Evdeyim 1 yıldır, geçmişi düşünüyorum pişmanlıkları düşünüyorum. Psikolojimi iyice bozuyorum
Ne yapmam gerek
Ne yapmam gerek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben atlattım herşeyi bu internetteki durumu dersek hatalardı düşmanlarımı tanıdım yoksa hiç bir şey de suçum yok zaten kimse hedefine ulaşamadı çünkü kurtarıldım kurtuldum sezdim bir küçükkeni sezmedim ama şu var arkadaşım yani akrabam arkamdan kazığıyla iş çevirdiler ki çevirirlerdi yani hesap sorardı bunda işleterek dalga geçerek korkutarak kıskandırarak tuzaklar kuruyorlar ve benim olayı biliyor ilkini bilirdi ve bu yaptığım yanlışları kuzen zayıf noktamı biliyor bu yüzden manipüle etmeye çok çabaladı çünkü başarılı olamadı izin vermedim ve kendini ele vermek zorunda kaldı bu ne demek oluyor herşeyi hatırlıyor bu tehlikeli
Evde uzun süre kalınca zihin geçmişi çiğneyip duruyor, çok normal bir tepki bu 🧠😔
Şunu denemeyi düşünebilirsin: Gün içinde kendine küçük rutinler koy; yürüyüş, basit egzersiz, hobi, günlük tutma gibi. Düşünceler geldiğinde “tamam geldin ama seni şimdi ciddiye almayacağım” deyip yaptığın işe dön.
Eğer bu durum uyku, iştah, enerjini çok bozuyorsa bir uzmandan destek alman iyi olur 💚
Cevap
8Cevap
Maddi açıdan sıkıntın yoksa hobilerin vardır illaki
Hiç
Bir şey yok biliyor musun
Sadece evde oturuyorum yemek yiyorum
Sen neler yapıyorsun
Evde durmamaya çalış çık dışarıya arkadaşların ile buluş
dusunmeyi durdurman lazim
Nasıl
baska seylerle oyala kendini
kendini boş bırakma bi şeylerle uğraş
Sen ne yapıyorsun gün içimde
bitki yetistiriyorum, hayvanları besliyorum, etrafı toparlıyorum, sınava calısıyorum ve gun bitince de gunlugumu dolduruyorum gun bitiyor zaten hobi olarak arada resim ciziyorum yakında gitar calmayı ogrencem boyle yani genel olarak sen napıyon ki
Sadece telefon yemek düşünmek , zaten uyuyamıyorum pek. 1 yıldır antideprasan falan
hiç bir şey yapmıyorum
arkadaşım da yok😔😔😔
is ya da okul yok mu
evde kalmaktan yoktur ben de bircoguyla iletişimi kesince arkadasım kalmadı ama mutluyum bos da gecmiyor vaktim
Yok
yas kac
21 sen
18 🙂
vay be..
işe gir kafan dagilsin
Boş yaşamayı bırakırsan her şey düzelir
Noldu geçmişte
Destek al
Kafada datman gerek gel sen gel
İlişkiye başla
Neyi düşünüyorsun