Anında ruhunuza dokunup sizi iyi hissettiren şey nedir? Artı on sekiz bir soru değildir, o nedenle lütfen belli sınırlar dahilinde kedinizi iyi hissettiren şeyleri paylaşırsanız sevinirim. :)Sizi gülümseten nedir? :)
Beni iyi hissettiren şey her sabah uyandığımda aynaya bakıp önce gülümsemektir.. Sevdiğim şeyleri yapmak beni iyi hissettirir. Bir kahve kokusu, yağmur kokusu beni iyi hissettirir. Yalnızlık beni iyi hissettirir. Denizin sesi, çizdiğim resimler beni iyi hissettirir 🙏
Hiç tanımadığım birinin bana tebessüm etmesi, selamlasmak. Oğlumun sarılması, bazen onunla uyumak, kokusunu duymak. Okçuluk yaparım, atış yaparken o dinginlik ve sessizlik.
Tek başıma hiçbir insan sesi olmaksızın gökyüzünün berrak ve yıldızların gecenin karanlığı aydınlattığı rüzgarın hafif bir şekilde eserek kulağıma fısıldadıkları ile beraber küçüklüğümün, çocukluğumun tek dostu olan Ay ile dertleşmeyi bazen de bir müziğin bu sohbete eşlik edişi.
Yolda herhangi biriyle selamlaşıp gülümsemek, çalışan birini gördüğümde kolay gelsin demek, aç bir hayvanın doymasını sağlamak, bir arkadaşımın derdine ortak olmak ve sevdiklerime sarılmak, bunlar bazıları😊
En İyi Cevaplar