Selamlar... Kadınlara özgü mü sadece bu, trip atan erkek itici midir?

Selamlar... Kadınlara özgü mü sadece bu, trip atan erkek itici midir?
Kadın erkek fark etmiyor herkes trip atabilir bu zamanda. tabi ki de kadınların da trip atması kötü ama erkeklere hiç yakışmıyor. hadi kadın tamam nazlı olur atar da erkeğin atması aşırı cringe ir durum olur kadınlar için. gerçi benim sevgilim olsa onun tribini bile çekmek isterdim o ayrı sdfsd ama yine de trip atmak yerine konuşmak daha güzel olur
Bir nebze çekebilirim ama saçma nedenlere dayalı tripler beni iter. Erkekler için zaten söylememe gerek yok itici.
ikisi de itici. cicim aylarında şımarıklık olsun diye sevimli gözüktüğünğ sanıp trip atan kızlar var o cidden tekme tokat dövmelik ama ciddi bir olay varsa da tepkini koyarsın bu da tribe girer yani duruma göre değişebilir ama cılkı çıkmamalı.
Her iki cins atıyor
Cevap
40Cevap
Evet erkek trip atmak için değil çekmek için var bu dünyada Trip atan erkek çok itici
Trip atan erkek çekemem. Ne meselesi varsa söyler gerekirse kavga ederiz. Keyifli günler.
ben trip atmaktan da atılmasından da nefret ederim ya bi sorun varsa gerekiyosa tartışalım kavga edelim ama canım gibi trip atıp durma kardeşim hiç çekemiyorum böyle kişileri çevremde de yakın olduğum herkese söylerim herkes de bilir trip çekemediğimi ona rağmen atan varsa hiç de umrumda olmaz valla attığı tribi görmezden gelirim madem bi sorun var iki olgun insan gibi düzgün düzgün konuşuruz ha ille de sürekli trip mi atıyor vallahi arkadaş demem sevgili demem o bu demem uzaklaşırım ben o insandan.
Erkeklerin nazlanması veya trip etmesi pek hoş gelmiyor. Elini masaya vurup çizgini çekersin olur biter.
Kimse trip atmasın bana çok itici geliyor. Sende atma kimse atmasın valla gelemiyom daralıyorum bana birisi trip yapınca ☹️
Her kim olursa olsun kadın veya erkek trip kimsede hoş değil. Hele dozunda değilse daha da hoş değil.
Kadınların bir tık daha hakkı var buna sanki ya ajdjwjs erkeğin tribi çekilmez ama kadının -abartmıyorsa- çekilir gibi
Kadın olduğum için demiyorum ama bir erkek trip atınca bir kadının attığı trip gibi olmuyo aşırı aşırı abartıyolar. Kadının tripli halinin geçmesi kısa ve kolay oluyoken erkekler kök söktürüyo gerçekten ben kaldıramıyorum çoğu zaman.
Çetin ceviz kıza yakışır erkeğe değil. Trip kıza yakışır erkeğe değil. Tavır kıza yakışır erkeğe değil. Kovalamak erkeğe yakışır kıza değil. Tabii bokunu çıkarmadan yapın..
Tribin erkeği kızı yoktur öyle abartılacak üst seviyeye çıkacaksa asla katlanamiyorum mesela erkek knkm dediğim biri var karı gibi trip atar konuşmaz 1 hafta ne gerek yani bu iticiliktir aynı şekilde kadına da geçerli aşırı trip atmak soğutuyor ve itiyoo ben de kızım
Trip atan erkek anasıyla güne gidip kahve kapatıp fal bakıyordur.
Hatta Gratis indirimi takıp edıyırdur
Trip atan erkeğin tam ağzının üstüne terlikle vurucan 🤣🤣
Valla erkek kadın fark etmez trip atan insan bana itici geliyor hatta iğreti oluyorum. Sıkıntı varsa adam gibi konuşalım tartışalım hatta kavga edelim. Trip benim ilişkilerimi hep yıpratmıştır.
İnsan trip atabilir ama sadece kalpten sevdiğine atar. Kadını erkeği yok bunun. Sen hiç trafikte yol verme tartışmasında trip atan erkek gördün mü? Ama git aynı erkek sevdiği kadına trip atıyrodur. Trip bile sadece ama sadece özel insanlara atılır, biri sana trip atıyorsa bil ki onun için özelsin.
Erkek ya da kadini yok bu işin aga ruhu inceydi duygulu bir yapıya sahip herkes tripte atabilir kirilada bilir. Erkeklere ya da kadınlar özgü seyler baska anlayın artık.
Trip atan insan, konuşmayı bilmeyen, derdini anlatamayan ve anlatmadan karşısındakinin anlamasını bekleyen insandır. Eziktir. Cinsetsizdir. Tribin cinsiyeti yoktur.
Ay kimse atmasın ya, kadınla da erkekle de birlikte olmuş biri olarak söylüyorum bunu. Gerçekten oracıkta boğasım geliyo saçma sebeplerle kapris yapanı.
Trip, kadınlara daha çok yakışıyor. Ama suyunu çıkarmayıp düzgün iletişim kurmayı daha çok tercih ederlerse daha iyi olur.
Kadin erkek farkı yoktur.
Her ikiside Trip atabilir😂
Geçen burada birisi bana trip attı 🤣. Dedim sen s@l@kmısın attığın trip burnuma gelebilirdi , burnum estetik benimm 😂 dedim sustu
Çok trip atan erkeklere Gıcık oluyorum sinirlendiriyorlar trip atınca herşeyi de istedikleri yönde anlıyorlar falan filan işte
deli trip atarım :D
çekemem diyen kız varsa kapı orada
lütfen çıktıktan sonra tekrar çalma :D :p
Erkeklerde çok itici duruyor. Sanki kadın olacaklarmis da son anda cinsiyetleri değişmiş gibi hissediyorum aşırı soğuyorum
Atan vardır jdjdjd kişiye göre değişir yani kendini ifade etme biçimi 😺
Trip genel olarak zaman kaybı ve can sıkıcı bence, konuşup çözülebilecek durum bambaşka boyutlara varıyor sonra.
Kadınların da çok trip atması iyi değil sürekli Trio çeken erkekte akıl yoktur. SUTLAMAK lazım öyle kızı
Atar neden atmasın, bizlerin de o tarz güdüleri var insanız 😂 Kadınlarda ne kadar iticiyse aşırı trip, erkekte de aynı şekilde bence.
Haklı olan atabilir tabi öyle kalmamalı karşı tarafa anlatmalı karın ağırısını yoksa pasif agresif davranmış olur.
Kimse Trip atmasın trip atmak komple itici. Şak diye soğuyorum biri trip atınca.
bana gore kadin ya da erkek fark etmiyor trip atan insani genel olarak sevmiyorum ve yakin arkadasim dahi olsa aninda hayatimdan cikaririm tereddut etmeden.. kesinlikle bu tarz insanlarla ugrasamam
Bende trip atmam fazla. Atan erkekte komik geliyor valla😄
Hayır değildir ama fazlası gerçekten çekilmiyor dhjs
Yok kadinlar trip atsın biz özür dilemek için yaratildik zaten.
Mümkünse erkekler hiç trip atmasın çok çekilmez oluyorlar
Iyy allah düşmanımın başına öyle eş vermesin ne o öylr ya erkek trip atmaz
Benim yaptigim atar hayatina renk katar 😂😂🌹
Erkekte bozulduğunda surat yapabilir neden yapamasın
Erkekler mümkünse trip atmasın hiç çekilmiyorlar valla
Seni annesiyle karıştıran erkeğin sana trip atması aşırı itici,
Erkeklerde itici duruyor. Kadınlar da abartınca hoş değil.
Tirip ne ya bazı şeyleri aşmamiz lazim ülkecek
Evt sadece kadınlar trip atar erkeklerin itici tripleri ben cekemem
İkiside insan atabilir ayrımcılık yok 😄
Bence erkekler trip atınca biraz garip oluyor ama tatlış oluyor belki görmüşsündür kdrama larda filan erkekler trip atıyo ama bence kimse kimseye trip atmasın en iyisi
Kimse trip atmasın ya 😀
Erkeklerin trip atması soğutuyor bence. Kadına kadın gibi hissettirmeleri lazım.
guncelleme geldi artik erkekler trip atiyor kizlar gonlunu aliyor
Trip kadına ozgudur , eğer trip atiyorsa kadındır , disildir
Koreli kızlar da çok trip atıyor seulda çok karşılaştım
atar niye atmasın sadece iki tarafta bokunu cıkarmasın yeter ki
Timurhan trip atan kızla beraber olmaz kendiside hiç trip atmaz
Ben trip atarım ama gülerler whkjfgj
Iki taraf da biraz atabilir
Erkek atmasın bence yakışmıyor bize
Erkekler atmasın zahmet olmazsa
Atsınlar tamam da cok abartmasınlar ya
Erkek bir kadınla tartışmaya bile girmemeli
Bana göre ikisi de itici