesmede hemen değil sonra birden demeye başladım bu arkadaşına birşeyler mi? anlattı 1 yıl sonra kuzen tepki almak için çırpındı tepki verseydim ne olacaktı beni suçlayacaktı biraz olsun rahatlıcaktı ona o fırsatı vermedim hem rezil edemedi hem eski tuzağa düşüremedi gitti çünkü narsistin kafası öyle çalışıyor teknikleri öğreniyorum ama işte sonuçta iftiralar olacak çünkü aile sinsi kız da atabilir herşeye hazırlılklıyım
Benim içimde ne olduğunu bilmediğim bir kişilik var. Sebepsiz bile olsa birinden nefret ediyor tiksiniyorsa o kişinin mutlaka bktan birisi olduğu ortaya çıkar. Bazen bu şey benle konusur bazı durumlar hakkında bazı bilgiler verir. Ama öyle bir his ki ben o bilgileri düşünmüyorum ya da oluşturmuyorum bildiğin birisinden alıyorum gibi. Karmaşık bir şey ama özetlemek gerekirse içimde ki bu şey, her ne ise o birşeyden ve birilerinden hoşlanmıyorsa mutlaka haklı çıkartıyor beni.
Eğer içine bir şüphe düşmüş vardır içinin bildiğini sonuç olarak kesinlikle haklı çıkarsın..
Anladım o zaman kesin süphelenmelsiniz.
Millet ermiş mi nedir. 😅
Zaman zaman kısmen evet ben de insan sarrafıyım.😁
Cevabını bildiğiniz soruları soruyorsunuz siz de 😅
Şaka idi 🤦
kendi yarattigi problemin magduru gibi davranan kisilerden uzak durmak en mantıklısı hocam…
Hiç yanılmadım üniversite de iş yerinde bu kız bunu seviyor hoşlanıyor dedim kaç kere herkes sana öyle geliyor dedi finalde kız ilan etti erkek red verdi
şimdiye kadar hiç yanılmadım desem itici mi olurum.
Yani genelde haklı çıkar. Artık tecrübe midir, sezgi midir adı her neyse hislerim beni yanıltmaz.
Aksini iddia ediyormuş, aksine inanıyormuş gibi yapsam da çok şüpheci biriyimdir, çoğunlukla da haklılığım ortaya çıkar.
Şöyle bir şey var bazen haklı çıkarım bazen yanılırım her zaman doğru çıkmaz
her zaman cunki o kadar yasanmislik var tecrube varki artik kafamda 1000 tilki dolaniyo.
Çıktıklarım oldu diyelim. Zaman zaman haklılık payım var.
Şüphe insanı mutlak gerçeğe götürür çoğu zaman ama paranoid ise sıkıntı
hissediyorsan doğrudur buna güvenmeye başladığımdan beridir tüm bakış açım değişti
Hislerimde yanılmam ama mantığım ile hareket ederim
Yani insanın içine o kurt düştükten sonra gerçekten de her zaman haklı çıkıyorsun
Evet hep haklı çıkarım ön sezim ve tahminlerim çok kuvvetlidir arkadaşlar kain der hatta
Çoğu zaman haklı çıkarım ve hislerim artık beni yanıltmıyor.
Haklı da çıktığım oluyor, olmadığımda...
Maalesef haklı çıkıyorum keşke hiç hissetmesem ya 😅😅
İçine bir kuşku düşüyorsa kesinlikle bi yerden doğrusu çıkar
6. hissim kuvvetlidir sadece onu dinlemeyi geç öğrendim
Evet şüphe ve öngörülerim doğru çıkar
Yani işte bazen
Evet çıkarım pek yanılmam
Genelde %80/90 doğru çıkar
Evet genelde çıkarım
Genel olarak çıkarım.
Çoğunlukla haklı çıkarım 😅
Mantığıma uymuyorsa uzaklaşırım.
Evet hislerim fena kuvvetli.
Hiç haksız çıkmadım ki
Kesinlikle, hislerim kuvvetli
6. hissim hiçbir zaman beni yanıltmaz...
Bir şekilde çıkarım..
Çoğunlukla haklı çıkarım çok az kez yanılmışımdır.
Genelde hep haklı çıkarım.
Her zaman.
Çünkü tek gerçek.
Aynı fikirdeyim seninle
Genelde hep haklı çıkarım
Her zaman kalbime bisey okuyor kotu bi his giriyor ve sonra gerçekten hisediyorum
Şüphe tek gerçektir...
Hiç yanılmadım...
Bazen çıkarım bazen tutmaz.
Allah şaşırtmasın%99
Biraz
Oldukça
ben demiştim demek ahh ahh
Evet
Genelde evet haha
Evet haklı çıkarım
Çoğunlukla.
Genellikle evet