Dost canlısı mı, yoksa çıkarcılığın kitabını mı yazıyor? 🙃

Dost canlısı mı, yoksa çıkarcılığın kitabını mı yazıyor? 🙃

Herkesle iyi geçinen birine güvenmek ya da onu tehlikeli bulmak, oldukça karmaşık bir konudur. Bu durum, kişinin karakterine, niyetlerine ve içinde bulunduğu ortama göre değişiklik gösterebilir. İşte bu konuda dikkate almanız gereken bazı noktalar: Güvenilir Olma İhtimali: Sosyal Zeka:Herkesle iyi geçinen insanlar, genellikle yüksek sosyal zekaya sahiptirler.
İnsanlarla nasıl iletişim kuracaklarını, onları nasıl anlayacaklarını ve nasıl empati kuracaklarını bilirler.
Bu, onların güvenilir ve saygı duyulan kişiler olmalarını sağlayabilir.
İşbirliği ve Uyum:Herkesle iyi geçinen insanlar, genellikle işbirliğine yatkındırlar ve uyumlu bir şekilde çalışabilirler.
Bu, onları takım çalışması gerektiren ortamlarda değerli kılar.
Kimselerle iyi geçinemeyenler kıskançlığından ne etiketler vurur şimdi. Herkesle iyi geçinebilen insanlar bulunmaz nimet bu zamanda. Nereye dönsen, suratsız insanlar var. Güvenilir de demem, tehlikeli de. Ama çıkarcılığı normal şartlarda soğuk ve mesafeli insanlar yapıyor, bir anda sıcak tavırlarına, yakınlık kurma çabalarına maruz kalıyorsun.
Cevap
13Cevap
Herkesle aynı olan biri bana çekici gelmiyor. Bir duruşu ve standardı olmadığı ve ilgi budalası olduğunu gösteriyor.
Tehlikeli diyemeyiz belki iyi gerçekten
Bir insan dürüst ve güvenilir biriyse herkesle iyi geçinemez, kesinlikle nefret ettiği birileri olur.
😎🕶️ trolledim gene seni
Burada çok var o tiplerden herkesle konusma herkese sempatik gorunme derdindeler. Tehlikeliden ziyade gram güven vermiyorlar. İnsan herkesle konusurmu lan.
Herkesle iyi geçinen birinin karakteri kişiliği olduğuna inanmıyorum. Tabiki nezaket kurallarına uyar toplum içinde uyum saglarsin ama herkesle çok iyi olmak herkese göre bir kişilik giyinmek hiçbir yerde kendin olmamak hatta belki de kendin diye birseyin hiç olmaması anlamına geliyor benim gozumde
Herkesle iyi geçinen insanın karakteri yoktur. Bir insanın oturmuş bir karakteri varsa herkesle anlaşamaz zıt düştüğü birileri muhakkak olur
Tehlikeli denemez ki sonuçta bilemeyiz. belki gerçekten iyi gecinmeyi tartışmayı kaosu sevmeyen biri.. bunu anlamak Zor
Genelde dileri her yöne döner ve iki yüzlü olurlar konuşun ama samimi olmayın, mesafe herzaman iyidir.
Bu işler belli olmuyor geçinir sanırsın geçinmez geçinmez sanırsın geçinir aynı ortama girmeden yaşamadan bilinmez kalpler
İyi geçimli derim. Ama ne güvenirim nede hemen arkadaşlık kurarım
Onaylanma ve takdir ihtiyacı karşılanmamış bir çocuk gelecekte herkesle iyi olayım ister.
Herkesle iyi geçiniyorsa uyumlu cana yakın olarak görürüm geçimsiz biri beni zaten düşündürür
Güvenilmez biridir o.. Bukalemun karakterlilerdir onlar..
Birşeyimi anlatmam ama samimi olurum genelde herkesle iyi geçinenlerin ağzı gevşek oluyor 😄
Genelde tehlikeli ama bazi kisiler de vargercekten zararsiz oldugu icin herkesin sevdigi...
Güvenilmez. En sevmediğim şey. Vizyonsuz derim böylelerine
Kişiye göre değişir ama o tiplerden ben sakiniuorum
Herkesle iyi geçinen yalakadır içinde her zaman bir sinsilik vardır bu türe dikkat etmek lazım
Çok tehlikelidir
Herkesle anlaşmak mümkün değil
Iki yüzlü derim omurgasız derim djdnd
Tehlikeli olduklarını düşünüyorum
Herkesle güzel iletişim her zaman güvenilir
Herkesle kötü geçinmekten iyidir.
Bu belli olmaz. İç karakteri farklı olabilir
bilemem ben güvenmem
Kişiden kişiye değişir amaa güvenilirdir
Bana biraz yalaka geliyor
Tehlikeli
Yalaka sevmediyim insanla ayni ortamda bulunmam