Yanılttığı durumlar elbette oluyor. Benim hislerime de, şüphelerime de sonsuz güvenim yoktur. Kimsenin olmamalı. Her şey tam da düşündüğümüz ya da hissettiğimiz gibi çıkamaz ki, müneccim değiliz neticede. Kaldı ki "şüphe" kavramı da doğruluğu kesinleşmemiş durumlarda sıklıkla kullanılır. Yani yanıltmaya fazlasıyla müsait bir durum.
Şüphelerim, insanlar üzerinde edinmiş olduğum tecrübeler ve yapmış olduğum birtakım gözlemler sonucu beni asla yanıltmadı. Fakat şüphenin azı karar,çoğu da zarardır diye düşünüyorum. Bazı şeyleri yaşayıp öğrenmemiz gerekir o yüzden her ne kadar şüphe etsek de akışına bırakmamız gerek şeyleri aklımızda bir şüphe olarak barındırmamalıyız. Bunu yaparken de pek tabii ki her zaman olduğu kendimizi iyice koruyup kollamayı bilmeliyiz.
Etrafımdakiler hep "Bunun altında bile bir şey mi arıyorsun?" derlerdi. Her seferinde haklı çıktım. Genelde gözlemlerim sonucu bir şeylerden şüphelenirim.
6. hissim çok kuvvetlidir genelde bunda çok az yanıldığımı gördüm, fakat bunun için doğru zamanı beklemek iyi bir gözlem yapmak gerek, diğer türlü ön sezi ön yargı olur. ..
Çoğu zaman haklı çıkarır. Ben işkillendiysem illa ki bir şeyler çıkıyor o işin altından.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
AİLEM ÇOK BASKICI:
Akşamüstü çıkmam bile yasak özgür degilim üniye gitmek kurtulus olucak benim için ama daha 2 ay var belkide daha fazla artik katlanamıyorum 18 yılımin hepsi boş hepsi hicbir yeri gezemedim görmedim okul ev ev okul hayati yasadim hep gençliğim gidiyor ellerimden her gün evdeyim her gün ayni hayat bir artisi yok eksiği çok her geçen gün daha çok canima kıyasim geliyor biktim bıktım artik bir yolu yok mudur hayatimi değiştirmemin?
Baskıcı bir ailen var demek ki, rahatsız olduğunu dile getirmelisin onlara. Gençliğini yaşayacak uzun yıllar var önünde. Dışarı çıkmak, gezip eğlenmek en doğal hakkın.
Dilerdim ki , yanıltsın ama Yanıltmadı.6. his mi dersiniz inli cinli mi desiniz bilmem ama kahretsin ki aklima gelen başima geliyo tum kuşku suphelerim cikiyo bir kerede ben dedim demiyim be biktim biktim vallahi
Genelde haklı çıkarım 6 hissim kuvettlidir çünkü doğum günümdeki sayıda 6 dır Telefon numaram okul numaram iş yeri telefonum kullandığım telefon modeli bile diyorum 😎
Genel olarak yanıtmaz ne olduğunu ne bittiğini ne olucak ne olmıyacak olayları tahmin edebiliyorum. Şüphelerim ve sezgilerim beni iç bir zaman yanıtmadı
kuşku ve şüphelendiğim kişiler olaylardan genellikler %80 haklı ve doğru olacak çıkabiliyorum yalnız olaylara ve kişilere karşı ön yargıyla şüphe yi birbirine karıştımayalım..