Evet Agâh Bey ile selfiemiz, kendisi benim dibimden ayrılmıyor. Uyumamam için beni sabote ediyor. O da Hirai dinleyecekmiş. Yalnız kalamıyorum, sizi de böyle sabote edenler var mı?

Evet Agâh Bey ile selfiemiz, kendisi benim dibimden ayrılmıyor. Uyumamam için beni sabote ediyor. O da Hirai dinleyecekmiş. Yalnız kalamıyorum, sizi de böyle sabote edenler var mı?

İnsanların sevgi anlayışı nasıldır bilmiyorum ama ben hırpalayarak seviyorum.. 🥰 11 aylık çikolata rengi labradorumuz var.. Biricik oğluşumuz.. Aile içinde birer sene arayla üst üste yaşadığımız üç kaybımıza ilaç bir nevi şifa gibi geldi.. Onların karşılıksız sevgisi dünyada milyonlarca insanın sevgisini toplasan o kadar etmez..
Başınız sağ olsun.. Yaralarınıza merhem olana da sevgiler :)
🤣🤣🤣🤣
Kim bilir ne derdi var 😂
Hangi kadın ortada bırakıp gitti aceba 😂
O baş belası benim ya 😂 kimse benim gibi değil özellikle uyumaya giden Ablalarımin baş belasıyim 😂🤣
İnsanları salın. Kediler ve kadınlar, al bi ortak yön daha! 🌿🤫
Bak onları uyutmam ama Sabah erken uyandirilinca çok asabi olurum 😂🤣🤣
Oldu, bencillik. Aha bir özellik daha :)
Tamamdır kadınlar kedidir kediler kadındır 😂😂
:)
Derli abimiz iyi geceler 😂
İyi geceler Küçük Hanım. 🌿🌙
Üvey kardeşim neden tek başınasın
Cevap
7Cevap
Hayır yok maalesef..
Üzülme.
Enaaaa tipe bak helee hele 😃
Benim de bundanım olsa keşke ya ama köpüş versiyonu dkdkdkd
İlerde köpüşüm olursa o da böyle sabote eder inşAllah ama şuanlık yanlız kalmama müsade etmeyen birileri yok
Ayrıca Hiraizerdüş severiz 🍁
Umarım nasip olur, her şey gönlünüzce olsun :) Hirai, çok severiz. :)
Yalnız kalmak istersem kalabiliyorum çok şükür. Yalnızlıkta şifa var bence. Agâh beyi tenzih ediyorum tabii ki, onun gibi asla yalnız bırakmayan dostlar baş üstüne.
Tatlışlığa bakın ya, tipini yerler onun 😂
Teşekkür ederiz ablası :))
Ben de bu Agah beyi yemek istiyorum bu ne böyle bir kez ısırayım bunu lütfen nfisndusndudn çok tatlı. Ben de yanında böyle hirai dinleyebilirim Agah bey miyaaaawww dhsbxshxs
:)) Teşekkür ederizzz
Ne demek öpün benim yerime 🥺
:)
Bugün ev işlerinde koştururken peşimde minik bir abi Hakan dolanıp durdu. En son banyoda yere oturup beni beklediğini görünce pes ettim. Hakan sayesinde asla yalnız kalamıyorum, var olsun.
Her daim :)
Oyş onu mıncırmak gerek.. 😄
Evet iki meleğim var onlar sayılır mı bilmem.. Kucağıma koynuma gelip sırnaşıp müzik dinlemek isterler.. Hiç yalnız bırakmazlar.. İyiki hayatımda onlar var..
benim de minnoşum hep yanımda ama uyuyor genelde beni bütün gün rahatsız etmiyor
ben de o uyurken patilerini seviyorum :)
Asla demeyelim ama elinden geldiğince yanımda olan biri var 😊🙏🏼
Hayatımda asla yalnız kalmama müsaade etmeyen birisi var evet o da ailem
Oğlum.
Koala gibiyiz ayrilamiyoruz 😄😄
Allah ayırmasın :))
Ben yalnız kalmayı tercih ediyorum ve seviyorum
Bir aralar vardı
Sevdiğim insanlar var
kız kardeşim ya 😂 çenesi asla durmuyor.
Bir ben var benden daha içeri 😄
Var tabi ki de.
Yok hayır