👨👩👧👦 Ailem
🤝 En yakın dostum
❤️ Partnerim
💪 Kendim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ailem değilde annem diyelim
İyi ki 🙂💐
Ailem
Bence bu sorunun tek garantisi 💪 kendin. Çünkü herkes iyi niyetli olsa bile hayat şartları, mesafeler, ayrılıklar devreye girebiliyor. Ama kendinle kurduğun ilişki, kendine sahip çıkışın hep seninle 🧠🫶 Aile, dost, partner çok kıymetli ama temel dayanak noktan her zaman sen olursan, hayatta daha sağlam durursun.
Neyse ki ailem var ♥️
Cevap
3Cevap
Efsane demek isterdim ama diyemiyorum 😓😓💕
😂 vazgeçmeyeceksin değil mi
Ya bir çeşit hayranlık işte zamanla geçip gidecek ona aşıksın deyip bana panik yaptırıyorsunuz 🤣🤣
😂😂 eee asiksin ama
Ya İnsan kendinden kaç yaş büyük adama aşık olur mu hiç bu çok mantıksız 🤣🤣 olsa olsa bir nebze hayranlık olur
😂😂 bu lafları hatırlatacağım sana hanımefendi
🤣🤣🤣
Beni kandıramazsın 😂😂
AA estağfurullah 🤣
😂😂 nasıl mutluysan onu yap
Peki 🤣
Yine de sözümü dinle 😂😂
Ben zaten hep söz dinlerim 🤣🤣
😂😂 biliyor musun hiç inandırıcı gelmedi
Nedenmiş 🤣
Sana istediğimi söyleyeyim sen yine başına buyruk davranacaksın Ben biliyorum 😂
Başına buyruk gibi durduğum tezini nereye dayandırdınız yüce bilgin 🤣🤣
😂😂 geçen gün seninle ne kadar konuştuysam konuşayım kararında hiçbir değişime oldu mu , kendi bildiğinden vazgeçmiyorsun hanımefendi
Ya ama bu karar verilecek bir şey değil ki mesela şuraya gideceğim dersin gidersin şunu alacağım dersini alırsın efsane kalbimden nasıl söküp atayım
Hala onunla nasıl böyle bir bağ kurduğunu anlamış değilim ama dediğim gibi bunun gelip geçici olduğunu biliyorum ben sana bunun gibi geçecek olduğunu söylememe rağmen hala inat ediyorsun demek istedim Bu aslında benim. Körü körüne derler ya şu anda öylesin kabul et
Gelip geçeceğini ben de biliyorum geçmesini bekliyorum işte
Tamam da bak geçmişini beklerken sen artık takıntı halini getiriyorsun farkında değilsin. Bu huydur yani karşındaki insan önemli değil senin bu şekilde olmaman gerekiyor Ben senin iyiliğin için söylüyorum zaten
Peki teşekkür ederim zaten müdüre soruyorum lafı efsaneye getirmekten hep kaçırıyor ne yapıyor diyorum iyi diyor çalışıyor diyor kestirip atıyor utanmazsa sorup durma şu adama diyecek
Belki o da bazı şeylerin farkındadır. En uzak durulması gereken kişi şu anda senin için o bunu sen de çok iyi biliyorsun. Ama bu kadar ısrarının sebebi ne hala anlamış değil. İmkansız olduğunu sen de biliyorsun bırak artık. Hayatına bakamıyorsun önüne de bakamıyorsun farkında mısın
😱😱😱😱😱 Yok canım müdür öyle şeylere uyanmaz saftır o çocuk efsaneye ilgi duyduğumu falan asla öyle bir şey olsa bana söylerdi yüreğim ağzıma getirdin
Karşıdaki saf olabilir de sen duygularını çok fazla belli ediyorsun farkında değilsin. Belki de anlamıştır Ama dediğim gibi bak seninkinin ne olduğunu bilmiyorum ama diyorum ya yine imkansız hani neyine bu kadar hayran kaldım onu da anlamak çok zor. Şunu desem bana gerçekten bu işte bir numara filan onun gibi bir sürü insan var anlamadığım O işte benim 🙂
Bizim okulda ondan başkası öğrencilere bu derece tesir edemiyor bu bir ikincisi dediğim gibi çok renkli bir karakter bir taraftan okul için kendini parçalarken Bir taraftan da her hafta sonu okula gitmekten bıktım diye WhatsApp'tan bildiri yapıyorum hem işini çok iyi yapıyor hem de okulu sevmeyenlerden aynı ben gibi 🤣🤣 Bir taraftan da 7 yıldır boşanmış olmasına rağmen dimdik ayakta olması da beni etkiliyor Of vallahi Sen de öyle bir soru sordun ki yaz yaz bitmez
Ya bir şey söyleyeceğim sana Eğer bunlardan sen etkileniyorsan ne diyeyim bilemedim 🙂 yani senin için gerçekten etkilenme kriterleri bunlar mı O zaman bizim de okulda bir tane hoca var 15 seneden beri boşanmış adam dimdik ayakta tek başına her şeyi idare ediyor okulda disiplini sağlıyor bunun gibi bir sürü insan var ki bu etkilenmek için bir neden değil 😂😂 Bir insan eğer gerçekten birisinden hoşlanıyorsa Ağzı var gözü var diye onları bile över durur yeter ki istesin 😂😂
Bu arada niye boşandı önemli değil önemli olan 7 sene Kendi ayakları üzerinde mi durması 😂😂
Benim aklıma takıldı ya hani ben müdüre efsaneyi sorup duruyorum ya aklına yanlış bir şey gelir mi bak işkillendirdin 🤣 zaten adam konuyu acısız kapatıyor efsane nasıl ne yapıyor diyorum çalışıyor ne yapsın işte görmedim bugün patrik iki kere de kapatıyor lafı pat küt
Neden boşandı bilmiyorum ama yani anlaşamamışlardır 21 yıl sürmüş evliliği niye boşandınız diye sormadım tabii ki adama
Bu adamın konusunu bundan sonra seninle konuşmayacağım ben haberin olsun 😂😂
İşte bilemezsin belki de kendisinde suç yoktur belki siz de %100 kendi suçludur kimse içini bilemezsin o yüzden insanları gözünde bu kadar çok büyütme
Peki.
Yanlış anlama gerçekten sana değer veriyorum ama o insanla konuştukça daha da fazla bağlandığını hissediyorum
Ya adamı göremiyorum bile artık daha nasıl bağlanabilirim ki
Konuştukça daha fazla özlüyorsun daha fazla görmek istiyorsun farkında değilsin sen bunu ben hiçbir şekilde Senin üzülmeni ve zarar görmeni istemiyorum
Peki teşekkür ederim
Rica ederim..
Ben de efsaneden bahsedip seni meşgul etmek istemiyorum zaten
Bunun meşguliyetle alakası yok bak beni yanlış anlıyorsun sen sürekli O insandan bahsettiğin zaman o insana daha fazla hayranlık duyuyorsun farkında değilsin kusura bakma sana bunu yapmam gerçekten yapmam Çünkü seni üzülmeni de istemiyorum. Benimle konuşmayabilirsin sırf bu yüzden saygı da duyarım sana ama ileride Gerçekten seni düşündüğümü anlayacaksın 🙏
Ya ama ben efsaneyi biri leri ile konuşunca rahatlıyorum sanki onu görmüş gibi oluyorum
Ama efsaneden bahsetmem başkalarında sıkıyor o yüzden bahsetmemeye çalışıyorum
Ama diyorum işte farkında değilsin Sen bu insanda bahsettiğin sürece unutamıyorsun bak hala aklın diğer okulda kendi okuluna adapte olamıyorsun farkında değilsin Artık senin yeni bir okulun var unutacaksın artık geçmişi unut geçmişe bu kadar bağlı kalma insanları bu kadar bağlı kalma
Bak emin ol beni sıkmıyor Ama sen o insandan bahsettiğin sürece bu girdabın içerisinde daha çok çekileceksin farkında değilsin sen
Peki haklısın teşekkür ederim yine de her şey için
Ne demek ben teşekkür ederim. Dediğim gibi konuşmasan da saygı duyarım ama ileride benim haklı olduğumu anlayacaksın yaşam demişti dersin 🙏
Bazen yalnızca susarsın ve şarkıyı dinlersin..
Aynen bunu dinliyorum paylaşmak istedim
Teşekkür ederim. Ben de en sevdiğim şarkıyı seninle paylaşayım dur
Ben de teşekkür ederim
Rica ederim 🙏
Kendime güveniyorum sadece
Tüm umudum kendimde
kendim
Öyle biri yok bende
Annem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar