Şiir gibi kadınlar var dı , doğru yere düşseler hayatı cennet eyliyecek. Ve Şiir gibi Adamlar vardı , doğru kadına denk gelseler , onları mücevher gibi işleyecek🩷💙Musmutlu sabahlar.
Bir şekilde etkilediklerini düşünüyorum. İlkbahar ve sonbahar temsili ruh haline, daha doğrusu "yeniden doğmak için dinlenmek" ve "yeniden doğuş, güzellik, başlangıç" olarak birtakım duyguları tetikliyorlar, canlandırıyorlar. Sonra yaz ve kış bu süreçlerin iyice bir içine girmeye o duyguları tadında yaşatmaya devam ediyorlar. Doğa en büyük anlatıcı, incelendiği zaman çok şeye benzetilmeleri tesadüf olamaz asla. 😃
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Afiyet olsunn Benim pek etkilemiyor.. zaten yaz aylarını pek sevmem son bahar ve ilk bahar daha güzel benim için.. olmadı sigara ve enerji içeceği içip motive oluyorum zaten ahaaha
ister istemez etkileniyor vücut ve ruh kışa alışıyor soğuğa alışıyor sonra birden ortalık ısınmaya başlıyor ruh hali ben neredeydim nerelere geldim diyor :D
Mevsim geçişlerinin yanı sıra tatile çıktığımda bile etkiliyor. Şu an tek başıma farklı bir ülkedeyim, ancak çok duygu değişimi yaşıyorum. Bazen çok mutluyken bazı anlar oluyor melankolik.
Evet kesinlikle. Bahar gelip hava ısınmaya başlayınca psikolojik olarak rahatlıyorum. Havanın sıcak olması ve her yerin yemyeşil cıvıl cıvıl olması insanın enerjisini yükseltiyor.