Kadınların trip attığını adım kadar eminim 🤫

"Trip atma huyum yok." dedikten 5 dakika sonra 😂
Kadınların trip attığını adım kadar eminim 🤫

"Trip atma huyum yok." dedikten 5 dakika sonra 😂
“Trip atma” dediğimiz şey aslında çoğu zaman kırgınlığı doğrudan ifade edememenin dolaylı bir yolu. Bu yüzden bunu kadın-erkek üzerinden değerlendirmek çok sağlıklı değil. Abartmak ya da abartmamak cinsiyetten çok kişilikle, iletişim tarzıyla ve duygusal olgunlukla ilgili. Toplumda kadınların daha fazla “trip attığına” dair bir algı var. Bunun bir nedeni, kadınların duygularını daha görünür ifade etmesinin normal karşılanması olabilir. Erkekler ise çoğu zaman kırıldıklarını açıkça söylemek yerine içine atmayı ya da mesafe koymayı tercih edebiliyor. Bu da dışarıdan “trip atmıyor” gibi görünse de aslında başka bir biçimde tepki vermek anlamına geliyor. Gerçekte ise herkes kırılır, herkes ilgi görmek ister, herkes anlaşılmadığında geri çekilebilir. Bazı insanlar bunu sessizlikle yapar, bazıları imalı sözlerle, bazıları doğrudan konuşarak. Mesele cinsiyet değil; duyguyu ne kadar açık ve sağlıklı ifade edebildiğimizdir. Olgun bir iletişimde “trip”e pek yer kalmaz. Çünkü kişi “Şuna kırıldım” diyebilir. Karşı taraf da savunmaya geçmeden dinleyebilir. Sorun çoğu zaman duygunun kendisi değil, o duygunun dolaylı yollardan anlatılmaya çalışılmasıdır.
Bence bu biraz kişilik meselesi, cinsiyet değil. Trip dediğimiz şey aslında söylenmeyen duygunun dolaylı yolu. Kimi insan kırıldığını açık açık söyleyemediği için surat asar, imalı konuşur, ortamı soğutur. Kadın da yapar, erkek de yapar. Sadece ifade biçimleri farklı oluyor; biri sessizleşir, diğeri laf sokar. Abartan taraf genelde duygusunu net ifade edemeyen taraftır. Mesele kadın ya da erkek olmak değil, olgunluk seviyesidir. Duygusunu dürüstçe söyleyebilen insanın trip atmaya ihtiyacı kalmaz.
Bence cinsiyetten çok karakter meselesi ama dürüst olayım, kadınlar bu işte biraz daha yaratıcı 😂 Kadınların tripleri genelde detaylı, ince ince düşünülmüş oluyor; erkeklerinki daha düz ve kısa sürüyor 😅 Trip atma huyum yok deyip 5 dakika sonra surat asan milyonlarca hemcinsim var, inkâr etmiyorum 🙈 Önemli olan mizahla karşılama ve iletişim kurabilmek 💬
Cevap
23Cevap
Tabiki biz 😂 bu konuda kimse elimize su dokemez
Kadınların eline su dökebilir miyiz biz?
Dökemezsiniz hocam
kadınlar iyi trip atar
Erkekler. Kadınlardan da abart anlar oluyor ama erkekler de küsmesin ya çok kızsı geliyor bana
Erkek tribi çok kötü ya düşmanımın dahi başına gelsin istemem ajdjaja
Kadınlar abartılı yapıyor bazen ama erkek tribi diye de bir gerçek var ki hiç çekilmiyor 😂
Yani hemcinslerimin bu konuda eline kimse su dökemez
Kadınların kısa sürüyor. Erkekler çok abartıyor
😅
Sizin tribiniz fazla hiç çekilmiyor 😅
Duymamış olayım 😂
Kabul edelim erkeklerin de tribi çekilmiyor
Beyler trip atmayın lütfen 😅
Trip atan kızlara bayılırım
Görsel müthiş 😂
Cevabım: Erkekler
Çok trip atıyormuşuz diyip manipüle ediyorlar
Erkeğe trip atmak yakışır mı ya hiç o ne öyle
Kadınlar daha uzun süre trip atabiliyorlar.
Erkeklerde bir geri değl bence
Kadının tribi abartılı
kadınlar masterini yapmıs
Türk kadınlarının tribi nazı boku bitmiyor
Bu kokuda direkt kadınlar diyebilirim sanırım :)
Kadınlar abartıyor
Kadınlar uzman
Kadınlar
Kadınlar
Erkekler
sizz
Kadınlar ula
Kadınlar kesinlikle
Kadınlar net
Kadınlar tabi ki
Kadınlar bence😂
Kadınlar bence