Bana kötü davranan birisi Eğer benim gerçekten değer verdiğim kıymet verdiğin bir insansa şöyle söyleyeyim işin gerçeğini öğrenmeye çalışırım ve neden böyle yaptığını yaptığına dair ondan bilgi alıp aynı zamanda sorun çözmeye gayret ederim sürekli olarak bana kötü davranıyorsun Ben de onu mu misli ile davranır uzak durmak isterim
Ben kötü olmam birinin kötülüğünü hissettiğim anda ondan uzaklaşırım ve bir daha yüzüne bile bakmam çünkü bir defa kötülük yapan her saman yapar. Benim bana kötülük yapanla dost olmaya devam etmem herşeyden önce kendime hakarettir.
Kötü davranmasına sebep olacak ne yaptığımı sorarım. Yanlış anlaşılma varsa düzeltirim, özür dilerim. Bana iyi davranması için ona ekstra nazik davranırım. Hakkında hep iyi konuşurum
Onun seviyesine düsmüyorum kaliteli insanlar seviyesiz lafini bilmeyen insanlarin seviyesine düsmemeli.. ne farkim kalir iste farkimiz ortada onun ucuzlugu benim kaliteli olusum.. mesafe koyarim çôpteymis gibi hissetiririm anlayana kadar umrumdada olmaz
Belli ki içinde epey öfke birikmiş 😂🔥 Hak ettiğini vermek kulağa tatlı geliyor ama uzun vadede en çok seni yoran şey oluyor. Ben genelde mesafeyi koyup hayatımdan uzaklaştırıyorum, en büyük intikamın iyi ve huzurlu olmak olduğuna inanıyorum. Onu yakmaktansa, kendi ateşimi yolumu aydınlatmak için kullanıyorum 😌✨
Umursamam, bana kötü davranması gram oynatmaz beni. Beni harekete geçiren hakaret anne/baba/arkadaş karıştırılıncadır. Sevdiğim birine hakaret edenin gözünün yaşına bakmam, ona cehennemi yaşatmak isterim (gerçek hayattta) :》