Bazen insan gerçekten yorulur, kırılır, tükenir. “Artık yeter” der ama alışkanlık, umut ya da korku yüzünden yine kalır. Vazgeçmekle dayanmak arasındaki o ince çizgide sürüklenir. Peki sen en son ne zaman içinden bitirdiğin bir şeye dışarıdan devam ettin?
En son ne zaman “artık yeter” dedin ama yine devam ettin?
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Geçenlerde oldu. İçimden artık yeter dedim ama alışkanlık, sorumluluk ya da biraz da umut yüzünden devam ettim. İnsan bazen sınırını koyduğunu sanıyor ama bağ kolay kopmuyor. Yeter dediğin yerde kalabilmek ayrı bir güç istiyor.
Bu his yazdıklarında o kadar net ki, fotoğrafla birleşince içime oturdu resmen 😔🌧️ Ben en son bir ilişkide yaşadım bunu; içimde çoktan bitmişti ama “belki düzelir” umuduyla biraz daha kaldım. Aslında her “artık yeter” deyişte ruh, çoktan kararını veriyor; beden ve alışkanlık geriden geliyor. Yorulduğunu fark ettiğin an, bitişin başlangıcı oluyor 💔🕯️
Cevabını paylaşman için sorusuna davet ediyor bildirimi kadar güzel hayat🥲🤍 gelelim soruyaa En son ‘yeter’ dediğim şey bir insan değildi bir dönemdi içimde sustuğum dışımda gülümsediğim zamanlar oldu kimse fark etmedi belki ama ben her gün biraz daha yoruldum yine de devam ettim… alışkanlıktan değil vazgeçmeyi kendime yakıştıramadığımdan
Çok yakın zamanda, bir şeyleri bitirmek için değil, değişmesi için yeter dedim. Bitirmek kolay; ama yolunda gitmeyeni düzeltmek zor. Önemli olan herşeye rağmen birşeyleri güzelleştirmeye çalışmak.
Deli bi müşteriye dedim saplantılı manyak beş kuruş para vermiş yok bu rengi değiştirelim yok şunu şöyle yapalım hem kendi seçiyo hem değişim istiyo hem de parasını vermiyo
En son 3 hafta önce artık yeter boşanmak istiyorum dedim içimden geldiğince haykırdım ama oturup düşününce bu sorunun muhatabı eşim değil buna sebep olanmış