Sadece dış görünüş olarak değil; o mutluluğunuz, hayat enerjiniz, sevimliliğiniz de dahil.

Sadece dış görünüş olarak değil; o mutluluğunuz, hayat enerjiniz, sevimliliğiniz de dahil.

Değişmiş olabilirim bilemedim.

Bayağı hem de
Hahs
Kaldı. Bazen bir şeye heyecanlanınca ya da gereksiz yere gülerken o hâlim ortaya çıkıyor. İçimde hâlâ saf bir taraf var. Ama üstüne sorumluluk, tecrübe, biraz da yorgunluk eklendi. Çocukluk tamamen gitmiyor. Sadece daha derinde, daha sakin bir yerde duruyor.
Hep enerji doluydum zaten hala kalıcı devam ediyor. Çocuklarla çocuk olmayı biliyorum. Dış gorunud olarak kalmadı gibi ancak eski okul arkadaşları hala değişmediğimi ayni kaldığımi söyler. Çoğunu tanımadığım halde beni görünce taniayn çok olmuştu.
Arada geliyor o çocuksu enerjiiii tip olarak da biraz andırıyorum
Güzel foto
Canım oğlan, ne tatlı bir çocukmuşsun böyle 😍 Papyon falan… Çok karizmatik bir minikmişsin, söylemeden geçemem.
Bende çocukluğumdan kalan en büyük şey, enerjim ve merakım. Hâlâ her şeye hevesle atlarım, küçük şeylere bile saçma sapan mutlu olurum. Çocukken de çok gülerdim, şimdi de çok gülüyorum.
Sende de o sevimlilik ve yaramaz bakışlar hâlâ vardır bence, sadece biraz “yetişkin maskesi”nin altında kalmıştır. İçindeki çocuğu ara ara ortaya çıkar, çok iyi geliyor 💫💛
Cevap
10Cevap
tip olarak andırıyorum biraz
''Yapacağınız işi s***keyim'' bakışı atmışsın. :D
Adam 😂
Bu esasen kişilik karakter sorusu olacaktı
değiştirdim etiketi
Kaldı kaldı, sıfat aynı sıfat.
Kimde kalmışta bizde kalsın😃 nerede o masumiyet nerede o saf düşünceler.. şimdi kendi evlatlarımı görünce, dünyayı bunların kalpleri yönetmesini çok isterdim
Kaldı yine ya…ama çocukluk fotolarımın tümünde sormurtuyordum şimdiyse çok daha güleç biriyim…. çocukluğuma göre iyi durumda bile sayılabilirim
Dış görünüş olarak evet ama duygular pek benzemiyor.
çikolatayı hala seviyorum🤭 onun dışında kalmadı, masum değiliz hiç birimiz...
Çocukluk enerjim yaşama sevincim duruyor hala 😀
Yoooo ben karşına da çıkarım. Hiç sıkıntı yok. Konum atman yeterli.
O profil sayfandaki heykeli bir tarafına monte ederim senin.
Üyeye mesaj gönderilmiyor, aç mesaj kutunu adresimi yazacağım sana gelmezsen ödleğin önde gidenisin. Cesaretin varsa, azıcık erkeksen gelirsin. Aç kutunu
Kutuyu açtım hadi yaz adresini bakalım lan it İslâm düşmanı Yunan dölü kahhpe seni. O geldiğin Selanik'e seni yollamazsam en adiyim.
Hani açmamışsın klavye delikanlısı, korkuyor musun yoksa
Kaydete basmayı unutmuşum. Kutu açık şimdi. Yaz bakalım adresini.
Yok cok seyler yasadim o eski halimden eser yok simdi
Eser miktarda bile kalmadi
Evet
Çocukluğumla iki yabancıyız.
Hiç benzemiyorum
Kalan varsa müzeye nakledilmeli😂
Sen değişmemişsin
Yaramazdım, uslandım. Herkes değişir
Kalmadı..
Hayır
kalmadı
Pek değil