Kişilik & Karakter konusunda 23,4b görüş paylaştı.
tamamen bir etki söz konusu değil
bazen yağan yağmurdan kapalı havadan çok zevk alırken bazen de bunalıyorum bilemiyorum yani güneşi severken bir gün keşke kapansa hava diyorum öyle işte
Mevsimlerin değil de eylül Kasım arası tuhaf şeyler yaşarım ben genelde hayatıma biri girer ve bu kişinin bana ihtiyacı vardır, ona yardım etmem gerekiyor gibi hissederim belki de tesadüftür ama her sene buna benzer şeyler yaşıyorum. Bazen bilerek teget geçiyorum o kişiyle yolumuz kesilse bile bazen de bir anda hayatına dahil oluyorum. Bu ara yine böyle bir aday var teget mi geçerim içinden mi geçerim emin değilim 😂😂
Yazın giydiğim parmak arası terlik aniden koptuğunda nasıl tüm enerjim sömürülüyor ise yağmurlu bir günde yukarıdan damlayan suyun enseden içeri girmesi veya kışın aniden kafaya kartopu yemek de aynı duyguları uyandırabiliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 15,8b görüş paylaştı.
Oluyor.
Sana yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yağmurlu bir coğrafyada yaşadığımızı söyleyecekler. Gerçek olan senin mevsimindir oysa. O günün nasıl geçeceğini anlayabilmek için gökyüzüne bakman gerekmez. Dönüp yüreğine bak. Yağmurlar ve güneş yüreğinden süzülür. Gerçek olan yüreğinin mevsimidir, senin mevsimindir. Her sabah uyandığında gözlerinden dünyaya saçılandır mevsim. Güneş senden doğar ve yağmur senin gözlerinden düşer yeryüzüne.
oluyor , ilkbaharlar hep yeni başlangıçlar yapacakmışsın gibi hislere bürünürsün yazın için kıpır kıpır olur sonbahar hüzün mevsimidir aklına hep hüzünlü yaşanmışlıklar gelir kışın içimiz ayrı üşür dışımız ayrı üşür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
tamamen bir etki söz konusu değil
bazen yağan yağmurdan kapalı havadan çok zevk alırken bazen de bunalıyorum bilemiyorum yani güneşi severken bir gün keşke kapansa hava diyorum öyle işte
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Ruh hâlim mevsimlerden pek etkilenmiyor. Kışın da neşeli olduğum, yazın da canımın sıkkın olduğu anlar yaşıyorum.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Evet yazın sıcaktan bunalan kışın da bir türlü ısınamadığı için şikayet eden beni mevsimler de memnun edemez bir türlü 🤣
Oluyor kışın donmaktan kendime gelemiyorum, zaten hemen hastalanıyorum ve sonrası enerjime negatif yansıyor 😅
Kesinlikle oluyor. Özellikle kapalı havalar ruh halimi oldukça olumsuz yönde etkiliyor.
Şu kapalı, kasvetli ama yağışın olmadığı havalar dışında ruh halim genelde aynı paralelde oluyor..
Genelde oluyor evet
Oluyor. Üstüme ölü toprağı atılmış sanki
Mevsimlerin değil de eylül Kasım arası tuhaf şeyler yaşarım ben genelde hayatıma biri girer ve bu kişinin bana ihtiyacı vardır, ona yardım etmem gerekiyor gibi hissederim belki de tesadüftür ama her sene buna benzer şeyler yaşıyorum. Bazen bilerek teget geçiyorum o kişiyle yolumuz kesilse bile bazen de bir anda hayatına dahil oluyorum. Bu ara yine böyle bir aday var teget mi geçerim içinden mi geçerim emin değilim 😂😂
Her mevsimin kendine özgü olumsuzlukları var.
Yazın giydiğim parmak arası terlik aniden koptuğunda nasıl tüm enerjim sömürülüyor ise yağmurlu bir günde yukarıdan damlayan suyun enseden içeri girmesi veya kışın aniden kafaya kartopu yemek de aynı duyguları uyandırabiliyor.
Oluyor.
Sana yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve yağmurlu bir coğrafyada yaşadığımızı söyleyecekler. Gerçek olan senin mevsimindir oysa. O günün nasıl geçeceğini anlayabilmek için gökyüzüne bakman gerekmez. Dönüp yüreğine bak. Yağmurlar ve güneş yüreğinden süzülür. Gerçek olan yüreğinin mevsimidir, senin mevsimindir. Her sabah uyandığında gözlerinden dünyaya saçılandır mevsim. Güneş senden doğar ve yağmur senin gözlerinden düşer yeryüzüne.
İlk baharda ruh on numara yaza çıkarken ve sonbahar aylarina giriş öldürüyor beni ne ruh hali kalıyor ne güç takat
oluyor , ilkbaharlar hep yeni başlangıçlar yapacakmışsın gibi hislere bürünürsün yazın için kıpır kıpır olur sonbahar hüzün mevsimidir aklına hep hüzünlü yaşanmışlıklar gelir kışın içimiz ayrı üşür dışımız ayrı üşür
Yazın sıcaklar bende agresiflik yapıyor kimseye tahammül edemiyorum
Oluyor. Yazları keyfim olmuyor. Sonbahar ve kışları daha keyifli oluyorum
Mental olarak bir etkisi olmuyor ama ben kışın çalişmayi yazin gezmeyi seven biri oldugum için sadece calişma hayatimi etkiliyor
Sonbahar tam benlik. Gayet olumlu bir hüzünleme yapıyor.
Tabi ki de oluyor. Yazın daha enerjik kışın süratım mahkeme duvarı gibi :(
Oluyorsa bile benim haberim yok
Alessap olsa bilirdi :))
Kesin yanlış yazdım 😄
Nickimden o kadar soğuttun ki beni anlatamam şu an asddjdk
Alesseapl olacaktı o asdjdk
Aklımdan gitmiş o kadarı afedersin 😄
Bu resmimi profile koyunca hatırlamak kolay tabii, geçen şimdiki halimi koydum kimse tanımadı resmen, ağlayacaktım asddjdk
Yıllardır seninle bir bütün oldu bu resim farklı bir halini düşünemiyorum ben de 😄
Bu halimle de hatırlayacaksınız artık beni, saksı değilim ben!!!111!!!1 asdjdk
Tamam 😄
Evet , her zaman ilkbaharı daha çok sevmişimdir