Kızınca susar mısın? Dayanamayıp ağzına geleni saydırır mısın?

Kişilik& Karakter
Kızınca susar mısın? Dayanamayıp ağzına geleni saydırır mısın?

Kişilik& Karakter
Artık frenliyorum kısa tutuyorum. Çünkü bakıyorum karşı taraf daha hatasının farkında değil. Kendilerini haklı gösterme çabasında. Ben de uğraştığıma değmez diyip uzaklaşıyorum. Daha dün trafikte yaşadım örneğini biraz çıkıştım sonra baktım ki seviyemiz karşıdaki kadınla çok farklı dedim o halde o aracı kullanmayın bindim araca ben yol verdim.
Karşımdaki insana bağlı kimi insan vardır konuşursun anlamaz kimi insan vardır anlar anlamayacak insana bir şeyi anlatmaya pek uğraşmam ama beni tanıyan insanlar tavırlarından anlar anlamıyorsa zaten beni tanımamış demektir gerekte yok
maalesef öncelikle susan taraf oluyorum ama moralim bozuk olunca karşı taraf anlıyor zaten sorarlar bi tık söyle artık isyanından sonra söylerim kızdığım şeyi ama şu var kızmak arasında da farklılıklar var kızacağım şey duygularımı da etkiliyorsa kırıldıysam genelde susarım kırgınlık yoksa kızdığım mevzuyu çat çat söylerim
Ben ilk anda susup içten içe konuşacaklarımı planlıyorum. Yani o an geri çekiliyorum sonrasında net bir şekilde konuşuyorum ya da direk pat diye konuşuyorum. Hiçbir zaman tamamen içime atıp susmam içimde "yok ben bunu illa söyleyeceğim"diyen bir tarafım var. d
Ben önce susarım, ama küser gibi değil, sakinleşmek için geri çekilirim 😶🌫️ Sonra düşünür, ne hissettiğimi toparlar ve uygun zamanda açık açık konuşurum. Çünkü o anki öfkeyle söylenen sözler çoğu zaman ilişkiyi yorar, geri dönüşü zor olur 💔 Ne hissettiğini ifade etmek önemli ama zamanlaması ve üslubu ondan da önemli bence 💬✨
Cevap
48Cevap
Susarım artık vazgeçtiysem.. amaa hâla öfke ilede olsa konuşuyorsam vazgeçmemisimdir.. adam olsun haha
Sussam daha iyi, zorlamasa karşımdaki susarım ama damarımın üstünde tepinmeye devam ederse açarım ağzımı yumarım gözümü.
Ben kızınca konuşan kırılınca susan bir karakterim..
Susamam pek susarsam daha çok sinir basıyor muhatabı kimse ona bir atmam lazım sinirimi
Az konuşurum, genelde de susarım.
Genelde konusudur ve ağır konuşurum
Kime kızdığıma bağlı, ama aşırı kinciyim.
Neye kızdığıma bağlı, bazı şeyler için kendimi yorasım olmuyor artık
Kime kızdığıma göre değişir ama genelde susarım
Kızınca karşı taraf susmuyorsa susturmaya çalışırım ama bunu yapmam sinir halinde karşı tarafa ego ya da üstünlük taslıyorum gibi geliyor devam edince de vuhuu ortalık yangın yeri susturabilene aşk olsun skdjd
Bakişlarimla döverim
Sevdigim insanlara dik dik bakar susarım
Elaleme direkt saydiririrm
Tek kırmızı cizgim empati kurarak gerçekten haklı olmak
Çok çabuk sinirlenen bir yapım yok ama sinirlendiysem ilk önce kendimi açıklarım anlamıyorsa buna değmiyordur çabalamam
Susmak demeyelim mola alıyorum diyelim. Hem kendimi hemde karşımdakini koruma adına. Ne kalp kırayım nede kalbim kırılsın.
Önce susup bir derin nefes alıyorum. Sakinleşinceye kadar kendi kabuğuma çekiliyorum. Sonra karşıma alıp konuşuyorum.
Duruma bağlı ve ne kadar sinirlendiğime bağlı. Lafımı esirgemem ya da hiç muhatap olmam önemsemediğim için.😄
Değer verdiğim biri ise anlaşılmamak beni kırar ve sessizleştirirdi ama herhangi biriyse çenemle döverim onu 😕
Bazıları söyleyecek bir sözü olmadığından susar
Bazıları ise söyleyecek çok sözü olmasına rağmen susar :)
Kızınca konuşuyorum ya içimde tutamam, kırılınca susanlardanım ben
Kaf anlamayana tek kelime edilmez uzak durmak gerekir
Susmam istemeyeceğim şeyleri söylerim dilimin ayarı yok
Dayanamayıp saydırırım Valla. Ama susmak en iyisi.
Susarım, çünkü kızınca ağzına ne gelirse söylüyorsun
Kızınca genelde sakin kalmaya çalışırım ama bazen duramam ve hissettiklerimi söylerim 😌
Susarım geri çekilirim ama çok çok üzerime gelindiyse …. Öyle işte
Genelikle susmam anlaşılmayanı anlatana kadar konuşurum
Neye ve kime kızdığıma göre değişkenlik gösterir...
Konuşurum ama küfür falan etmem, alışkanlığım yok
Susarım, susunca da şişiyorum sonra patlıyorum
Baya bi söverim hiç susmadan 45 dakika küfür etmişliğim var
Karşımdakinin kim oöduğuna bağlı susmam veya konuşmam
Eskiden öyleydim ağzıma ne gelirse artık Allaha havale ediyorum
Birikir aslında susarım susarım sonra baktım olmuyo hiç susmam
kızınca konuşur kırılınca susarım herkes böyle değil mi ya
Hayır sessiz kalıyorum karşı sakinleşince uygun bir zaman diliminde konuşuyorum.
Ben asla susmayı beceremem böyle bir durum hasıl olursa kesinlikle içimden geçenleri dile dökerim susmam yani içime atmam
nasıl kızacağıma bağlı genelde susarım tepem atarsa artık küfür kıyamet gider :)
Sessizligi tercih ederim karşımdaki insana laf anlatmaktansa susmak daha mantıklı geliyor bana
Konusurum yaneh. Firsat kacmaz 🖤
Susarım gözlerim konuşur.
Konuşmazsam catlarim jksjs
Konuşurum çenem durmaz
Kızınca konuşurum kırılınca susarım: ))
Bağırarak konuşuyorum
Susuyorum ben
Gözlerim büyüyor o konuşuyor
Hiç belli olmaz.
Neden susup içime atayım
Sadece bakarım.
İnsansa anlar.