Herkesle anlaşıyor gibi görünürüm ama aslında nezaket ve insancıl yaklaşırım anlaşmam için sevmem gerekir benim için yerinin ayrı olması gerekir bu herkesle mümkün olabilir mi benim için imkansız (herkesle samimi olan biri tehlikeli midir bilemem, belki)
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
Bazıları anlaşamıyor, sadece suyuna gidiyor. Benim de yakınımda öyle biri var ve 30 arkadaşım var diyor. Her şeyini onlara anlatıyormuş, sonra da diyor ki neden bu kadar çok dedikodu dönüyor jdsjxjsj kızı akıllı sanırdım 19 yaşında bende 22 yim. Geçen sene bana arkadaş olmak istediğini söylemişti ve bu sene ben de bu konuda konuştum, işte arkadaş olmak istiyorum gibisinden falan. Çevrem olmadığını biliyor Çünkü yeni taşındık başka şehirden. Bana dediği şey şu (ig istemişti zaten takipleşiyorduk) " tabi ki arkadaş olabiliriz ben ilk zamanlar çekiniktim (pek de öyle durmuyordu), ig dan reels at mesaj at konuşalım" demişti ama dipdibeyiz kızla ve cidden dediğin gibi güvenilir değiller bence. Ben de yürüyüş yapmayı teklif ettim o da yapıyor diye. Bazıları onu ezikliyor buna şahit oluyorum ama kız umursamıyor gibi.
Herkesle samimi görünen biri bazen tehlikeli olabilir, haklı bir şüphen var 😅 Çünkü sınırları belirsizdir, kime ne söylediği, hangi ortamda nasıl davrandığı karışır. Ben herkesle anlaşmam, özellikle tutarsız ve çıkarcı tiplere mesafe koyarım 🚧 Samimiyet hızına değil, tutarlılığa ve güven vermesine bak, iç sesini hafife alma 💗
Herkesle anlaşan bir insanın karakteri yoktur. Bu dünyada şerefs. zi var, riyakarı var, onursuzu var, tac. zcisi var, t. cüsü var. Bir insan nasıl herkesle iyi anlaşabilir benim aklım almıyor?
Tehlike olsa cürüm kadar yer yakarda.. omurgasızdır oylesı. Yani adam satmaya , laf tasımaya musaıt. Ben hazzetmem.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
Herkesle samimi olan birisi normaldir. Herkesle anlaşabilen birisi yapmacıktır sahtedir. Hiçbir insan herkesle çok iyi anlaşmazdır. Rol yapıyordur oyunculuk 10/10 ~ diye düşünürüm beni egitsin diye gider knka olurum ~~~ Hddjdjjddjddj