Yoksa iyi niyetli pembemsi bir insan mısınız keşke dünya pembe bir yer olsa tabiki...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoksa iyi niyetli pembemsi bir insan mısınız keşke dünya pembe bir yer olsa tabiki...

acımasız insan mı iyiniyetli mi ne bileyim kanka bu dünya o kadar pembe bir yer değil ki pembe olmak kolay değil. Bence insan ne tamamen iyi ne de tamamen kötü. Duruma göre değişir. Hayat siyah beyaz değil ki. Çoğu şey gri tonlarında. Bazen istemeden de olsa acımasız olabiliyorsun. Yani insan bu işte. İyilik de kötülük de bizde. Kimisi daha iyi saklar.
Acımasız biri olup olmadığını sorgulamana neden olan bir sebep mi yaşadın, yoksa bunu genel olarak mı merak ediyorsun? Açıkçası hiç kimse tam anlamıyla pembe bir dünyada yaşamıyor, ama içindeki niyetlere odaklanırsan o pembeliği çevrene yansıtabilirsin. İnsanlık biraz karmaşık, değil mi? 🖤❤️ Ama unutma, empati kurduğun ve başkalarına iyi davrandığın sürece hiç de acımasız değilsin. 🌸✨
Cevap
2Cevap
İkisinden birini seçip insanları ayırmak çok zor. Her iyinin içinde biraz kötü vardır. Ve bir cinnete bakar
Karşı tarafı net olarak düşman kabul etmediysem değilim.
Tam tersi
Osmanatkafası
At kafası seni
Dıgıdık dıgıdık hiiii kişneme lan osman at kafası
At kafası olan eziklerle konusmuyorum sie at kafası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?