Kendinizle ilgili 1 2 kilit bilgi versem kişiliğimi ne kadar doğru tahmin edebilirsin?

Normalde insanlar bu alanda iyi olduğumu söyler, kör atışta ne kadar iyiyim bilmiyorum ilk olacak, yazanlar olursa ilk kez bu kadar zor şekilde denemiş olacağım. Yapmanız gereken kendinizle ilgili kilit bir iki şey söylemek, ne olduğu mühim değil. Hatta sizin dahi kendinizle ilgili net bi karara varamayıp neden böyleyim acaba? Diye sorup durduğunuz şeyler dahi olabilir. Bakalım doğru tespit oranım % kaç olacak merak ediyorum

Güncellemeler
4 ay
Normalde insanlar bu alanda iyi olduğumu söyler, kör atışta ne kadar iyiyim bilmiyorum ilk olacak, yazanlar olursa ilk kez bu kadar zor şekilde denemiş olacağım. Yapmanız gereken kendinizle ilgili kilit bir iki şey söylemek, ne olduğu mühim değil. Hatta sizin dahi kendinizle ilgili net bi karara varamayıp neden böyleyim acaba? Diye sorup durduğunuz şeyler dahi olabilir. Bakalım doğru tespit oranım % kaç olacak merak ediyorum gönderin gelsin kilit noktalar
Kendinizle ilgili 1 2 kilit bilgi versem kişiliğimi ne kadar doğru tahmin edebilirsin?