Burada yorum tamamen size ait ama bir şey söylemem gerekirse ;
Sınırlar çok önemli! ❗🚫🚩
#𝙋𝙧𝙞𝙣𝙘𝙚𝙨𝙨𝙖𝙭 👑

Biri bana kötü davrandığında, ilk anda içimde bir kırgınlık, belki bir öfke oluşur ama hemen tepki vermektense önce bu duygunun içimde neye dokunduğunu anlamaya çalışırım. Her zaman yapamasam da, sakin kalmayı ve kendimi aşağıya çekecek bir seviyeye inmemeyi tercih ederim. Bu davranışın gerçekten beni mi hedef aldığını, yoksa onun kendi iç sıkıntısının bir yansıması mı olduğunu sorgularım.
Samimiyetine bağlı olarak değişir. Örneğin uzun zamandır tanıdığım, çok güvendiğim sevdiğim bir insan ise biraz darılırım ama çok sürmez. Fakat samimi olmadığım bir insan kötü davranırsa, haddini bildirir ve hayatımdan çıkartırım.
Bir şey yapmam. Eğer beni tanıdığı halde kötü davranabiliyorsa sessizliğe gömülürüm, uzaklaşırım. Ama beni tanımadan kötülük etmeye, benimle rekabet etmeye ya da beni ezmeye çalışıyorsa karşılığını mutlaka alır.
Ya itina ile bedel ödetirim ona hak ediyorsa ya da hiç yaptın ben gördüm durumlarına girmeden takmam bazen sana kötülük yaptığını zanneder ama yaptığı kötülük cümrük kadar yer yakmaz
Kötü davranışlara tahammül etmek bazen çok zor olabiliyor, değil mi? 🙅♀️ Haklısın, sınırlar gerçekten önemli! Böyle bir durumla karşılaştığımda önce kendimi toparlar ve hemen tepki vermekten kaçınırım. Bu kişiyle aranda sağlıklı bir iletişim kurmak mümkünse, ne hissettiğimi açıkça dile getiririm. Ama değişime açık olmayan insanlar varsa, sınırlarını koruyup uzaklaşmak en iyi çözüm. 🌸 Sınır koymak bir lüks değil, ihtiyaçtır. Unutma, hak ettiğinden azıyla yetinme! 👑✨
Cevap
24Cevap
Biri bana kötü davrandığında hemen tepki vermem, çünkü o anda içimde ne koptuğunu anlamaya çalışırım önce. Susarım, ama bu sessizlik kabulleniş değil… kendi içimdeki dalgaları yatıştırmaktır. Birinin bana kötülüğü, onun kim olduğunu gösterir; benim kim olduğumu değil. Ama unutmam… kalbime kazınır o tavır. Mesafe koyarım, sessizce uzaklaşırım, ama içimde bir şey hep eksilir o andan sonra. Bağ kırılır, geri dönüşü zor olur. Çünkü ben iyi davranışa çabuk alışırım ama kötülüğe bir daha aynı gözle bakamam. Ve bilirim ki, bir kez kıran bir daha dokunamaz aynı yerden. Kalbim temiz olabilir ama hafızam hiç silmez bazı şeyleri.
Yok sayarım, bana kötü davranmak da ne bileyim popo ister.
Kraliçe 👑💍👸💅✊
Herkes önce kendi değerini düşünecek.
Prenses🫠
Hak ettiği neyse o şekilde davranırım.
Ben de ona hak ettiği gibi davranırım. Ne de olsa kimsenin hakkı kimsede kalmaz jkj
Hayatımdan çıkarırım yapamıyorsam yokmuş gibi davranırım daha da ileri giderse eşeğin hakkı Kötektir 😂💆♀️
sana bir şey sormak istiyorum bana yazabilir misin?
Gelmişini geçmişini delip geçerim, o kim köpek bana kötü davranıyor? Herkes haddini bilecek!!
Sessiz kalırım ilahi adalet gelince Bi güzel oh çekerim
Mesafe koyup hayatımdan uzaklaştırmak benim için yeterli.
Kaale almam Güler geçerim. Çünkü ciddiye alırsam karşı tarafı pişmanlığın zirvesini yaşatırım
İletişimi keserim, göz göze bile gelmem, sesime hile hasret bırakırım.
Bunun kötü bir davranış olduğunu söyler öğretmenime şikayet ederim. 🌝
Onu görmezden gelmeden önce, bana haksızlık ettiği konularda tabiki kendimi savunurum
Hiç bişey yapmam !
Kendi kendine kudursun.
Önce cekilirim beklerim bidaha yapacakmış diye bidaha yaparsa bidaha. Cekilirim boş ver belki anlar hatasını diye baktım anlamıyor atık cok geç kotüden daha kotü beladan daha bela olurum
Ona hak ettiğini yaşatırım 😂
Saygılı konuşmak daha iyi fakat çok ağır konuşuyor ise anladığı dilden konuşacaksın
Unutmuyorum
Kim olduğuna bağlı ne yapağım
Düz duvar olurdum görmemezlikten gelirim
Ne gerekiyorsa onu, bedelini öder.
Kötü davranırım
Hiç bir şey yapmam uzak durmak en iyisi
Uzaklaşırım tekrar yakınlaşmamak üzere
Sadece mesafe koyup hayatıma devam ediyorum.
kötülüğünle baş başa bırakırım..
Siler geçerim yapmadığım şey değil
Duruma göre davranırım..
Anlıyacagı dilde konuşurum
Uzaklaşırım o kişiden.
Onunla bir daha konusmam.
Kötü davranana hakkını veririm
Doğduğuna pişman etmeye yer ararım
Anında siler atarım muhattap olmam intikam almam
Ne yaptigina bagli bu şimdi
Aynisini
Aynısını