Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Hep haklı çıktım mesela ilk arkadaşımdan şüphelendim doğru çıktı kazıklar attı tuzak kurdular annesi yaranmaya çalışıyor herkese neden çünkü bence o iki kişi biliyor gerçekleri saklasinlar diye çabalıyor gerçekten de duyduk aslında öbür kişiyi sever kızı o kişi kurtardı bana tuzak kurduklarında demişlerdi kızı amcandan istemişler diye ve o kişiye de iyi olmak zorunda ki onda da sırlar var ona iyi davranmak zorunda çünkü kızının başı belaya girer doğruysa denenler onun çabası içinde zaten o iki kişide ona güvenmiyor bir kişi var oda aslında herkes o kişiden şüpheli ama o kişi kızını korumak zorunda tek evladı cenaze evinde anladım kuzenin son hareketini görüyor bir şey yapmıyor demek ki kızı anlatmış iftira mı? bilemiyorum biliyor ki kurtarmadı sonra değişikti bana karşı sonra kuzen ne zaman şüphelendim kuzenin arkadaşı yol kesince eski anı canlandı hep sinirli baktım kurtuldum kuzenimden şüphelendim ne zaman 2021 ve gerçekten oldu arkadaşıyla bana tuzak kurdular
Evet fazla haklısınız.. Bana önceden bilme şansı veriyor.. Buda bilgiyi doğru yorumlarsan çok artı bir şey.. Bazende bile bile kanmak var o işin en güzel yanı :))
Çok yaşıyorsanız sizde goeup bilip tercih edenlerdensiniz.. Bu çok güzel bir şey.. Çünkü tercih sizin oluyor.. Acıda olsq sonlar sizin sonlarını o'iyor.. Keyif veren de bu.. En azından acımızı seçebiliyoruz :)))