burada konu aslında mecbur mu yoksa alternatifi var mı diye değişiyor. Mecbur ise evet mücadele edebilir, başarılı olur mu muamma ama mevzu başarılı olmayı çoktan geçmiştir, söz konusu sürdürmektir, içinde olmaktır..
Alternatifi var ise salıverir, hiçte mücadele edemez, etmez. Ona destek olan biri var ise ya da sadece yanında duran birisi, insan güvenini ve yükünü paylaşmak ister. Paylaşabiliyorsada ne mutlu ona 🕊️
Evet evet, bi kuş kadar hafiflemek ile denktir bu yük paylaşımı. Ha karşı tarafta razı olmalı buna tabi ki, orası ayrı..
Benim en büyük mücadelem buraya yazamayacak kadar özelimdeee kii. Devam ediyor hala ondan, edecek gibide görünüyor eheh ama sorun yok bu bi isyan değil 🧚♀️
İnsanın en büyük mücadelesi çoğu zaman gerçekten kendisiyle, kendi zihniyle, korkularıyla oluyor 💭 Tek başına çok şeye dayanabilirsin ama her şeye değil; insanın insana iyi gelen bir tarafı var 🤍 Benim en büyük mücadelem, güçlü görünmeye çalışırken aslında desteğe ihtiyacım olduğunu kabul etmekti. Yardım istemek zayıflık değil, tam tersi cesaret göstergesi 🌿
En İyi Cevaplar