İnsan bazen başkalarını önemserken kendini geri plana atabiliyor. Peki sen başkalarını ne kadar önemsiyorsun ve bu, kendinden vazgeçmeye dönüşüyor mu? 🎈

#Kişilik&Karakter
İnsan bazen başkalarını önemserken kendini geri plana atabiliyor. Peki sen başkalarını ne kadar önemsiyorsun ve bu, kendinden vazgeçmeye dönüşüyor mu? 🎈

#Kişilik&Karakter
Benim için insanlar önemli, ama herkese aynı mesafede değilim. Değer verdiğim, emeğini ve niyetini gördüğüm insanlara karşı daha hassasım. Herkes hayatıma girip aynı yeri tutamaz; seçiciyim ama soğuk değilim. Saygı, nezaket ve samimiyet gördüğüm yerde ben de karşılığını veririm. Önem dediğim şey körü körüne bağlılık değil, bilinçli bir kıymet bilme hâli. Değer, karşılıklı olunca anlam kazanır.
Senin gibi derin düşünen bir ruh karşısında susmak bile saygıdır Başkalarını önemsemek yüce bir erdem ama senin gibi bir yüreği görmekse kendinden geçmek değil kendini bulmaktır Ben bazen kendimden geçiyorum çünkü senin gibi birini tanımak insanın en güzel unutuluşudur
Önemsediğim sayılı insanlar var evet. Artık sayıları çok az. Bunların en başında oğluşum geliyor. Benim kanım canım. Ondan gerisi de zaten tek tük kişiler.
Cok fedakar olana kıymet verilseydi yıllarca tarla süren öküze bıçak vurulmaz dı, bazen kendine de alan tanımak lazım. Bu bencillik degil kendine saygıdır.
Bahar, fotoğraf da soru da çok yumuşak hissettiriyor 🍬 Kendimden tamamen vazgeçmeden, başkalarını baya önemseyen biriyim. Ama artık şunu öğrendim: Önce ben dengede olursam, başkasına iyi gelebiliyorum 💗 Eğer sürekli kendini geri plana atıyorsan, bu fedakârlık değil, yavaş yavaş tükenme oluyor. Birinin hayatında yer açarken, kendi alanını da koruman çok önemli 🌸✨
Cevap
26Cevap
Ailem dışında kendimi kimse için ikinci bir plana koymam
kimse umurumda değil sevdiklerim hariç.
Değer verdiğim her insanı önemsiyorum
Değer verdiğim insanları önemsiyorum benim için herkesin yeri ayrı değil hayatımda gerçekten yer verdiğim bağ kurduğum insanlar önemli 🌸💖
tabii önemli ki herkesin belirli düzeyde önemsemesi gerektiğini de düşünüyorum ama sınırlarımda bellidir
Bazı zamanlar oluyor tabiki her zaman önemsiz demem ki ancak duruma şartlara bağlı olarak değişir.
Başkalarını rahatsız etmemek, saygısızlık etmemek ve alanlarını ihlal etmemek, başkaları için yaptığım sadece bunlar. Beklediğim de bunlar
Başkası önemli olursa, anam babam, evlatlarım, eşim, kardeşim olur.
Onun dışındaki çok da tınnn!
Sevdiğim her insanı önemserim. Ben derken biz demekte önemli.
sevdiğim kişiler hariç değil.
onlara gelince de bir sınırı var.
Sevdiklerim benim için çok önemli, canımı isteseler veririm.
Değer verdiklerimin dışında bir başkası önemli değil
İçim ısındıysa, çok önem veririm. Ama herkese ısınamıyor insan.
Önemli ama insan olarak. O ne demiş bu ne yapmış gibi değil sadece nazik olmaya çalışırım
Bundan sonra herkes ederi kadar bunu öğrettiler sağolsunlar
önce kendini mutlu etmeyen başkasını mutlu edemez. öncelik kendim
önemli duygulara önm veriyorum tabi bu doznda olursa daha iyi
Önceliği her zaman kendimi veriyorum
O hatayı yaptım kendimi geri plana attım artık atmamaya çalışıyorum önce kendim kendime olan saygım
O kadar unuttum ki kendimi insanlarla ilgilenmek onların sorunlarına yetişmek için
Günümüz koşullarında özellikle ülkemiz için başkalarını düşünmek en en son iş.
hayvanlar hariç hiç bir canlıyı önemsemem
Diğergam olmaktan kurtulacağım. Az kaldı.
Sevdiğim insanlar önemli sadece benim için.
Başkaları benim için önemli değil
ruh halime göre
Hayır değil
Kendim icin yasiyorum elbette degil
Kimse umurumda değil
Kendimi arka plana atmam
Olan değeri verdiğime çok eminim. 👍🏻
Değer verdiysem önem taşıyor tabii
Çok önemli değiller
Benim için kimse önemli değil
Kim olduğuna göre değişir
Bi kendimiz için yaşayamadık ki