Patron milletinden, egolarından, hatalarını görmek istememelerinden nefret eden bir ben miyim?
Cevabın nedir?
Bende nefret ediyorum. Sürekli kendilerini düşünmelerinden kendileri olmazsa sanki dünya batacakmış havalarından 3 kuruş fazla para vermemek için çevirdiği dolaplardan hak ve haram yiyiciliklerinden nefret ediyorum. Hak ve hürriyetler söz konusu olduğunda dünya sıralamasında sonlarda yer alan türkiye cehenneminin ortada at koşturan zebanisi gibi geliyor bunlar bana. Bir ateş yakacaksın kocaman içinide patronları atacaksın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKafa patlatıp okusaydın da kimsenin emri altında çalışmasaydın. Patron dediğin adam zamanında ne inek damgaları yiyip ezildi. Şimdi de onun acısını çıkaracak tabii, sıra onda. ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılpatron ilkokul mezunu be ben üniversite mezunuyum. Lanet ülkede ilkokul mezunlarına köle oluyoruz
- +1 yıl
Ne işi ya bu?
+1 yılPatrondur hakaret de eder aşağılarda. Özel sektör işte yapacak bir şey yok. Onlara göre hata yapar onlar siz sesinizi çıkarmayacaksınız ama buna birileri dur demeli artık. Sen söyle o patronuna yeni iş bulunca gidebileceğini gözünü korkut.
024 Yorumla
Soran+1 yılBen susmam susmadım da bugüne kadar. Ona personel çok bana da iş
- +1 yıl
Tamam işte ne güzel iş çoksa değiştirebilirsin işini.. Pozisyonunu bilmiyorum ama sana muhtaç olacaklarmış gibi bir his var içimde.
Soran+1 yılYok olmasınlar. Pozisyon umurumda bile olmaz yeter ki prensiplerimden ödün vermeyeyim
- +1 yıl
en güzeli bu zaten ama Türkiye de çalışıyorsanız şanslısınız Avrupada patronlar daha gaddar..
Soran+1 yılTürkiye'de özel sektör köleleriyiz :)
- +1 yıl
Şükredin ülkede işsizlik çok fazla zaten :)
Soran+1 yılŞükrediyoruz da işsiz kalmamak için de kendimden taviz vermem
- +1 yıl
tabiki de taviz verme herkesin bir sınırı ve çizgileri vardır o çizgiden şaşmamak gerekir.
Soran+1 yılNeyse teşekkür ederim şimdi daha sakinim :)
- +1 yıl
sizi sakinleştiren biri olması güzel rica ederim :) enişte ye selamlar
Soran+1 yılA. selam iletirim :)))
- +1 yıl
başarılı bir işkadınının arkasında başarılı bir erkek vardır:)) Rica ederim :)
Soran+1 yılYok yaaa nerde :D
- +1 yıl
vardır ya yoksa da olmalı :)
Soran+1 yılOlmak üzere diyelim biz ona :D
- +1 yıl
sevindim buna şanslı biri olmalı :)
Soran+1 yılBen de şanslıyım :)
- +1 yıl
iyi birisi mi? Çok sevindim gerçekten
Soran+1 yılfazla iyi :)
- +1 yıl
ama fazlası da zararlı değil mi? :) Gizliden çıksana ya merak ettim seni
Soran+1 yılFazla merak iyi değil kardeşim :D
- +1 yıl
:)) yanlış anlaşıldım sanırım abla.. Sadece kim olduğunu merak etmiştim neyse önemli değil iyi günler
Soran+1 yılİyi günler kardeşim :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
İşçiler kardeş patronlar kalleş 😆😆
Ek mesai vermiyorlar mı, popolarina elektrik veresim geliyor07 Yorumla
Soran+1 yılhahhaha :))) lütfen yap bunu :D
Soran+1 yılBilsem acımam :)
Soran+1 yılHakettin :-)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
56Cevap
+1 yılKapitalist sistemde nefretin bile satın alınabilir. Nefret edemezsin, onlar ne derse o. Kölesiniz sadece.
21 Yorumla
Soran+1 yılMalesef köleyiz haklısın
Ahhh benim patronum seker gibi hep tartissak da :) patronundan memnunsan musterinden de isinden de memnun kalirsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEskiden ben de öyleydim ama artık değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılStaj yaptığım yerdeki müdürüm çok iyiydi ve güzel anlaşıyorduk. Şimdi bir komşumuzun yanında çalışıyorum ve beni delirtiyor. bir havalar bir çok bilmişlik önceden de çok sevmezdim zaten şimdi hiç sevmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAl işte adamlar egodan ibaret başka bir şey değil
+1 yılHiç öyle deme bakarsın sende patron olur içilerin olur aynı muammeleyi görmiyesin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok asla ama asla bu tarz olamam. Yöneticilik yok adamda bir kere
- +1 yıl
Peki ozamn :)
bir yere kadar susarım dayanamadığım yerde ağzıma ne gelirse sayarım ondan sonrada çeker giderim :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBugün ben de yaptım bunu :D
Soran+1 yılEvet pişman değilim :D
Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Evet bende de patronlara ve zenginlere karşı bir alerji var.
00 Yorumla
+1 yılBen gider yapıyorum valla :D 2 gündür takışıyoruz. Düzelme var :D
04 Yorumla
Soran+1 yılben 10 aydır yapıyorum ama bu kez yeter dedirtti ve ben hiç sevmem bu tarz şeyleri :D
- +1 yıl
Patronla muhattap olunmayacak is lazım hatta insanla. Kaldiramiyorum artık
Soran+1 yılVarsa öyle bir iş ben yapabilirim :)
- +1 yıl
Bir bilsem :)
+1 yılEvet oyle patronlarda var ama melek gibi patronlarda var ama bir bize denk gelmedi :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBana denk gelmişti ama şeytana döndü sonradan :D
- +1 yıl
Nieki :))
Soran+1 yılPersonel müdürünün gazı diyelim :D
- +1 yıl
Hayirlisi olsun ya :) bidaha cikar insallah
Soran+1 yılHayırlısı tabii :)
- +1 yıl
:))
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doğuda ağalardan batıda patronlardan nefret ederim ikisinin zihniyeti aynı
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılPatronu seven birisiyle karşılaşmadım henüz yalnız değilsin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBen severdim ama adam kafayı yedi ve bana da yedirtti :)
- +1 yıl
:D klasik patron tavırları değilmi :)
Soran+1 yılKlasik olsa da bana yansıtamaz kusura bakmasın
- +1 yıl
:D :)
Çok şükür devlet memuruyum ama özeldeyken off off o patronlar yok mu trilyonları kazanırlar ayda 50 lira fazla vermemek için 50bin takla atarlar
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılNefret ediyorsan çalışma? Çalışıyorsanda kazandığın paranın hakkını vereceksin. senin patrondan nefret etmen tiksinmen patronun çokta s...
06 Yorumla
Soran+1 yılNefret ettiğim işe devam etmem. Aldığım paranın her kuruşunu hak ederek alıyorum bunu kendi de her zaman söyler. Haketmediğim hiçbir şeyi asla almam. Görünen o ki sen de onlardan olduğun için bu kadar seviyesiz bir yorum yapıyorsun
- +1 yıl
Evet bende patronum.. Yalnız ben yanımda senin gibileri çalıştırmam, Adamın hem ekmeğini yiyosun hemde nefret ediyosun vay be ne güzel. yediğin kaba s*çmak bu işte.
Soran+1 yılPatron olmuş olsan da bir insan değilsin. Bizimki de senin gibi ağzı bozuk ve hadsiz. Sen ve senin gibilerin ekmeği yenmez zaten. Yemediğim için de ayrıldım işten sen hala boşboğazlık yapadur.
- +1 yıl
Bana işten ayrılmışsın girmişsin? Benim yanımda çalışanlar senin gibi insanlar olmadığı için hepsini severim hepside beni sever hadi şimdi ikile
Soran+1 yılEvet sana ne gerçekten :) PEki sana ne benim nefretimden? Bana ne senin sevilip sevilmemenden? Terbiyeden yoksun birine daha fazla cevap verilmez.
- +1 yıl
ne biçim adamsın l*n sen. yediğin kaba pislememekle ne alakası var her haltı yiyip şerefsiz bir patron olup sonuçta paranı alıyosun diyerek vicdanını mı rahatlacağını sanıyosun kötülüklerini görmezden gelip? patronların % 90'ı ocdur net.
+1 yıl:) :) :)
Ne çektin beee
Genelde müdürler g. tlük yapar ama sendeki hem patron hem müdür sanırım06 Yorumla
Soran+1 yılİkisi de öyle :)
- +1 yıl
Sen organların hikayesini bilir misin?
Soran+1 yılHayır bilmiyorum
- +1 yıl
Anlatmamı istermisin :)
Tam senin içinde buşunduğun durumu özetliyor
Soran+1 yılfarketmez ya da ben google'dan bulurum
- +1 yıl
Peki
Gelinlik giydirip , tecavüz edip, yedi kere bıçaklıyıp, çalılıklara atasım var.
31 Yorumla
Soran+1 yılAllah seni ne yapmasın :))))) sandalyemden düşüyordum neredeyse :))
+1 yılÖyle patronlar dan ve yanındaki yalaka olanlardan nefret eden bir tek sen değilsin
05 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana da kardeşş :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim asıl sana helal :))
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim kendi patronun olması dileğimle :)
Soran+1 yılİnşAllahhhh :D
+1 yılArkadaş ne var patrondan nefret etcek bize bu kadar gıcık olmanizn sebebi ne :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlara adam gibi davranın ve yalakalık beklemeyin yeter
+1 yılSanırım çalışanların çok büyük bir çoğunluğu patron ve üst yöneticilerinden haz etmezler :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim bir derdim yoktu ama son 2 gündür delirtti ve amacına ulaştı
- +1 yıl
Sakin sakin :) ben de işe geçeyim bakalım şimdi :) Öfkeyle kalkan zararla otururuz sakin olacaksın :)
Soran+1 yılAmann boş verdim kendisini zaten
+1 yılDaha önceden patron olmuş biri olarak söylüyorum patron milletinin %99 u yavşaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim öyleler genellemeyi sevmesem de öyleler
- +1 yıl
Genelleme yapılmaz tabi ama çok büyük bir kısmı öyle bende patron olduğum zaman bende öyleydim
- Kişilik & Karakter konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılBen de patronum, senin aşağılık kompleksinden mi nefret edeyim! Git kendi patronundan nefret et genelleme!
00 Yorumla
+1 yıltoplantıda herkesin içinde arkadan sessizce gidip pantolonunu indiresim geliyor, rezil olsun havası karizması çizilsin şrfszn.
00 YorumlaBu patronlar naaptı size ya niye sevmiyosunuz bizi:D
07 Yorumla
Soran+1 yılYalakalık beklemeyin, her yönetici sizin egonuzu tatmin edemez. Her istediğinizi herkese yaptıramazsınız.. Daha saymamı ister misin? :)
Soran+1 yılBırakın şimdi bu savunmaları Allah aşkına. İşini yapana da yapmayana da aynısınız.
- +1 yıl
Savunmuyorum , öyle sende 10-15 kişiden sorumlu olsan anlardın, bazen çocuk gibi oluyor çalışanlar bir birlerini şikayetler dedikodu yalakalık. Zor yani herkesi idare edip ekibi bir arada tutmak. ego işi ise kişisel ona bir şey diyemiycem ego işini abartmış olanda var , makul seviyede tutanda.
Soran+1 yılBurada 110 kişiden sorumluyum. Maaşından, izninden tut üretim sürecine kadar her şey bende. Kalkıp benim işimi görmezden gelemez. Ha memnun değilse yolunu ayırır olur biter. Ama ne yazık ki bu riski göze alabilecek kadar adam değiller
Soran+1 yılOlmayanlara saygımız sonsuz
+1 yılpatron dediğin adamın toplumdaki konumu önemli değildir patron g*vat adamdır
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Herkes işinin düzeyli yürümesini ister bunu egoya bağlamamak lazım disiplin düzeni sağlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılDisiplin ya da işi hatalı yapmış olsam problem değil. Susarım ama haklı olduğumda da asla susmam. Kendisine yalakalık olacak diye de her işini yapmam kusura bakmasınlar
+1 yılPatron disiplinli olmalı patronlara cok laf soylemeyin sorumluluk hep onlarda eleman aldığı maaşa bakar ya patron?
038 Yorumla
Soran+1 yılKesin patronsun sen ondan bu savunma
- +1 yıl
Olabilir, savunulacak cok yönü var sen rahatsin aldigin ayliga yaptığın ise bajarsin ta patron su nasik odenecwk bu nasil odenecek dert üstüne dert bırak o kadarda egosu olsun
Soran+1 yılYa ALLAH aşkına bırakın bu ayakları. Sanki tek başınıza kazanıyorsunuz. İnsanların emekleriyle kazanıyorsunuz. Evet üzerinizde büyük bir sorumluluk oluyor ama bunları göze alarak iş yapıyorsunuz. İnsanların size yaranmak gibi bir mecburiyetleri yok.
- +1 yıl
Bir hata olduğunda senin kaybedecigin ne vardir cok çokta isinden olursun ama sirket belkide cook buyuk zararlar edecektir? Riske göre yorum yap.
Soran+1 yılEvet belki maddi olarak bir şey kaybetmeyeceğim ama alın teri var emek var. Siz sadece kendi pencerenizden baktığınız için zaten itiraz etmeye gerek yok.
- +1 yıl
Alın teri emek , ya patron alin teri emek para itibar cogaltabilirsin değilmi
Soran+1 yılParanı kaybet itibarını kaybetme ahlakı olmalı patronda. İtibar da çalışanlarınla, ticaret yaptığın insanlarla mümkün olur bunu da unutmayın
- +1 yıl
Farklı birşey mi söyledim çalışan biraz anlayışlı olmalı
Soran+1 yılPardon da neyin anlayışından bahsediyorsun? Çalışan elinden geleni yapıyorsa göreceksin görmüyorsan da boş muhabbetlere girip değerini düşürmeyeceksin
- +1 yıl
Neye gore kime gore değer kimin gözünde değerini düşünüyor ki?
Soran+1 yılhahah :)) neyse sıkıntı yok siz böyle devam edin. ben bu tarz insanlara eyvallah demeyeceğim
- +1 yıl
Anlayışın kıt sanırım neyse sende bu kafayla devam et !!!
Soran+1 yılİşinize gelmeyince hakaret edin anca
- +1 yıl
Laf yarışına girmeyecegim
Soran+1 yılKlasik patronlarla girilmez zaten :)
- +1 yıl
İnşallah iş sahibi olursun ah gorebilsem
Soran+1 yılhahahah :)) Patroniçe olursam da her zamanki gibi farklı olurum emin olabilirsin
- +1 yıl
Şimdi konuşması rahat tabi
Soran+1 yılOlabilir tabi ama gerçekten akılsız, kör gibi davranmam
- +1 yıl
Umarım
Soran+1 yılBen eminim. Neyse patronuma destek çıkmış da olsan teşekkürler :) iyi günler
- +1 yıl
Bu kadar yazdım eig nerde :))
Soran+1 yılAma sen haklıdan yana değilsin
- +1 yıl
Sana gore
Soran+1 yılAdil olacaksın :)
- +1 yıl
Sende :)
Soran+1 yılYeterince adil davranıyorum zaten :D
- +1 yıl
O zaman eig :) bak suprizim var :)
Soran+1 yılEğer EİG yi bir patrona verirsem yeterince adil olduğum söylenemez :)
- +1 yıl
Bundan daha adil olamazsın emin ol
Soran+1 yılKesinlikle hayır :)
- +1 yıl
Kesinlikle eveet
- +1 yıl
Neden gizlisin hanımefendi?
Soran+1 yılHadsiz ve terbiyesizler yazmasın diye :))
- +1 yıl
:) anladım , patron yakalamasin diye değil yani?
Soran+1 yılPatron buyursun birlikte takılalım :D İstesin nickimi vermezsem adam değilim
- +1 yıl
Hahaaa :)
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
+1 yılPatrondan değilde müdürlerden nefret ederimm, Patrondan çok patrondurlar şerefsizler
015 Yorumla
Soran+1 yılPatrondan nefret ediyorum ben müdürüm yok :)
- +1 yıl
Müdür senmisin yok sa
Soran+1 yılMalesefffffff
- +1 yıl
Ne iş yapıyosun canını sıkıyolar senin
Soran+1 yılPatron kadar sorumluluğum var ama bitti artık yeter dedim
- +1 yıl
istifa mı ettin helal sana bende aynısını yaptım, nerede yaşıyosun
Soran+1 yılEvet bugün edeceğimi söyledim. Şükür sanki dünyadaki tek işveren kendisi
- +1 yıl
ne dedi
Soran+1 yılKızardı sonra konuşacağız dedi ve çıktı :) sanıyor ki yaptığı her şeye katlanacağım ama benim nasıl biri olduğumu unutmuş son bir haftadır. Uyanması lazım beyimizin
- +1 yıl
Ne iş yapıyosunuz sektör ne bende iş arıyorum bulamadım hala
Soran+1 yılSanayi-ayakkabı falan filan
- +1 yıl
Hımm bana da bir iş ayarlasana yahu
Soran+1 yılBu firma için yapabileceğim bir şey yok
- +1 yıl
yok başka firma hadi lütfen yap bir kıyak
Soran+1 yılişkur a başvur abi sen de neden boş oturuyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılteşke bende patron olsam yemeklerini tek tek kendim dağıtırım ilgilenirim verim felan %100 olur türkiye kalkınır :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSesli güldüm bugün ilk kez teşekkür ederim :D
Cevap sahibi+1 yıl:D ne demek efendim
+1 yılyoooo bnde senın yanındayımm :D patron kalleş işçiler kardeş :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılhahhaha :)) ne güzel kardeşler toplanıyor
+1 yılX-Y kusagi catismasi hep. Otoriter oluyor geneli
110 Yorumla
Soran+1 yılOtoriteye itirazım yok bana yetki verdiyse yetkime karışmayacak hata olmadığı sürece :)
- +1 yıl
Gel de onlara anlat bunu :D
Soran+1 yılAnlatıyorum anlatırım da kusura bakmasınlar susmam ben :)
- +1 yıl
Susan taraf hep ezilir :) hakkini arayan insanlara hayranim ^^
Soran+1 yılAma bu yüzden sevilmiyoruz :D
- +1 yıl
Ben seviyorum sizleri. Bosver digerlerini ahah :D
Soran+1 yılCanım benimm teşekkür ederimm :* Tanımasam da sevdim seni
- +1 yıl
Ahahah ben de :D
Soran+1 yılDur özelden yazayım sana :)
- +1 yıl
Tamamdir :)
hepsi aynı çalşanı insan yerine bile koymuyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılÇalışan da onu adam yerine koymasa alacak boyunun ölçüsünü de hata bizde
Soran+1 yılAdalet mi kaldı
- Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBunları hep müdürler şişiriyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bak doğru :) Ben de müdürüm ama başka bir müdürün gazına gelmiş galiba :D
Butun patronlar o. Cocuklari
10 Yorumla
+1 yılPatronlar ölsün yaşasın emekçi çalışanlar :)
012 Yorumla
Soran+1 yılÖlmesinler onların da aileleri var ama adil olsunlar insan olsunlar :)
- +1 yıl
şaka yapıyorum tabi çalışanlarına iyi davransınlar yeter :))
Soran+1 yılİnsan olsunlar ya çok mu şey istiyorum :D
- +1 yıl
çok iyi patronlarda var :))
Soran+1 yılBenim de öyleydi ama artık değil mutasyona uğramış sanki
- +1 yıl
evde hanım dırdır yapmıştır ona kafası bozuktur adamın :)
Soran+1 yılYok onun derdi başka :) Personelden sorumlu eniştesinin gazına gelmesi benim de dur demem :D
- +1 yıl
hayırlısı o zaman hal olur inşallah :)
Soran+1 yılArtık çok geç :)
- +1 yıl
yok ya güzel birşey olur iki gün sonra düzelir
Soran+1 yılSanmam benim öyle bir isteğim yok :)
- +1 yıl
sen bilirsin :))
+1 yılPatronumu sadece birkez gordum
01 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir kaybın yok
+1 yılBende nefret ediyorum :/
01 Yorumla
Soran+1 yılbana illallah dedirtti 2 gündür
+1 yılTum koministler sana eşlik ediyor:)
08 Yorumla
Soran+1 yılSağolsunlar ya :D
- +1 yıl
Cok yasarlarsa genelde kapitalistlesirler:)
Soran+1 yılOrtalama bir ömür yeterli :)
- +1 yıl
Bu da acimasizca oldu:)
Soran+1 yılKarar ver sen de :D
- +1 yıl
Kahrolsun kapitalizm:)
Soran+1 yılKahrolsun yoldaş :D
- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yıltatlı sert bir ilişkimiz var, sevmiyorum diyemem.
013 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel daim olsun :)
Cevap sahibi+1 yılaman aman o kadar uzun boylu da değil daim olmasın :D
Cevap sahibi+1 yıl@AskMan69
lezbiyen ilişki.
bu kadar ilgin olduğuna göre escinsellige yatkın olmalısın?
salyalarini topla.
terbiyeni takin.
Soran+1 yılGençlerrr ayıp ama ikiniz de yetişkin bireylersiniz. Ne gerek var bu tarz polemiklere
Cevap sahibi+1 yıl@soran
önce o başlattı...
Soran+1 yılFarkettim ama olsun sen bozma güzelim ağzını :)
Agzina kurekle vurasim geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim için de yapar mısın
Soran+1 yılBekliyorum :D
Topunun * yawsak adamlar
01 Yorumla
Soran+1 yılDestek için sağolun
biber gazı sıkmışlığım var patrona :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim de hayallerim arasında var :)
Hatır bende varım canım ya
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi en azından yalnız değilim
Kahvesine tuz atıyorum :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKahve benim elimden geçmiyor işte :D
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbenide yaz listeye :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYazdım seni de :)
- +1 yıl
dövsene benim patronu elin degmisken
Soran+1 yılÇirkefim tamam ama hiç hayatımda kavga etmedim :D dayak yerim ne gerek var :D
- +1 yıl
taktik veririm sana :)
Soran+1 yılTamam ver :D
+1 yılpatronlarından nefret etme gibi bi' lüksün yok..
01 Yorumla
Soran+1 yılVar :D
valla ben de soğudum bu aralar kendilerinden.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun için uyanıyor adamlar
Niye ediyorsun bakalım
04 Yorumla
Soran+1 yılEgosunu tatmin edemeyince her hatanın faturasını bana kesmesinden bıktım
Soran+1 yılO kadar saygısızlık etmem ama söylemem gerekenleri söyledim
yalnız değilsin yoldaş
05 Yorumla
Soran+1 yılYoldaş bunları yok etmek lazım
Soran+1 yılÖmrümüze yazık be buna bile değmezler :)
Soran+1 yılİnşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kendi kendimin patronuyum bana nolacak :/
04 Yorumla
Soran+1 yılKendinden nefret etmelisin sen de :)
Cevap sahibi+1 yılnolamaz.
Soran+1 yılolur :)
Cevap sahibi+1 yılnolamazzz
Herzaman yanındayım 😄😄😄 bu Konuda 😄❤️
00 YorumlaBende bende nefret ediyorum
Tek değilsin01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğalıyoruz ama sesimizi duyuramıyoruz
bazıları iyiydi ama bazıları kendini beğenmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi olanını görmedim henüz
yanlız değilsin herkez nefret ediyor bende
010 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yaşasın bizler
Soran+1 yıl:))))
Soran+1 yılhahahah :))) devamm
Soran+1 yılToplanın millet gidiyoruz :)
Soran+1 yılTamam hazırım :D
+1 yılSen simdi beni sevmisen mi
02 Yorumla
Soran+1 yılsevmiem
- +1 yıl
Hihh
Yog bn gayet iyiyim patronumla be.. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah bozmasın :D
Görmemiş onlar , aç gözlü olur genelde. .
01 Yorumla
Soran+1 yılAçgözlü değil bu fazlasıyla parası var ama yalakalığı seviyor
+1 yılben de varım
012 Yorumla
Soran+1 yılArtıyoruz :)
- +1 yıl
yalnız sadece patronlardan değil onlara yalakalık yapan ve hep işçiyi ezen hor gören küçümseyen yöneticilerden de nefret ediyorum ben
Soran+1 yılAynen ama işçi de kendini ezdirmeyecek. Adamların hakkını savunuyorum 2 dakika sonra gelip yanımda yalakalık yapıyor. O zaman yöneticilik yapar mısın yapmaz mısın düşün bakalım
- +1 yıl
haklısın bizde sendikalaşalım dedik herkes varız dedi yola çıktık Nasrettin hoca gibi kimse kalmadı işimizden de olduk ben istifa ettim böle bir kişiliksiz ortamda çalışmak istemedim hakısın işçi müdürünün arkasında durcak müdüre de onları savunacak
Soran+1 yılİşçi de patron kadar yalaka. Aslında işçiye üzülmeyeceksin hakettiğini buluyor
- +1 yıl
ben de işçiyim gömmeseydin o kadar ağır be güzelim
Soran+1 yılKusura bakma ama cidden öyle. Hakkını arayana lafım yok. Ben kaç kez beni ilgilendirmediği halde savundum haklı çıkardım ama adam gelip yalakalık yapınca g*t gibi kalıyorsun abi
- +1 yıl
abi demeyeydin iidi sen de savunmayı bıraktın o zaman sen zor durumda kalacağına
Soran+1 yılHayır bir sonrakine yine aynı şeyi yaptım ama eskisi kadar ısrarcı olmadım. Yasal haklarından bahsetmekten başka bir şey yapmaya da gerek yok. Haketmiyorlar
- +1 yıl
iyi bir bayansın keşki beni de böyele koruyan sevgilim olsa
Soran+1 yılAbi ne diyorsun ne sevgilisi? Senin de kafa gidik.
- +1 yıl
vardiya bozdu bizi be
+1 yılEvet sensin. :)
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim :D
- +1 yıl
neden bu kadar nefret ediyorsun.
Soran+1 yılZorla nefret ettirdi
- +1 yıl
ne yapıyor ki
Soran+1 yılUzun hikaye ve hikayenin sonu geldi :)
- +1 yıl
bir ayrılık söz konusu galiba.
Soran+1 yılAynen
hepsı bır değilll
05 Yorumla
Soran+1 yılBu fikrim 2 gündr değişti gerçekten
Soran+1 yılVarsa gönder bana da :D
Soran+1 yılKesinlikle değildir ama amaç aynı ciddiyim bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek patron kadın patrondan ıyıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılBu doğru :)
Meslegin ne :))
013 Yorumla
Soran+1 yılMuhasebe ve idari işler sorumluluğu
Soran+1 yılYapamadığım hiçbir işin sözünü ya da izlenimini vermedim. Bunu en iyi işverenlerim bilir. Haklı olma çabası içinde değilim. Benim sıkıntım başka
Soran+1 yılAkılsız gibi davranıp başkalarının gazına gelmek benim patronla olan sıkıntım
Soran+1 yılEvet karşısında çocuk armış gibi azarlaması filan
Soran+1 yılhahaha :)) bunların hepsini yaptım zaten :D
Soran+1 yılBana haksızlık etmeyecek :)
Soran+1 yılBunu öğreten de patronum :D
Kişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. Patron o ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılPis ezik onlar :D
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri