Hadi kendinize 10 üzerinden puan verinnn
Şarkı çok güzelll
Hadi kendinize 10 üzerinden puan verinnn
Şarkı çok güzelll
Acımasız olduğumu düşünmüyorum ama gerektiğinde mesafeli olabiliyorum. Her şeye aynı yumuşaklıkla yaklaşmak insanı yıpratıyor, bunu zamanla öğreniyor. Sınır koymak bazen dışarıdan sert görünebiliyor ama bu daha çok kendini koruma hâli. Bilerek kırmak, can yakmak başka bir şey; durması gereken yerde durmak başka. Aradaki farkı ayırabildiğim sürece acımasız değil, sadece net olmaya çalışıyorum.
Amerikanın zenginlerinin yanında bizim acımasızlığımızdan ne olur hayır değilim çokça merhametli ve affetmeye yatkın biriyim ancak bazı sınırlar aşıldığında şiddetten keyif almasını da sınırı aşmasını da bilirim
Konusuna bağlı değişir. Bana veya sevdiklerime kayda değer bir zarar gelmişse, elemanın diz kapağından matkapla girebilirim mesela
Savunmasız olan herhangi bir şeye karşı pamuk kesiliyorum
Kalbim kırılır, canım yanarsa acımasızlık ne içinden geçerim. Ben öyle susup oturacak insan değilim. Ha hiçbir şey yapamıyorsam da beddua ederim. Ne mutluluğu kalır ne de düzeni sksjs
Aşkım blacke beddua ettin mi merak etmiş hdjfj
Ben kendime 10 üzerinden 3 verirdim sanırım 😄 Tam acımasız değilim ama gerektiğinde duygudan çok mantığa güvenirim. Bazen insanları korumak için mesafe koyarım, bu da karşı taraftan soğuk veya acımasız görünebiliyor. Ama içimde güçlü bir empati var, kimseyi bilerek incitmek hoşuma gitmez 💚
Cevap
20Cevap
10 üzerinden 1 acımasız olamam 🤦🏻
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ acımasız olduğumu düşünmüyorum kesinlikle. Ama sence bazen öyle olmak mı gerekir?
Sen acımasız bir insan mısın ve kendine kaç puan verirsin @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ hangi konularda nasıl acımasızsın mesela
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ acımasız bir insan olduğun yorumunu çıkardım. Sessizliğini ikrar sayacam
Aslında çok merhametliyim ama gözümün döndüğü bir kaç an vardır sonrasında pişman olsam da bir kaç can yakmışlığım var
Hayır, vicdanen rahatsız olacağım hiçbir şeyi yapmamaya özen gösteriyorum. Yaptıysam bile özür dilemenin yolunu buluyorum
Acımasız değilim ama kendimi korumak için aldığım kararlar insanların hoşuna gitmiyor acımasız gibi görünüyorum bu da beni ilgilendirmiyor 🤷
Benim çok kötü bir zaafım var o da hiç kuşkusuz vicdanım; yani 10 üzerinden 1 veririm en fazla
Merhametim daha fazladır genelikle ama sevmediğim birine 10 olurum heralde
O kadar acımasız değilim ya 5 veya 6 diyebilirim
Acımasız değilim, insan doğasıyla fazla ilgiliyim. Otu b*ku analiz ediyorum.
10 ben elimi sürmem ama görmezden geldiğimde kıvranıyor olurlar
Acımasız değilim
Bence değilim
Beş felan veririm galiba
Acınmaması gerekene acımamak lazım.
Kişiye göre değişirim
Keşke öyle biri olsam herşeye kırılmazdım :(
2 o da birini kırdıysam geliyor bu düşünce
anca 4 veririm
Düşünmüyorum, öyleyim.
Hak edene acımasız olurum
9/10 derim. Herkese acımasız olamıyorum.
Düşünmüyorum sıfır. Yufka yürekliyim ben
Gerektiği zaman oluyorum hafif jsjj
Zulmedene karşı yüksek bir acımasızlığım var
İnsalıktan çıkarmadıkları sürece hayır.
Gerektiği kadar acımasızım.
Merhametli biriyim
Hiç acımasız değilim
Sen ver dhdhdh
Hayır, değilim.
Evet
4 puan
Hayır.