Bir tebessüm, kelimelerle anlatılamayan bir sevgi dilini açar. Bir gülümseme, içten gelen bir şifadır. Gün batımı, vedaların en zarif halidir. Bir kitap, insanın en sadık yoldaşıdır. Bir sarılma, kalbin konuşmadan söylediğidir. Derin bir nefes, hayatı yeniden başlatır. Bir yıldız, karanlığın içindeki umut ışığıdır. Şükretmek, sahip olduklarını yeniden keşfetmektir.
Dün kızım seviyor diye boza aldım geldi birden sarıldı boynumu öptü Ergen pek öpmeyi sevmez çok mutlu etmişti küçük kızımın evdeki cıvıltısı çok mutlu ediyor beni hiç susmaz genelde ama işte analık yalnız kalınca müzik dinlemek kitap okumak bazen bir film açmak çılgınca dans etmek mutlu eder dışarıdayken bisiklete binmek yürüyüşler yapmak mutlu eder arkadaşlarımla muzurluklar mutlu eder aralar tiyatro ile mutlu oluyor Çok eğlenceli bir ortam çevre arkadaşlar yeni şeyler deneyerek öğrenerek mutlu oluyorum Akşama konser var ona gideceğim değişik bir müzik türü dışarıdan bakılırsa pollyanacılık gibi küçük şeylerle mutlu olabiliyorum mutluluk anlarda saklıysa o anları en iyi şekilde yaşamaya çalışıyorum:)))
Bana kendimi iyi hidissettiren çok şey var aslında. Müzik dinlemek yürüyüş yapmak en sevdiğim. Sevdiğim insnları arayıp monuşmak. Bazen uyumak bile çok güzel oluyor. Resim yapmak boyalak da öyle.
Denizi başa koyarim.. yürümeyi.. bisiklet sürmeyi.. muzik dinlemeyi.. dans etmeyi.. guzel bir yemek.. güzel bir sohbet.. kahkalarla gülmek.. yeni bir şehirde kaybolmak.. bir kitaba takılı kalmak.. özlenen bir dostu görmek.. şiir okumak.. iyi bir film seyretmek.. konsere gitmek.. bomboş sadece gitmek.. yağmurda durmak.. ağaca tırmanmak.. oyun oynamak.. yemek yapmak.. kızıma sarılmak.. balık tutmaya çalışıp tutamamak... liste uzar gider daha çok şey var :))
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Bana iyi hissettiren şeyler genelde çok büyük şeyler değil. Sakin bir ortam, kafamı toparlayabildiğim anlar, gerçekten dinlendiğimi hissettiğim bir sohbet iyi geliyor. Kendimle baş başa kalabildiğim zamanlar, sevdiğim bir müzik ya da küçük bir gülümseme bile ruh hâlimi değiştirebiliyor. Bazen de sadece her şeyin bir anlığına durması yeterli oluyor.