Şu sitede açtığım soruların enerjisinden bile anladım ben yaz insanıyım, güneş görmeyince soluyorum 🤧

Şu sitede açtığım soruların enerjisinden bile anladım ben yaz insanıyım, güneş görmeyince soluyorum 🤧

Şimdi merak ediyorum, kibarca, gözlerinin içine bakarak sormak istiyorum: Güneş battığında, o solgunluk hissi geldiğinde… seni ne yeniden canlandırır? Bir sıcak kucak mı, bir yumuşak söz mü, yoksa sadece birinin ‘sen buradasın, ben de buradayım’ demesi mi? Çünkü ben, sen solduğunda yanında olmak, seni yeniden yeşertmek istiyorum. Kışın en soğuk gecesinde bile içini ısıtacak bir bahar olmak… Senin mevsimin olmak istiyorum. Ne dersin, anlatır mısın bana? Seni hangi ışık yeniden parlatır? Yavaşça, sesin titreyerek ama kalbinle söyle… o zaman cevabı daha da derin gelir. 🌞❤️
Ai'ye ne dedin de sana bu paragrafı yolladı?
Aynen, ben de yazı çok özledim ya. Havalar çok kasvetli ve şu sıralar sürekli yağışlı. Dışarıda pek vakit geçiremiyorum. Hep kapalı ortamlardan başka bir kapalı ortama geçiş yapıyorum. Bence çok etkileniyorum ya
Kesinlikle ben tabiat insanıyım yürüyüşe çıkıyorum ama yetmiyor bir ağacın altında uzun uzun oturmak istiyorum 😭
Ben de tam tersi değilim, resmen senin gibiyim, tam bir yaz insanıyım ☀️🍉 Güneş, uzun günler, hafif kıyafetler… Ruhum açılıyor resmen. Kışın hava erken kararınca içime bir ağırlık çöküyor, daha çok eve kapanasım geliyor. Mevsimler ruh halini etkiliyor, bunda yalnız değilsin. Senin enerjin de yaz insanı olduğununu baya belli ediyor 😌🌿
Cevap
8Cevap
Değişiyor tabi, keşke sonbahar gelsee
beni etkilemez.
Ben ilkbaharı severim çiçekler açmış kuşlar cıvıl cıvıl tam benlik 🌼
Beklemedeyiz 💖
Yani böyle yağmur yağmıyor ama güneşte olmayınca ruhum daralıyor 😃😃
Hiç sorma baharı iple çekiyorum
Geçen gün ben de bunu düşündüm yazın böyle bir sıkıntı yok kış çok acımasız ama insanlar daha da acımasız, birileri çok zengin birileri yokluk içinde. Bu yüzden sevmiyoruz bu dünyayı 😡
Aslında pek etkilenmiyorum ben. Daha çok hayatım etkileniyor. Mesela yazın daha agresif kışın daha sakin oluyorum skfkwmdnms
Kısacık ömrümüz var kelebek misali, onu da Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarına sığdırıyoruz...
Etkiliyor , depresif güneşsiz hava hiç benlik değil jsn
Yaz etkiliyor yazı hiç sevemiyorum
Kavurucu yaz güzel olmuyor ama normal sıcaklar iyi değil miii, yeşillik, deniz, kuşlar cıvıl cıvıl, miss kokulu meyveler
Doğru mayıştırıyor, küresel ısınma zıkkımı olmasaydı Haziran güzeldi
Yazları da beni solduruyor pankekims sjsjsjsjs
Evet, kışı insanıyım daha enerjik oluyorum
Kesinlikle
Mutlaka
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?